Horoscop Urania zilnic: joi, 27 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 27 octombrie 2016


Horoscop 27 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi veţi reuşi să aduceţi armonie în viaţa voastră de cuplu. După o perioadă mai dificilă pe plan sentimental, în care aţi avut câteva conflicte aprinse cu partenerul vostru, reuşiţi să faceţi pace, mai ales după ce realizaţi că vă iubiţi atât de mult. Veţi fi în sfârşit în culmea fericirii!


Horoscop 27 octombrie 2016, Taur:

Vă dovediţi azi de ajutor pentru un coleg mai vechi, cu care nu aţi vorbit prea mult, dar pe care îl observaţi că trece printr-o pasă dificilă. Sunteţi lângă el exact la momentul potrivit şi reuşiţi să îi oferiţi susţinerea de care are nevoie. Veţi fi ca nişte îngeri păzitori.


Horoscop 27 octombrie 2016, Gemeni:

În sfârşit, observaţi că finanţele voastre cunosc un curs ascendent. Primiţi o mărire de salariu sau un bonus la muncă, despre care consideraţi că ar trebui să vă ajungă mult timp de acum încolo. Reuşiţi de asemenea să fiţi foarte calculaţi cu aceşti bani, aşa că nu va exista nicio pierdere.


Horoscop 27 octombrie 2016, Rac:

Astrele vă recomandă ca astăzi să evitaţi discuţiile serioase sau confruntările directe deoarece puteţi genera un conflict de zile mari pe care cu greu îl mai puteţi aplana. În schimb, concentraţi-vă întreaga atenţie asupra proiectelor de care vă ocupaţi deoarece aveţi şansa să obţineţi un bonus substanţial.


Horoscop 27 octombrie 2016, Leu:

Începeţi azi nişte reparaţii în casă, pe care hotărâţi să le desfăşuraţi singure sau doar cu ajutorul partenerului vostru! Deşi toată lumea vă recomandă să căutaţi un ajutor specializat, voi sunteţi convinse că vă puteţi descurca foarte bine şi fără el. Se pare că intuiţia nu vă înşală, pentru că aveţi toate şansele să o scoateţi cu succes la capăt.


Horoscop 27 octombrie 2016, Fecioară:

Ambiţia şi determinarea voastră sunt atât de puternice azi, încât nimic nu vă va sta în cale. Reuşiţi să obţineţi ceea ce vreţi de la şeful vostru sau de la o altă persoană cu autoritate, după ce îi faceţi o vizită neanunţată şi îi prezentaţi punctul vostru de vedere, susţinut de argumente puternice. Nu poate să vă reziste.


Horoscop 27 octombrie 2016, Balanţă:

Primiţi o vizită din partea părinţilor sau a unor rude mai în vârstă, care nu îşi anunţă venirea, dar sunt totuşi extrem de uimiţi de faptul că nu i-aţi primit aşa cum se cuvine. Vă critică în mod deschis stilul de viaţă şi alegerile pe care le-aţi făcut; la un moment dat, nu mai suportaţi şi le adresaţi cuvinte dure, pe care veţi ajunge însă să le regretaţi.


Horoscop 27 octombrie 2016, Scorpion:

Aveţi o zi dificilă la muncă, dar parcă nici nu mai contează. Suportaţi cu zâmbetul pe buze, pentru că în cursul serii veţi avea parte de o surpriză de proporţii şi vi se împlineşte un vis, în sfârşit. Fie primiţi o invitaţie în oraş de la o persoană pe care o placeţi, fie o pasiune în care sunteţi implicaţi este apreciată aşa cum trebuie.


Horoscop 27 octombrie 2016, Săgetător:

Azi veţi avea parte de câteva dificultăţi legate de mersul cu maşina personală sau de deplasarea cu un mijloc de transport în comun. Aveţi parte de o pană sau de un accident minor, în urma căruia întârziaţi la serviciu. Nici nervii provocaţi de timpul pierdut în trafic nu vă vor da pace!


Horoscop 27 octombrie 2016, Capricorn:

Veţi afla azi că un prieten apropiat nu era aşa ataşat de voi precum pretindea! Auziţi nişte bârfe pe care acesta le-a lansat pe la spatele vostru, false, pe care le-a inventat doar cu scopul de a vă face rău. Pe lângă faptul că sunteţi şocaţi şi extrem de răniţi, nici nu reuşiţi să înţelegeţi de ce a făcut asta.


Horoscop 27 octombrie 2016, Vărsător:

Astăzi trebuie să staţi în banca voastră deoarece pot apărea câteva probleme dificile dacă încercaţi să faceţi vreo mişcare neplanificată pe plan profesional. Concentraţi-vă, mai degrabă, asupra sarcinilor obişnuite, care nu necesită prea multă atenţie. Cu oamenii din jurul vostru vă înţelegeţi destul de bine.


Horoscop 27 octombrie 2016, Peşti:

Azi aveţi de-a face cu o persoană pe care o detestaţi din prima clipă în care aţi cunoscut-o. Deşi în mod normal voi daţi dovadă de toleranţă şi acceptaţi uşor defectele celor din jur, pe ea nu puteţi să o suportaţi sub nicio formă. Oricât de mult aţi încerca, convieţuirea cu ea este un chin, iar astrele sunt de părere că va dura multă vreme!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS