Horoscop Urania zilnic: marţi, 4 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 4 octombrie 2016


Horoscop 4 octombrie 2016, Berbec:

Ghinionul în dragoste este caracteristic pentru ziua voastră de azi. Din păcate, există riscul ca cel/a drag/ă să pună capăt relaţiei, după ce a întâlnit pe altcineva mai interesant şi să vă spună că nu îşi mai doreşte să trăiască alături de voi. Veţi fi extrem de iritaţi, chiar dacă nu ţineaţi aşa mult la el/ea.


Horoscop 4 octombrie 2016, Taur:

Aveţi mare grijă marţi, deoarece proiectul pe care îl predaţi şefului prezintă o greşeală care îl poate compromite. Din fericire, sunt şanse mari să vă daţi singuri seama de eroare şi să o remediaţi în timp record, înainte ca cineva să realizeze. La finalul zilei, sunteţi foarte mândri de voi.


Horoscop 4 octombrie 2016, Gemeni:

Astăzi sunteţi extrem de activi şi vă petreceţi toată ziua îndeplinindu-vă sarcinile în timp record şi rezolvând apoi şi problemele celorlalţi. Deşi sunteţi eroii zilei pentru multe dintre cunoştinţele voastre, la finalul serii veţi fi epuizaţi, de parcă aţi fi încheiat o întreagă săptămână, nu doar o zi de marţi.


Horoscop 4 octombrie 2016, Rac:

Veţi trece prin nişte momente dificile astăzi la muncă şi, chiar dacă vă este jenă să cereţi ajutorul unui coleg şi consideraţi că sunteţi capabili să rezolvaţi totul singuri, astrele sunt de părere că ar fi recomandat să căutaţi cât mai repede susţinere, pentru că veţi ajunge să fiţi disperaţi.


Horoscop 4 octombrie 2016, Leu:

Nu vă stă în fire, dar succesul de care se bucură azi un coleg de-al vostru vă provoacă invidie. Nu este vorba neapărat de faptul că vă fură lumina reflectoarelor, dar sunteţi conştienţi că nu propriile calităţi l-au împins spre reuşită, ci favorurile pe care le-a primit din partea unei terţe persoane.


Horoscop 4 octombrie 2016, Fecioară:

Semnele înaintării în vârstă vă descurajează puternic. Aveţi impresia că zăriţi un rid sau că aţi albit înainte de vreme şi deveniţi disperaţi din cauza asta. Tocmai de aceea, veţi fi uşor de manipulat şi veţi încheia un abonament costisitor la o clinică de frumuseţe sau veţi cumpăra un produs cosmetic scump, care promite minuni, cheltuindu-vă toate economiile.


Horoscop 4 octombrie 2016, Balanţă:

Cariera voastră va avansa azi, cu condiţia să depuneţi energie în acest sens. Vă aşteaptă o oportunitate importantă, dar lucrurile bune nu vor pica din cer, ci va trebui să munciţi intens pentru ele. La finalul zilei veţi fi obosiţi, dar extrem de încrezători în direcţia spre care merge viaţa voastră profesională.


Horoscop 4 octombrie 2016, Scorpion:

Astăzi aveţi nevoie de solitudine pentru a vă simţi în elementul vostru. O plimbare în parc, unde veţi admira frunzele aurii ale toamnei, citind o carte bună pe o bancă încălzită de soare, poate fi o metodă prin care să vă detaşaţi de tot ceea ce este stresant în viaţa voastră. Profitaţi de aceste momente!


Horoscop 4 octombrie 2016, Săgetător:

Azi vă veţi remarca la locul de muncă, susţinând o politică a şefului care nu este prea bine primită de restul biroului. Voi nu vreţi să vă daţi bine pe lângă superiorul vostru, ci doar vă exprimaţi părerea, dar veţi fi extrem de apreciaţi de conducere şi veţi reuşi chiar să avansaţi pe această cale.


Horoscop 4 octombrie 2016, Capricorn:

Astăzi aflaţi un lucru sfâşietor: că persoana iubită v-a trădat sau a avut intenţia de a o face. Sunteţi extrem de trişti, mai ales că aveaţi impresia că relaţia voastră este serioasă. Mai grav, atunci când îl/o confruntaţi, partenerul/a vostru/astră vă explica chiar că voia să se despartă de voi.


Horoscop 4 octombrie 2016, Vărsător:

Azi veţi avea un comportament agresiv, necaracteristic pentru voi, în mod normal. Vă certaţi cu un coleg la birou pentru că nu mai suportaţi comportamentul său şi îi reproşaţi cu cuvinte violente ce v-a făcut, fără să vă pese că îl faceţi cu ou şi cu oţet în faţa întregii echipe.


Horoscop 4 octombrie 2016, Peşti:

Azi nu aveţi nicio limită; consideraţi că este momentul să vă răsfăţaţi şi nici nu vreţi să ţineţi cont de faptul că nu este înţelept să vă faceţi chiar toate poftele. Cumpăraţi ceva foarte scump, la un preţ pe care cei din familia voastră îl consideră exorbitant şi îi uimiţi pe toţi cu lipsa voastră de considerare. Voi veţi fi însă mulţumită şi asta e ceea ce contează.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS