Horoscop Urania săptămânal: 3-9 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 3-9 octombrie 2016


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Berbec:

Ziua de 5 octombrie se remarcă prin faptul că pot apărea termene-limită greu de respectat sau așteptări prea mari în ceea ce privește prestația voastră profesională. Nu vă necăjiţi dacă cineva își permite să vă dea sfaturi despre cum să vă îmbunătăţiţi stilul și/sau ritmul de lucru. În a doua jumătate a săptămânii se recomandă, de asemenea, să vă ocupaţi de probleme birocratice urgente.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Taur:

Din data de 7 încolo, aţi putea observa că vă înţelegeţi mai bine cu colegii de muncă. Dacă vreţi să participaţi la un interviu de angajare, luaţi aminte că astrele sunt de partea voastră. Scoateţi-vă la înaintare tactul și diplomația și toate vor merge așa cum v-aţi propus la început.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Gemeni:

Zilele de 3 şi 4 sunt foarte aglomerate și solicitante, deci înarmaţi-vă cu putere de muncă atunci. În următoarele zile sunt avantajate tehnicile de gândire creativă, deci dacă intenţionaţi să discutați cu unii amici despre posibilitatea de a colabora în cadrul unui proiect de grup, acum ar fi bine să faceţi ceva în acest sens.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Rac:

Mijlocul de săptămână s-ar putea dovedi a fi cel mai aglomerat la serviciu de săptămâna aceasta, semn cum că ar trebui să vă gestionaţi energia înțelept pentru a face față și ultimelor două zile lucrătoare. Vi se poate părea că nu vedeţi nicicum lucrurile în ansamblul lor, ceea ce vă poate face să vă pierdeţi din avânt și să daţi dovadă de un randament care nu vă stă în fire. Păstraţi-vă echilibrul!


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Leu:

Nu vă aşteptaţi la o săptămână lucrătoare prea solicitantă. Conform astrelor, nu veţi avea parte de evenimente importante la birou zilele acestea. Cu toate acestea, luaţi aminte că și Marte și Pluto traversează acum casa muncii din horoscopul vostru general, motiv pentru care vi se recomandă multă atenţie la serviciu, precum și în interacțiunile sociale avute cu persoanele cu care împărţiţi biroul.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Fecioară:

Din data de 7 încolo, Mercur se află în casa banilor și a bunurilor câștigate prin muncă proprie, fapt pentru care v-ar putea veni idei în perioada următoare despre cum anume v-aţi putea fructifica economiile și/sau suplimenta veniturile. Oricare ar fi situația, cert este că situația voastră materială va resimți trecerea acestui astru prin sectorul financiar. Profitaţi de contextul astral pe care îl creează!


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Balanţă:

Zilele de 3 și 4 se pot dovedi extrem de favorabile pentru bugetul vostru. Pot apărea oportunități de a face bani pe lângă veniturile voastre obișnuite, dar bine ar fi să rămâneţi totuși selectivi. Zilele de 5 şi 6 se arată a fi potrivite pentru schimburile de idei și opinii cu asociații, clienții și colaboratorii. Aveți multe de câștigat unii de pe urma altora dacă comunicați.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Scorpion:

Zilele de 3 și 4 vă surprind cu bateriile încărcate la un nivel destul de înalt, dar există pericolul și să atrageţi energiile din jurul vostru și să le permiteți să vă afecteze prea mult. Ar fi bine să evitați orice fel de situație care v-ar putea aduce într-o asemenea stare. Cu cât reuşiţi să vă ţineţi mai departe de ele, cu atât vă veţi simți mai puțin ameninţaţi de vibrațiile negative din preajma voastră.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Săgetător:

Din data de 7 încolo, Mercur tranzitează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul vostru general, motiv pentru care vă pot veni multe idei bune în acest sens în zilele care urmează. Ar fi bine totuși să nu faceţi investiții la sfârşitul săptămânii întrucât șansele sunt mari ca ele să nu funcţioneze în direcția în care vă propuneţi.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Capricorn:

În zilele de 3 şi 4 octombrie, avantajate de astre sunt proiectele de grup și planurile de viitor, deci dacă aveţi așa ceva în derulare, ocupaţi-vă de ele mai bine decât de obicei și vor face progrese la care nici nu visaţi. Din data de 7 încolo, Mercur se plimbă prin casa carierei din horoscopul vostru general, ceea ce vă poate îmbunătăți exponențial relația cu şefii.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Vărsător:

Din data de 7 încolo, Mercur se plimbă prin casa cunoașterii din horoscopul vostru general, deci ar fi bine să vă așteptați la delegații la distanțe mari de casă sau chiar peste graniţe. Se prea poate, de asemenea, să apară şanse de a relua/începe studii, de a participa la simpozioane organizate de persoane importante din domeniul în cadrul căruia activaţi ori de a vă înscrie la cursuri de calificare.


Horoscop 3-9 octombrie 2016, Peşti:

În zilele de 3 şi 4, puneţi mai mult accentul pe chestiunile birocratice și încercaţi să rezolvaţi atunci tot ceea ce ține săptămâna aceasta de ghișeele instituțiilor publice. Din data de 7 încolo, se cer discutate anumite probleme financiare, cu atât mai mult dacă atât voi, cât și partenerul de cuplu și/sau afaceri trageți la fel de mult la căruță.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS