Horoscop Urania zilnic: luni, 31 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 31 octombrie 2016


Horoscop 31 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi o să vă faceţi o schimbare de imagine, care îi va surprinde plăcut pe cei din jurul vostru. Vă tundeţi scurt sau vă vopsiţi şi veţi arăta foarte bine; vă întrebaţi cum de nu v-aţi gândit mai devreme să faceţi acest pas. Sunteţi cu atât mai fericiţi cu cât o persoană de care vă place vă complimentează pentru noua voastră imagine.


Horoscop 31 octombrie 2016, Taur:

Pe plan profesional, sunteţi mai tot timpul în priză şi faceţi tot posibilul ca lucrurile să vă iasă aşa cum vă doriţi încât să vă impresionaţi şefii. Însă, aveţi nevoie de momente de linişte şi relaxare.


Horoscop 31 octombrie 2016, Gemeni:

Nu vă epuizaţi azi energia, vă îndeamnă astrele. Veţi obosi foarte repede, aşa că nu este recomandat să vă înhămaţi la sarcini dificile. Nu este nicio ruşine în a respinge invitaţia unei persoane apropiate pe care nu aveţi chef să o vedeţi sau a refuza să vă ajutaţi părinţii la curăţenie.


Horoscop 31 octombrie 2016, Rac:

Azi întâmpinaţi o problemă cu un aparat electrocasnic sau cu maşina personală, pe care nu reuşiţi să o rezolvaţi de unii singuri. Veţi fi nevoiţi să vă rugaţi un vecin sau să învăţaţi singuri cum să vă descurcaţi.


Horoscop 31 octombrie 2016, Leu:

Prima parte a zilei de luni este petrecută la locul de muncă; vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale, pe care reuşiţi să le rezolvaţi într-un timp destul de scurt. Restul zilei va fi unul foarte frumos deoarece va fi petrecut în compania unor oameni speciali, de la care aveţi foarte multe de învăţat.


Horoscop 31 octombrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă în cine aveţi încredere azi, deoarece este posibil să fiţi înşelaţi. Un agent de vânzări sau o persoană care pretinde că vă cunoaşte de undeva, dar de care nu vă mai aduceţi aminte, pot ascunde intenţii mai puţin onorabile. Dacă veţi fi însă cât se poate de atenţi, veţi atenua cu totul aceste riscuri.


Horoscop 31 octombrie 2016, Balanţă:

Astrele vă recomandă ca astăzi să încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru ar trebui să fie una cât mai scăzută. De asemenea, încercaţi să aveţi mai multă răbdare cu persoana iubită.


Horoscop 31 octombrie 2016, Scorpion:

Astăzi cumpăraţi sau primiţi un obiect care vă face să fiţi şi mai încrezători în voi înşivă. Este vorba de un articol vestimentar sau de un parfum care vă defineşte perfect.


Horoscop 31 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme pe plan profesional; astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, cel mai important, să nu luaţi o decizie fără a discuta cu partenerii de afaceri. De asemenea, acceptaţi ajutorul colegilor de echipă; împreună puteţi găsi cele mai bune soluţii pentru aceste dificultăţi.


Horoscop 31 octombrie 2016, Capricorn:

Nu plecaţi azi departe de casă, pentru că vă aşteaptă tot felul de riscuri asociate cu călătoriile. Vă puteţi pierde pe drum un document important sau sunteţi în pericol să faceţi pană ori să vă accidentaţi. Dacă veţi sta acasă, veţi petrece însă o zi liniştită, în care vă veţi reîncărca bateriile.


Horoscop 31 octombrie 2016, Vărsător:

Partenerii de afaceri au nevoie de voi într-o discuţie importantă pentru un proiect major în companie, aşa că vă vedeţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să faceţi o călătorie pentru a vă ocupa de această situaţie. După o zi destul de aglomerată, seara veţi avea momente de linişte de care profitaţi la maximum.


Horoscop 31 octombrie 2016, Peşti:

De dimineaţă vă cumpăraţi ceva ce vă doreaţi de multă vreme, la prânz vă întâlniţi cu o persoană dragă, iar seara vă veţi relaxa în compania persoanei iubite. Singurul prilej de supărare este că ziua se termină.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS