Horoscop Urania zilnic: luni, 3 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 3 octombrie 2016


Horoscop 3 octombrie 2016, Berbec:

Aveţi nişte reproşuri să îi faceţi persoanei iubite, pentru că aveţi impresia că în ultima perioadă vă neglijează cu totul dorinţele. Deşi aveţi dreptate dintr-un anumit punct de vedere, greşiţi pentru că îi spuneţi totul pe un ton agresiv, fără să îi daţi măcar dreptul la replică. Atitudinea voastră nu este una corectă.


Horoscop 3 octombrie 2016, Taur:

Azi vă întâlniţi cu o persoană importantă, pe care doreaţi de multă vreme să o cunoaşteţi. Abia vă puteţi înfrâna entuziasmul şi o acaparaţi cu totul. Cu toate acestea, vă veţi face uşor plăcuţi şi veţi obţine ceea ce vă doriţi de la ea, fără prea mari eforturi. Veţi fi în culmea fericirii.


Horoscop 3 octombrie 2016, Gemeni:

Astăzi vă veţi simţi ca nişte străini, chiar în cadrul familiei sau al grupului vostru de prieteni. Simţiţi că nu mai aveţi nimic în comun cu ei şi că degeaba încercaţi să le faceţi pe plac, pentru că ei vă privesc ca pe nişte necunoscuţi. Totul este doar în mintea voastră, sunt de părere astrele şi le sunteţi la fel de dragi ca şi până acum.


Horoscop 3 octombrie 2016, Rac:

Azi norocul este de partea voastră. Începeţi bine a doua lună de toamnă, deoarece veţi câştiga nişte bani. Aceeaşi baftă vă este promisă şi în dragoste, acolo unde vă întâlniţi cu o persoană care vă place la nebunie sau obţineţi o întâlnire cu tipul/a de care sunteţi obsedaţi.


Horoscop 3 octombrie 2016, Leu:

Aveţi nevoie de bani urgent în perioada următoare şi astăzi vă gândiţi intens la modalitatea prin care să îi obţineţi. Astrele vă încurajează să încercaţi să scoateţi profit din hobby-ul vostru sau să cereţi un volum mai mare de muncă la serviciu, de care să vă achitaţi de acasă sau stând peste program.


Horoscop 3 octombrie 2016, Fecioară:

Vă petreceţi o mare parte a zilei în mediul online, dar astrele consideră că este mai degrabă un lucru bun. Veţi fi populari pe reţelele de socializare, acolo unde comunicaţi cu prietenii non-stop, dar sunt şanse mari şi să vă puneţi la punct un blog care va deveni celebru sau să începeţi un proiect de impact.


Horoscop 3 octombrie 2016, Balanţă:

Munciţi intens astăzi şi, tocmai când vreţi să vă odihniţi după atâta trudă, primiţi în vizită un prieten apropiat, care apare neanunţat. Deşi sunteţi fericiţi să îl vedeţi şi vă era dor de el, starea fizică de epuizare vă împiedică să vă bucuraţi de prezenţa sa aşa cum trebuie şi sunteţi chiar tăioşi cu el.


Horoscop 3 octombrie 2016, Scorpion:

Faceţi tot posibilul să vă sustrageţi de la vizite sau călătoriile stabilite azi, deoarece nu veţi avea cea mai bună stare. Dimpotrivă, vă simţiţi obosiţi şi acuzaţi chiar migrene dureroase, care vă vor împiedica să fiţi în elementul vostru. Staţi acasă şi odihniţi-vă ca să vă recăpătaţi forţele!


Horoscop 3 octombrie 2016, Săgetător:

Dragostea şi romantismul vă vor face azi ziua mai frumoasă. Sunteţi alături de persoana iubită, care vă răsfaţă şi nu mai ştie cum să vă declare mai frumos iubirea. Sunteţi deranjaţi la un moment dat de o prezenţă inoportună, dar până şi aceasta se retrage, lăsându-vă repede în pace.


Horoscop 3 octombrie 2016, Capricorn:

Sunteţi obligaţi să vă petreceţi ziua alături de un coleg de muncă sau de un prieten pe care nu îl toleraţi. Nu suportaţi atitudinea sa arogantă şi nici felul tăios în care vă vorbeşte şi subliniaţi de la început că vă deranjează. Nu veţi fi însă băgaţi în seamă şi veţi fi iritaţi pe parcursul întregii zile.


Horoscop 3 octombrie 2016, Vărsător:

Este zi de cumpărături astăzi, aşa că vă îndreptaţi spre magazinul vostru preferat. Aveţi însă surpriza de a vă întâlni cu o cunoştinţă care îşi aminteşte că vă datora bani. Voi aţi uitat de acest împrumut şi sunteţi cum nu se poate mai fericiţi. Veţi cheltui repede aceste fonduri, pe lucruri de care nu aveaţi neapărată nevoie.


Horoscop 3 octombrie 2016, Peşti:

Deveniţi fără să vreţi protagoniştii dramei unui prieten apropiat, care trece prin nişte momente dificile. Aşa amabili cum sunteţi, îl veţi ajuta din toată inima, petrecându-vă ziua alături de el şi uitând cu totul de planurile voastre. Vă veţi bucura totuşi de recunoştinţa sa.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS