Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 octombrie 2016


Horoscop 26 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi vă veţi dovedi egoiste în relaţia cu partenerul vostru. El îşi doreşte foarte mult să vizionaţi un film sau să mergeţi la un eveniment anume, dar voi nu aveţi nici cel mai mic chef şi nici nu concepeţi să îi faceţi pe plac. Până la urmă, veţi face aşa cum vreţi voi, dar el va fi supărat toată seara.


Horoscop 26 octombrie 2016, Taur:

Astăzi faceţi o achiziţie importantă, pe care v-o doreaţi de multă vreme. Sunt şanse ridicate să găsiţi chiar şi un super preţ, dar, chiar dacă nu o să aveţi un asemenea noroc, tot beneficiaţi de ajutor de la o persoană apropiată care vă susţine financiar. Vă veţi bucura foarte mult atunci când vă veţi aduce acasă podoaba de preţ.


Horoscop 26 octombrie 2016, Gemeni:

Nişte cuvinte pe care partenerul vostru vi le aruncă în grabă, înainte să plece de acasă, vă fac să vă întrebaţi dacă relaţia voastră are vreo şansă. Cel mai grav este că staţi în tensiune toată ziua şi nu reuşiţi să vă daţi seama dacă el era serios sau nu! Nici la telefon nu reuşiţi să îl prindeţi, aşa că vă perpeliţi la foc mic.


Horoscop 26 octombrie 2016, Rac:

Nu vă aşteptaţi la o zi cu realizări măreţe în carieră, deoarece nu va fi cazul pentru azi! Dimpotrivă, se pare că la voi la muncă va avea loc o schimbare radicală, la 180 de grade, care vă va periclita şi vouă poziţia. Deşi până la urmă lucrurile se încheie cu bine, veţi avea ceva emoţii.


Horoscop 26 octombrie 2016, Leu:

Astăzi deveniţi nişte adevărate eroine! Veţi ajuta pe cineva dezinteresat şi veţi reuşi să îl scoateţi dintr-o problemă spinoasă. Deşi voi aveţi impresia că nu aţi făcut nimic special, realitatea este că i-aţi salvat viaţa. Recunoştinţa îl determină să povestească tuturor despre fapta voastră, aşa că veţi deveni celebre!


Horoscop 26 octombrie 2016, Fecioară:

Ajutaţi azi un coleg mai tânăr la serviciu. Este posibil ca persoana în cauză să nu fi primit o formare eficientă sau să nu reuşească să se integreze. Astăzi decideţi că trebuie să acţionaţi şi să îi uşuraţi viaţa. Vă va face la rândul său un bine uriaş, când veţi avea mai mare nevoie.


Horoscop 26 octombrie 2016, Balanţă:

Nimic nu reuşeşte să vă tulbure azi, ceea ce nu este neapărat un lucru bun, pentru că veţi primi nişte avertismente reale, pe care preferaţi însă să le treceţi cu vederea. Şeful vă atrage atenţia că de ceva vreme nu vă mai descurcaţi aşa cum trebuie, iar persoana iubită vă spune că nu mai vede niciun viitor pentru relaţia voastră, dar voi preferaţi să consideraţi că niciunul dintre ei nu ştiu ce zic.


Horoscop 26 octombrie 2016, Scorpion:

Ţineţi-vă cumpătul azi, pentru că riscaţi să vă implicaţi într-un conflict extrem de grav! Este adevărat, vi se vor întâmpla nişte lucruri destul de grave, în faţa cărora este necesar să vă înarmaţi cu o răbdare de înger, dar, dacă izbucniţi, nu veţi face decât să le înrăutăţiţi şi mai tare!


Horoscop 26 octombrie 2016, Săgetător:

Deşi aveţi impresia că sunteţi foarte fericite în relaţia voastră, azi veţi întâlni o persoană care vă face să vă îndoiţi de sentimentele pentru partenerul vostru. Între voi se naşte o atracţie spontană, deosebit de puternică, căreia nu ştiţi dacă să-i rezistaţi sau nu. Astrele sunt de părere că ar trebui să riscaţi şi să vă urmaţi inima!


Horoscop 26 octombrie 2016, Capricorn:

Faceţi azi o descoperire întâmplătoare, dar care va avea o relevanţă ridicată asupra viitorului vostru! Reuşiţi să vă intensificaţi ritmul de muncă printr-o schimbare pe care o faceţi în sarcinile voastre. După ce află cum v-aţi crescut productivitatea, şeful vostru le recomandă tuturor colegilor voştri să procedeze ca voi. Veţi fi aplaudate la scară largă!


Horoscop 26 octombrie 2016, Vărsător:

Deşi puneţi mare preţ pe imunitatea voastră şi vă consideraţi nişte persoane cu o sănătate de fier, azi trebuie să recunoaşteţi că aţi căzut şi voi pradă virusurilor sezoniere. Vă simţiţi rău şi plecaţi de la muncă, dar nu mergeţi la doctor, ci direct acasă, acolo unde vă trataţi voi cu ceaiuri. Astrele vă dau însă dreptate!


Horoscop 26 octombrie 2016, Peşti:

Azi veţi traversa o situaţie extrem de stresantă la muncă, aflând că postul vostru nu mai este atât de sigur pe cât credeaţi. Deşi intraţi în panică, astrele sunt de părere că nu ar trebui să vă faceţi griji, deoarece poziţia voastră nu este în mod direct ameninţată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS