Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 octombrie 2016


Horoscop 22 octombrie 2016, Berbec:

Un prieten apropiat, care vă datora bani, se preface că a uitat cu desăvârşire de ei! Chiar dacă îi sugeraţi deloc subtil că aveţi nevoie de bani, nu dă nici cel mai mic semn că i-ar păsa. La final, voi sunteţi cei care se simt ruşinaţi şi renunţaţi să îl mai bateţi la cap. Nu veţi uita, însă!


Horoscop 22 octombrie 2016, Taur:

Nu vă pierdeţi azi timpul cu discuţii în contradictoriu, pentru că nu aveţi nici cea mai mică şansă de a le câştiga. Abilităţile voastre oratorice şi capacitatea de convingere sunt foarte scăzute şi veţi fi dezarmaţi foarte uşor de argumentele rivalului vostru. Mai bine staţi deoparte!


Horoscop 22 octombrie 2016, Gemeni:

Treceţi azi printr-o situaţie dificilă la muncă, care vă va pune la încercare abilităţile profesionale. Din păcate, astrele sunt de părere că nu vă veţi descurca, deşi vă daţi toată silinţa. Realizaţi că, oricât de tare v-aţi fi dorit să avansaţi în funcţie, sunt câteva competenţe pe care nu aţi reuşit încă să le bifaţi.


Horoscop 22 octombrie 2016, Rac:

Bucuraţi-vă cât mai puteţi de dispoziţia voastră optimistă, deoarece astrele sunt de părere că azi veţi suferi o lovitură puternică! Aflaţi că o bârfă pe care aţi ales să o ignoraţi este adevărată; un prieten foarte apropiat vă trădează. Deşi încercaţi până în ultima clipă să negaţi realitatea, la final trebuie să vă declaraţi şi voi convinşi.


Horoscop 22 octombrie 2016, Leu:

Azi bifaţi un succes extraordinar pe plan financiar! Vi se propune o colaborare care vă încântă foarte tare şi pentru care va trebui să lucraţi de la domiciliu. Vestea extraordinară este că faceţi ceea ce vă place şi sunteţi plătiţi foarte bine pentru asta. Încântarea voastră nu mai cunoaşte margini!


Horoscop 22 octombrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă de voi, pentru că vă confruntaţi cu o imunitate scăzută în aceste zile. Ar fi mai bine să renunţaţi la toate planurile de weekend, pentru a sta în casă şi a vă bucura de un pic de relaxare. Dacă nu urmaţi aceste indicaţii, riscaţi să contractaţi o viroză destul de puternică.


Horoscop 22 octombrie 2016, Balanţă:

Aveţi parte de o zi plină de provocări la muncă, în care vă descurcaţi destul de bine, dar cu preţul energiei voastre întregi. Când ajungeţi acasă sunteţi deja epuizaţi, iar persoana iubită are planuri pentru voi. Sunteţi destul de reci cu el/ea şi îi tăiaţi repede avântul. Nu va tolera prea bine reacţia voastră şi este posibil să plece singur/ă să se distreze.


Horoscop 22 octombrie 2016, Scorpion:

Azi pierdeţi o parte importantă din avansul pe care l-aţi luat în ochii şefului vostru! Din păcate, nu reuşiţi să terminaţi un proiect extrem de important la timp şi îl dezamăgiţi, chiar atunci când hotărâse să vă crească salariul. Aveţi mare grijă, pentru că deja a pus ochii pe un nou favorit.


Horoscop 22 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite. Astrele vă recomandă să vă relaxaţi, luni vă puteţi relua activităţile profesionale. După orele prânzului, vă întâlniţi cu prietenii.


Horoscop 22 octombrie 2016, Capricorn:

O simplă discuţie în contradictoriu, pe care o veţi avea azi cu un coleg de muncă, se va transforma într-un conflict în toată regulă în viitor. Din păcate, fără să realizaţi, spuneţi câteva lucruri care îl rănesc foarte tare şi îl vor transforma în rivalul vostru pe viaţă. Mai bine v-aţi abţine!


Horoscop 22 octombrie 2016, Vărsător:

Mergeţi azi la cumpărături cu un amic nou sau cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme şi pe care vă doriţi să o impresionaţi. Din păcate, veţi decide să aruncaţi cu bani în stânga şi în dreapta, pentru a îi arăta cât de bine o duceţi. Nu veţi reuşi nimic decât să vă distrugeţi bugetul pentru această lună!


Horoscop 22 octombrie 2016, Peşti:

Azi veţi face un gest care vă va crea o reputaţie formidabilă în profesia voastră. Vă impresionaţi nu numai şeful cu realizările voastre, dar şi competitorii, care decid că este cazul să vă ofere un post în firma lor. Sunteţi impresionaţi, dar nu vreţi să schimbaţi nimic, aşa că îi refuzaţi politicos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS