Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 noiembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 1 noiembrie 2016


Horoscop 1 noiembrie 2016, Berbec:

Aveţi o discuţie aprinsă cu şeful vostru azi, după ce îi afirmaţi tare şi răspicat că sunteţi nemulţumiţi de salariul vostru şi că vreţi o mărire substanţială. Din păcate, acesta nu pare prea înclinat să vă dea dreptate şi promite că se va mai gândi, dar este evident că deja v-a oferit răspunsul final. Sunteţi cât pe ce să îi aruncaţi câteva cuvinte grele în faţă.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Taur:

Problemele de sănătate prin care trece o rudă apropiată vă fac să vă gândiţi la viaţa voastră. Realizaţi cât de important este să aveţi nişte bani puşi deoparte, pe care să vă puteţi baza la nevoie. Hotărâţi să căutaţi un loc de muncă mai bine plătit pentru a vă creşte capacitatea financiară.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Gemeni:

Aveţi o ceartă destul de serioasă cu partenerul vostru, care începe de la micul-dejun. Amândoi sunteţi nemulţumiţi de traiul împreună, deşi niciunul dintre voi nu face vreun pas pentru a schimba ceva. Spre seară vă împăcaţi, dar voi începeţi deja să puneţi sub semnul întrebării viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Rac:

Aveţi programată o vizită la medic sau o intervenţie chirurgicală care vă îngrijorează destul de mult. Astrele sunt de părere că nu aveţi niciun motiv să vă faceţi griji, pentru că, deşi nu aveţi o stare prea bună de sănătate acum, lucrurile se vor îmbunătăţi în viitor. Mergeţi cu încrederea că va urma o perioadă bună.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Leu:

Nu veţi fi în relaţii prea bune cu una dintre prietenele voastre azi. Aveţi nevoie maximă de ajutorul său, dar ea nu dă semnă că i-ar păsa de voi. Nu vă puteţi abţine şi îi aruncaţi în faţă critici, amintindu-i de toate dăţile când aţi fost alături de ea sau i-aţi împrumutat bani, dar nu are nici cea mai mică remuşcare. O veţi scoate de la inimă.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi aveţi şanse mari să primiţi în casa voastră un animal de companie. Deşi nu este dorinţa voastră, ci a persoanei iubite sau a copiilor, descoperiţi că necuvântătoarea vă iubeşte pe voi cel mai mult şi vă farmecă cu totul. Nici nu mai vreţi să vă amintiţi cum era viaţa voastră înainte.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Balanţă:

Aveţi un spirit de observaţie acut azi şi nimic nu scapă privirii voastre vigilente. Graţie atenţiei, realizaţi că proiectul unui coleg de muncă prezintă o greşeală mare, care îl poate compromite. Îi atrageţi atenţia în mod subtil şi veţi avea parte de toată recunoştinţa sa; vă va ajuta la rândul său cu o problemă spinoasă în viitor.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Scorpion:

Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că vă aşteaptă una dintre acele zile în care parcă nimic nu merge aşa cum trebuie. De supărare, aveţi tendinţa de a da vina nu pe soartă, ci pe ceilalţi pentru ceea ce se petrece în viaţa voastră. Nu este corect şi nici nu vă face cinste să aveţi asemenea porniri. Reveniţi-vă!


Horoscop 1 noiembrie 2016, Săgetător:

Nu vă stă capul decât la distracţie astăzi. Aveţi şi noroc, pentru că nu prea este de muncă la serviciu; veţi pune la cale o distracţie pe cinste şi veţi deveni uşor vedeta departamentului vostru. Aşteptaţi-vă la mulţumiri şi la felicitări pe bandă rulantă!


Horoscop 1 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi pune punctul pe „i” în relaţia voastră şi adresaţi în sfârşit partenerului acele probleme care vă tulbură de ceva vreme. Îi reproşaţi că nu aduce suficienţi bani în casă şi că aşteaptă mereu să fiţi voi cele care fac cumpărăturile. Un ultimatum este de asemenea prevăzut de astre; ori îşi ia un serviciu bănos, ori vă despărţiţi.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi veţi renunţa la un vis drag al copilăriei voastre. Înţelegeţi în sfârşit că nu mai are rost să ţineţi cu dinţii de acea dorinţă, ceea ce nu este însă un lucru rău, pentru că vă va aduce o uşurare imensă. Nu vă mai simţiţi presaţi şi sunteţi liberi să vă gândiţi la lucrurile care vă plac acum.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Peşti:

Voi sunteţi entuziasmaţi de orice prilej de sărbătoare care presupune creativitate, aşa că nu faceţi nici acum notă discordantă şi decideţi să organizaţi o petrecere. Vă chemaţi numai prietenii apropiaţi şi îi răsfăţaţi cu toate bunătăţile. Vă veţi bucura cu adevărat de momente foarte frumoase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS