Horoscop Urania săptămânal: 24-30 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 24-30 octombrie 2016


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Berbec:

Pe fondul Lunii Noi din data de 30 octombrie, s-ar putea forma o tensiune în viața voastră de cuplu. Dacă ajungeți să fiţi extrem de tensionaţi săptămâna aceasta, poate ar fi bine să vă deschideți sufletele și să vă spuneți unul altuia păsul. În felul acesta, se formează o conexiune mai profundă între voi și nu riscați să se lase cu neînţelegeri. Atât timp cât luați măsuri la timpul potrivit, totul va decurge bine.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Taur:

Casa care găzduiește Lună Nouă din data de 30 mai simbolizează și viața de cuplu, semn cum că îi veţi resimți efectele și pe plan sentimental. Acest eveniment astral poate semnala începutul unei frumoase povești de dragoste în cazul unora dintre cei născuţi în această zodie. Persoanele care au deja pe cineva drag pot simți o binevenită revigorare a acestui sector de viață. Lucrurile se mișcă.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Gemeni:

În jurul zilei de 26 octombrie, cariera voastră sau a persoanei iubite poate interveni în relația voastră, motiv pentru care ar trebui să lăsați problemele de la locul de muncă la pragul casei. În cursul zilei de 29, invidia sau o chestiune financiară se poate interpune între voi și unii amici. Lucrurile se îmbunătățesc între voi și partener/ă în data de 30, moment numai bun să petreceți timp împreună.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Rac:

Luna Nouă din ziua de 30 se perfectează în casa iubirii și a celor mici din horoscopul vostru general, semn cum că dacă vă bucuraţi de o relație funcțională și puternică cu partenerul, acum ar fi momentul ideal să vă gândiți la mărirea familiei. Dacă sunteţi singuri, aţi putea întâlni pe cineva special. În cazul în care aveţi deja o familie, lucrurile vor merge pe acest plan.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Leu:

Luna Nouă din data de 30 vă semnalează faptul că trebuie să schimbaţi ceva în relația voastră cu părinții. Dacă au rămas probleme nerezolvate, acum ar fi momentul să le aduceţi în discuţie și să faceţi ceva în această privință. Atmosfera dintre voi se poate îmbunătăți considerabil dacă luaţi atitudine și sunteţi direcţi. Altfel, lucrurile se pot agrava.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din data de 30 semnalează faptul că se cere o schimbare în relația voastră cu apropiații, dar mai ales cu rudele de origine. Ar fi recomandat să vă manifestaţi mai mult trăirile pentru a ocoli situațiile în care erupeţi și spuneţi ori faceţi lucruri pe care aţi putea să le regretați mai târziu. Aveţi mult de câștigat dacă vorbiţi la timp despre ceea ce vă deranjează la ceilalți.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din data de 30 se perfectează în casa finanțelor și a bunurilor dobândite prin muncă proprie, semn cum că se deschide un nou capitol din acest punct de vedere. Se vor arăta noi ocazii de a vă valorifica economiile și/sau de a vă rotunji veniturile. Trebuie doar să le observaţi la timp și să profitați la maximum de ele. Nu uitaţi să fiţi selectivi.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din data de 30 v-ar putea face mai atrăgători în fața celorlalți, deci nu vă miraţi dacă numărul admiratorilor voştri s-ar putea mări destul de mult zilele acestea. Acest lucru ar putea crea o problemă dacă vă aflaţi într-o relație cu o persoană geloasă și posesivă. În rest, faptul că sunteţi doriţi, v-ar putea ajuta să vă recuceriţi partenerul/a.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Săgetător:

În data de 26 octombrie, atmosfera dintre voi și părinți s-ar putea tensiona într-o anumită măsură, deci încercaţi să readuceţi liniştea în relația cu ei. În intervalul 27-29 octombrie, viața voastră socială ar putea urma o curbă ascendentă, deci daţi mai mult din timpul vostru amicilor. Ultima zi a săptămânii este bună pentru a vă da întâlniri romantice ori pentru a petrece momente de calitate în compania persoanei iubite.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 30 ar putea aduce un suflu proaspăt în viața voastră socială, indiferent dacă apar figuri noi în anturajele pe care le frecventaţi deja ori voi sunteţi cei care pătrund într-un alt cerc de persoane. Oricare ar fi situația, cert este că întâlniţi persoane care vă împărtășesc concepţiile și idealurile, motiv numai bun să faceţi schimb de idei și să dobândiţi perspective cu totul noi.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Vărsător:

Banii și bunurile câștigate și/sau deținute în asociere cu persoana iubită și/sau partenerul de afaceri constituie subiectul principal al zilelor de 25 și 26. Acordaţi-i atenția care i se cuvine. În ultima zi a săptămânii, nu este exclus ca banii, invidia sau trădarea încrederii să intervină între voi și anumiți amici.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Peşti:

Luna Nouă din data de 30 indică faptul că s-ar dori o schimbare de atitudine în raport cu rudele apropiate ale partenerului/ei sau chiar cu cei dragi ai voştri stabiliți peste hotare. Poate ar fi bine să îi căutaţi mai des și să menţineţi contactul stabil. Este adevărat că nu este ușor, dar doar așa vă puteți bucura de o relație funcțională.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS