Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 octombrie 2016


Horoscop 19 octombrie 2016, Berbec:

Aveţi încredere astăzi în intuiţia voastră, vă sfătuiesc astrele, pentru că vă va ajuta să ieşiţi dintr-o situaţie extrem de periculoasă! Sunteţi disperaţi şi nu mai ştiţi ce să faceţi pentru ca totul să iasă cum trebuie. Veţi simţi însă răspunsul corect, nu trebuie decât să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 19 octombrie 2016, Taur:

Pe plan profesional vă descurcaţi din ce în ce mai bine, motiv pentru care unii colegi de echipă sunt invidioşi şi chiar ajung să vă pună beţe în roate. Important este să ştiţi cum să vă păstraţi calmul şi să aveţi încredere în voi; şefii sunt de partea voastră şi vă sprijină în toate alegerile pe care le faceţi.


Horoscop 19 octombrie 2016, Gemeni:

În prima parte a zilei un coleg vine să vă ceară ajutorul într-o problemă destul de delicată privind un proiect important. Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi sarcinile astfel încât să îl ajutaţi. Aveţi încredere în intuiţia voastră, vă va ajuta în multe chestiuni profesionale în această perioadă aglomerată.


Horoscop 19 octombrie 2016, Rac:

Ziua de miercuri decurge conform planului; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra sarcinilor voastre, pe care încercaţi să le rezolvaţi cu multă răbdare. Întâlnirile cu partenerii de afaceri decurg frumos şi pot avea rezultate neaşteptate, cu care să vă impresionaţi şefii.


Horoscop 19 octombrie 2016, Leu:

Astrele încurajează munca în echipă în această perioadă; comunicaţi foarte bine cu toţi colegii, iar împreună puteţi găsi cele mai bune soluţii pentru proiectele de care vă ocupaţi. În viaţa sentimentală, persoana iubită vă poate face o surpriză foarte frumoasă.


Horoscop 19 octombrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă, pentru că tindeţi să ignoraţi azi sfatul persoanei iubite, într-o privinţă legată de viaţa voastră de familie. Sunteţi convinşi că voi sunteţi cei care au dreptate şi că persoana dragă nu se pricepe nici pe departe la fel de bine ca voi la ceea ce vă frământă.


Horoscop 19 octombrie 2016, Balanţă:

Astăzi vă veţi pune la lucru abilităţile diplomatice. Sunteţi rugaţi de superiori să alegeţi între doi angajaţi sau să decideţi cine va fi noul membru al echipei voastre. Vă puneţi la bătaie intuiţia şi toate cunoştinţele voastre despre psihologa umană şi până la urmă reuşiţi să impresionaţi pe toată lumea. Şefii voştri vă vor mulţumi!


Horoscop 19 octombrie 2016, Scorpion:

Dacă aţi avut vreodată sentimente puternice pentru o persoană, pe care aţi considerat-o însă imposibil de cucerit, astăzi aveţi toate şansele să începeţi o relaţie cu ea. Din fericire şi respectiva persoană mărturiseşte că vă place.


Horoscop 19 octombrie 2016, Săgetător:

Uitaţi azi ceva acasă, un obiect care este important pentru un prieten sau pentru un coleg. Deşi vă amintiţi la un moment dat, consideraţi că nu mai este cazul să vă întoarceţi din drum şi credeţi că veţi fi iertaţi. Expresia de dezamăgire de pe chipul prietenului vostru vă face însă să vă daţi seama că aţi dat-o în bară!


Horoscop 19 octombrie 2016, Capricorn:

Toate alegerile pe care le faceţi azi au la bază nu judecata rece, ci sentimentele. Alegeţi un coleg de echipă nu prin prisma competenţelor sale, ci pentru că are o personalitate pe care o admiraţi. Deşi vă petreceţi ziua de minune alături de el, veţi ajunge să regretaţi această decizie, atunci când veţi observa că nu daţi randament împreună.


Horoscop 19 octombrie 2016, Vărsător:

Astăzi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai dificilă cu partenerul/a de cuplu; amândoi sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri astfel încât lucrurile să revină la normal. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri încă de la prima vedere.


Horoscop 19 octombrie 2016, Peşti:

Deşi fără să vă vină să credeţi, azi realizaţi că una dintre prietenele voastre de suflet, cu care nu v-aţi mai văzut de ceva vreme, v-a înlocuit deja. Descoperiţi că şi-a făcut o nouă amică şi că se înţelege de minune cu ea. Suferinţa pe care v-o provoacă este mare!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS