Horoscop Urania zilnic: joi, 20 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 20 octombrie 2016


Horoscop 20 octombrie 2016, Berbec:

Vă veţi dedica azi ziua îmbogăţirii culturale. Cumpăraţi o carte la recomandarea unui coleg de muncă şi descoperiţi că, chiar dacă nu credeaţi, vă place la nebunie şi nu vă mai puteţi dezlipi de ea. Vă veţi petrece seara citind şi nu mai daţi nicio atenţie celor din preajma voastră, dar vă simţiţi de milioane!


Horoscop 20 octombrie 2016, Taur:

Astăzi aveţi parte de o dezamăgire care ţine de sfera intereselor voastre financiare. Şeful vă spune că nu mai primiţi bonus în această lună sau că mărirea de salariu pe care v-a propus-o nu mai este valabilă. Sunteţi extrem de supăraţi, mai ales că v-aţi făcut planuri cu aceşti bani.


Horoscop 20 octombrie 2016, Gemeni:

Astăzi aveţi chef să fiţi în centrul atenţiei şi să simţiţi priviri admirative asupra voastră! Tocmai de aceea, vă îmbrăcaţi uşor cam extravagant la muncă. Veţi fi punctul de atracţie al zilei pentru toţi colegii voştri, dar nu veţi avea parte de cuvinte prea frumoase din partea şefului, care nu este deloc mulţumit de atitudinea voastră.


Horoscop 20 octombrie 2016, Rac:

Să nu vă bazaţi azi pe susţinerea colegilor voştri pentru a depăşi o problemă dificilă, deoarece nu veţi avea parte de ea. Din păcate, trebuie să vă descurcaţi singuri, mai ales că sunteţi obligaţi să remediaţi o greşeală pe care tot voi aţi făcut-o. Veţi arunca aluzii subtile în dreapta şi în stânga, dar nimeni nu se va simţi să vă ajute.


Horoscop 20 octombrie 2016, Leu:

Toată lumea se ceartă azi în jurul vostru, dar voi reuşiţi să vă extrageţi cu delicateţe din situaţiile tensionate. Sunteţi calmi şi diplomaţi, imposibil de supărat, un lucru ciudat, dacă ţinem cont de temperamentul vostru obişnuit. Mai mult, îi veţi înveseli şi pe certăreţi, fiind posibil să fiţi voi cei care pun capăt conflictelor.


Horoscop 20 octombrie 2016, Fecioară:

Sunteţi deranjaţi toată ziua de insistenţele unei persoane care încearcă să vă convingă să îi faceţi pe plac. Este posibil să aveţi de-a face cu un operator de sondaje prin telefon care nu acceptă un „nu” sau cu un coleg de muncă care îşi doreşte să vă ocupaţi voi de sarcinile sale. Nu mai suportaţi şi până la urmă îl faceţi cu ou şi cu oţet.


Horoscop 20 octombrie 2016, Balanţă:

Azi faceţi o promisiune unui coleg de muncă disperat, care nu pare calmat decât de garanţia pe care i-o oferiţi voi, că îl veţi ajuta. Astrele sunt de părere însă că cedaţi prea repede şi veţi ajunge să regretaţi această atitudine, atunci când va veni momentul să vă şi ţineţi de cuvânt.


Horoscop 20 octombrie 2016, Scorpion:

Azi veţi avea motive suficiente pentru a vă mândri cu copilul vostru, cu fratele mai mic sau cu una dintre verişoare. Membrul mai tânăr al familiei voastre câştigă un premiu sau ia cea mai mare notă la un examen la şcoală. Sunteţi cu atât mai fericiţi, cu cât aţi contribuit şi voi la realizarea sa.


Horoscop 20 octombrie 2016, Săgetător:

Vă certaţi foarte tare cu persoana cu care locuiţi azi, fie că este vorba de o rudă, de iubit sau de o amică. Lucrurile se complică atât de tare, încât este probabil ca persoana în cauză să se mute şi să vă lase singure. Vouă nici nu vă pasă, cu atât mai mult cu cât sunteţi convinse de faptul că aţi avut dreptate.


Horoscop 20 octombrie 2016, Capricorn:

Pe 20 octombrie sunteţi preocupaţi exclusiv de decorarea apartamentului vostru. Aţi făcut recent o achiziţie destul de scumpă, dar de valoare şi acum aranjaţi toate celelalte piese de mobilier pentru a o evidenţia aşa cum trebuie. Mai pe seară veţi avea şi invitaţi, care sunt de-a dreptul impresionaţi de rafinamentul vostru.


Horoscop 20 octombrie 2016, Vărsător:

Traversaţi o perioadă dificilă şi sunteţi chiar pe punctul de a intra în depresie! Aveţi impresia că nu aţi făcut nimic până acum cu viaţa voastră şi că toţi ceilalţi v-au luat-o înainte, în timp ce voi stagnaţi. Mai grav, una dintre rivalele voastre de la muncă profită de starea voastră şi vă denigrează în faţa şefului, înrăutăţindu-vă şi mai tare situaţia profesională.


Horoscop 20 octombrie 2016, Peşti:

Ziua de joi va fi una destul de complicată pentru voi deoarece încercaţi să faceţi o schimbare în viaţa profesională; este posibil să refuzaţi un parteneriat sau chiar să acceptaţi o ofertă de muncă. Pe moment va fi o decizie neaşteptată, care îi va şoca pe toţi, însă timpul vă va dovedi că aţi procedat corect.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS