Horoscop Urania zilnic: marţi, 11 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 11 octombrie 2016


Horoscop 11 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi veţi străluci la serviciu. Cariera voastră ia avânt după ce rezolvaţi o sarcină dificilă într-un timp record sau impresionaţi cu un proiect genial, care poate avea caracter revoluţionar în domeniul vostru de activitate. Veţi fi subiectul zilei şi toată lumea va discuta despre realizările voastre.


Horoscop 11 octombrie 2016, Taur:

Marţi vă chinuie diverse premoniţii, care vă susură la ureche că totul va merge prost. Nu vă ascultaţi însă aceste porniri, nu este vorba de intuiţie, ci doar de o anxietate care vă poate împiedica să aveţi parte de o zi de muncă liniştită. Spuneţi-vă că totul va fi bine şi aveţi şanse mari ca lucrurile să se adeverească.


Horoscop 11 octombrie 2016, Gemeni:

Astăzi veţi juca un rol foarte important în viaţa unei cunoştinţe. Deşi nu vă daţi seama, ajutorul pe care i-l oferiţi îi va marca restul existenţei. Vă copleşeşte cu mulţumirile, pe care voi le acceptaţi modeşti, pentru că aveţi impresia că oricine ar fi procedat la fel în locul vostru.


Horoscop 11 octombrie 2016, Rac:

Voi acaparaţi azi tot norocul din zodiac. Veţi pune mâna pe o sumă importantă de bani, dar nici viaţa sentimentală nu vă este trecută cu vederea de astre. Acaparaţi interesul unei persoane apropiate, de care vsusură place de ceva vreme, dar care a părut indiferentă până acum faţă de voi. Nu mai este cazul!


Horoscop 11 octombrie 2016, Leu:

Un plan pe care l-aţi avut pentru astăzi nu va avea rezultatul scontat. Dimpotrivă, eşuaţi în ceea ce vă doreaţi şi sunteţi extrem de dezamăgiţi de voi. Lucrurile nu sunt însă atât de rele pe cât credeţi, dimpotrivă, astrele sunt de părere că destinul vostru va lua o întorsătură neaşteptată şi că eşecul de azi va fi foarte important în viitor.


Horoscop 11 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi veţi fi implicaţi fără să vreţi în miza extrem de periculoasă a cuiva apropiat. Persoana respectivă îşi asumă un risc destul de mare, desfăşurând o activitate care încalcă legea şi are nevoie de susţinerea voastră. Voi sunteţi mai puţin precauţi decât de obicei şi îi faceţi jocul, fără să realizaţi ce pune la cale.


Horoscop 11 octombrie 2016, Balanţă:

În sfârşit cumpăraţi ceva ce vă doreaţi de multă vreme şi abia aşteptaţi să le arătaţi şi prietenilor comoara voastră. Îi veţi invita la voi acasă, punând la cale o revedere care se transformă într-o adevărată petrecere. Distracţia va dura până târziu în noapte, iar somnul vă va fi compromis.


Horoscop 11 octombrie 2016, Scorpion:

Munca pe care o depuneţi astăzi la muncă este titanică. Vă achitaţi cu succes de activităţile voastre şi ale unui coleg care lipseşte, dar la finalul zilei nu sunteţi deloc obosiţi. Mai mult, vă luaţi şi acasă de muncă, lucrând la un proiect personal pe care l-aţi amânat.


Horoscop 11 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi urcaţi o treaptă în ierarhia profesională, impresionându-l pe şeful vostru cu o iniţiativă pe care o luaţi. Acceptaţi să vă ocupaţi de o sarcină pe care nimeni nu o vrea sau vă oferiţi voluntari pentru o activitate neplăcută, dar care vouă vi se va părea foarte interesantă. Veţi primi laude bine meritate.


Horoscop 11 octombrie 2016, Capricorn:

Nu vă închideţi în casă astăzi, oricât de frig ar fi afară. Veţi întâlni un bărbat care vă va face inima să bată mai repede, iar atracţia dintre voi este evidentă. Lucrurile vor avansa rapid şi veţi lua o cină romantică împreună, pentru a petrece apoi o seară minunată.


Horoscop 11 octombrie 2016, Vărsător:

Aveţi şanse mari să atrageţi azi atenţia unei persoane care vă trezeşte şi vouă aceleaşi sentimente. Pentru că vreţi ca lucrurile să fie speciale, nu îi cedaţi imediat şi faceţi pe misterioşii, determinând-o să depună eforturi pentru a vă cuceri. Atitudinea voastră o va face însă să îşi piardă repede interesul.


Horoscop 11 octombrie 2016, Peşti:

Veţi ajunge azi la muncă în toiul unor certuri zgomotoase între colegii voştri. Sunteţi rugaţi să vă spuneţi opinia şi să decideţi care este partea care are dreptate. Aveţi tendinţa de a îi susţine pe cei care vă sunt mai apropiaţi, dar astrele sunt de părere că nu ar trebui să vă implicaţi, pentru că veţi pierde şi voi, şi ei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS