Horoscop Urania zilnic: duminică, 2 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 2 octombrie 2016


Horoscop 2 octombrie 2016, Berbec:

Ziua de duminică se va desfăşura monoton, fără prea mari surprize. Veţi fi plictisiţi şi vă veţi petrece cea mai mare parte a zilei gândindu-vă la aventuri şi la lucruri senzaţionale care vi s-au întâmplat în trecut. Luaţi iniţiativă, spun astrele - şi scuturaţi-vă de această stare!


Horoscop 2 octombrie 2016, Taur:

Astăzi aveţi o dispoziţie dezechilibrată, care nu vă lasă să vă bucuraţi de nimic din ceea ce vi se întâmplă. Este suficientă o simplă remarcă din partea persoanei iubite pentru a vă întrista peste măsură şi a transforma tot ce vi se întâmplă într-o adevărată dramă. Vă veţi petrece toată ziua trişti în dormitor după această păţanie.


Horoscop 2 octombrie 2016, Gemeni:

Vă certaţi azi vehement cu toată lumea, deoarece aveţi impresia că vă atacă dragostea de independenţa. Sunteţi convinşi că persoana iubită vă sufocă sau că cei dragi nu vă lasă să vă manifestaţi în voie pentru că au impresia că ştiu mai bine decât voi de ce aveţi nevoie. Oricum, vă aşteaptă o zi dificilă.


Horoscop 2 octombrie 2016, Rac:

Azi luaţi o decizie matură, pentru care vă veţi felicita mai târziu. Reuşiţi să renunţaţi la capriciile personale pentru ca unei persoane apropiate să îi fie bine şi luptaţi chiar şi împotriva propriilor nesiguranţe, care vă spun că o veţi pierde dacă nu o mai controlaţi. Nimic din acestea nu este adevărat.


Horoscop 2 octombrie 2016, Leu:

Astăzi vă aşteaptă momente plăcute şi emoţii pozitive, graţie timpului petrecut alături de familie. Copiii, persoana iubită sau rudele apropiate vă vor fi alături; nu faceţi nimic spectaculos, doar staţi împreună, vorbiţi sau vă uitaţi la televizor. Va fi o zi de duminică liniştită, care vă va ajuta să vă reîncarcaţi bateriile.


Horoscop 2 octombrie 2016, Fecioară:

Aveţi o idee care vi se pare excepţională şi pe care abia aşteptaţi să o împărtăşiţi cu familia voastră. Se referă la unele modificări pe care aveţi de gând să le faceţi în casă sau la o vacanţă în străinătate. Cu toate acestea, nimeni nu va întâmpina decizia cu entuziasm, ba dimpotrivă.


Horoscop 2 octombrie 2016, Balanţă:

Participaţi la un eveniment spectaculos, la care sunteţi în centrul atenţiei şi care vi se pare de-a dreptul fascinant. Sunteţi invitaţi la o recepţie sau la o petrecere cu ştaif, aşa cum vă place vouă - şi cu diplomaţia care vă caracterizează, îi vrăjiţi pe toţi participanţii.


Horoscop 2 octombrie 2016, Scorpion:

Vă pregătiţi toată ziua pentru o petrecere la care trebuie să ajungeţi şi care are loc undeva departe, în afara oraşului sau chiar într-o altă localitate. Deşi faceţi tot posibilul să fiţi gata la timp, nu veţi reuşi să vă pregătiţi şi vă veţi număra printre ultimii care ajung. Acest fapt vă transformă în centrul atenţiei.


Horoscop 2 octombrie 2016, Săgetător:

Nimic din ceea ce faceţi spontan azi nu vă va mulţumi, sunt de părere astrele, ci vă va dezamăgi pe termen lung. Feriţi-vă de flirturi cu persoane necunoscute sau de cumpărături nechibzuite, cu atât mai mult cu cât sunt în mod normal specialitatea voastră. Cumpăniţi-vă bine acţiunile şi vei avea parte de succes!


Horoscop 2 octombrie 2016, Capricorn:

Aveţi un simţ al umorului cu totul special astăzi, pe care numai voi îl înţelegeţi. Mai mult, glumele pe care le faceţi se pot dovedi de-a dreptul răutăcioase şi vor isca unele certuri cu cei dragi, deşi voi nu le spuneţi cu această intenţie. Veţi avea de alinat multe orgolii şi de dat multiple explicaţii.


Horoscop 2 octombrie 2016, Vărsător:

Sunteţi obosiţi, stresaţi şi tulburaţi azi, iar circumstanţele exterioare se vor dovedi şi mai periculoase din acest punct de vedere. Nimeni nu vă înţelege, dimpotrivă, toţi par să aibă un cui împotriva voastră. Astrele vă recomandă să încercaţi să vă odihniţi şi să vă relaxaţi, dar în compania unei cărţi bune sau a unui film palpitant.


Horoscop 2 octombrie 2016, Peşti:

Relaţiile cu persoana iubită vă transformă azi ziua, făcându-vă să vă simţiţi apreciaţi. Iubitul/a este romantic/ă şi vă invită într-un loc care vă place, oferindu-vă şi un cadou scump, pe care vi-l doreaţi de mult. Va fi o zi pe care o veţi uita cu greu şi de care vă veţi aminti mereu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS