Horoscop Urania zilnic: luni, 10 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 10 octombrie 2016


Horoscop 10 octombrie 2016, Berbec:

Aveţi mare grijă ce faceţi la cumpărături azi, pentru că riscaţi să cheltuiţi foarte mulţi bani pe nişte lucruri de care nu aveţi deloc nevoie. Cu toate acestea, aveţi o obsesie puternică pentru cumpărături şi abia vă puteţi abţine să nu vă umpleţi şifonierul cu cele mai noi haine din colecţiile de toamnă. Ar fi bine să le spuneţi şi prietenilor să vă împiedice.


Horoscop 10 octombrie 2016, Taur:

V-aţi săturat ca partenerul sau un membru din familie să vă tot spună ce să faceţi şi azi decideţi să puneţi piciorul în prag. Sunteţi fermi şi îl invitaţi la o discuţie în care vorbiţi cu autoritate, dar fără furie şi îl lăsaţi cu gura căscată. Este posibil să nu îşi fi dat seama de ce atitudine avea.


Horoscop 10 octombrie 2016, Gemeni:

Relaţia voastră cu partenerul de cuplu merge ca pe roate, dar parcă dragostea dintre voi nu a fost nicicând mai intensă ca azi. Nu faceţi nimic excepţional, dar nici nu aveţi nevoie; petreceţi ziua în casă, ţinându-vă în braţe şi declarându-vă cu cele mai dulci cuvinte cât de tare vă iubiţi.


Horoscop 10 octombrie 2016, Rac:

Aveţi un chef nebun să munciţi azi, aşa că vă apucaţi să lucraţi la un proiect personal. Deşi sunteţi în culmea fericirii, un membru apropiat al familiei vă strică bucuria, reproşându-vă că nu îi acordaţi niciun strop de atenţie în timpul vostru liber. Atitudinea lui vă irită şi vă determină să vă închideţi în voi.


Horoscop 10 octombrie 2016, Leu:

Aţi făcut o promisiune unei prietene pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme, dar azi uitaţi cu totul de ea şi nici măcar nu vă amintiţi să o anunţaţi. Va fi în culmea furiei şi vă va reproşa multe neajunsuri din trecut, iar voi sunteţi stupefiaţi. Pur şi simplu nu înţelegeţi unde a ascuns atâta supărare.


Horoscop 10 octombrie 2016, Fecioară:

Încrederea neţărmurită în judecata voastră v-a determinat să vă amestecaţi în viaţa unei prietene, căreia aţi insistat să îi daţi un sfat nepotrivit. Deşi intenţiile voastre au fost bune şi ea v-a urmat cu fidelitate îndemnul, aţi împins-o spre o greşeală deosebit de gravă, pe care o va regreta.


Horoscop 10 octombrie 2016, Balanţă:

Stresul la care aţi fost supuşi în ultima perioadă v-a determinat să aveţi un comportament agresiv. Presiunea s-a exercitat cu precădere asupra iubitului vostru, care v-a acceptat însă cu o răbdare infinită gesturile. Aveţi grijă, pentru că deja începe să se enerveze şi nu va mai suporta mult!


Horoscop 10 octombrie 2016, Scorpion:

Azi aveţi o dispoziţie extrem de bună, cu o veselie care se luptă cu frigul de afară. Sunteţi ca un soare pentru cei din jurul vostru, dar, din păcate, aceştia nu vă împărtăşesc sentimentele pozitive. Deşi veţi face tot posibilul să îi aduceţi pe calea cea bună, nu reuşiţi şi vă întristaţi şi voi.


Horoscop 10 octombrie 2016, Săgetător:

Vă aşteaptă o zi paşnică, dar spre seară totul se schimbă. Ieşiţi în oraş cu o prietenă cu care vă distraţi de minune. Aveţi şanse mari să cuceriţi inima unui persoane atrăgătoare, alături de care puteţi consolida o relaţie de lungă durată.


Horoscop 10 octombrie 2016, Capricorn:

V-aţi făcut griji pentru starea de sănătate a rudelor voastre apropiate, dar azi lucrurile iau o întorsătură fericită. Ei se simt mai bine şi voi începeţi să vă relaxaţi, înţelegând că v-aţi făcut griji degeaba. Liniştea pe care o primiţi vă face să trăiţi una dintre cele mai fericite zile din ultima perioadă.


Horoscop 10 octombrie 2016, Vărsător:

Experimentaţi azi o stare de fericire care v-a fost interzisă în ultima perioadă. Cineva apropiat este responsabil de bucuria voastră. Este vorba de o persoană pe care o placeţi, dar care nu v-a împărtăşit până acum interesul. Azi se schimbă însă lucrurile şi veţi constata extaziaţi că şi acea persoană simte ceva pentru voi.


Horoscop 10 octombrie 2016, Peşti:

Dacă plănuiaţi să plecaţi la un drum lung azi, renunţaţi la această idee. Astrele preconizează că veţi avea parte numai de necazuri dacă porniţi într-o călătorie. De la stres şi certuri până la accidente minore, totul merge rău. În schimb, dacă staţi acasă, veţi petrece momente calde şi plăcute cu familia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS