Horoscop Urania zilnic: vineri, 9 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 9 septembrie 2016


Horoscop 9 septembrie 2016, Berbec:

Firea voastră emoţională va reprezenta un impediment puternic astăzi în calea vieţii profesionale. Vă certaţi foarte rău cu unul dintre superiori, care vă ameninţă la un moment dat chiar cu concedierea. Aveţi mare grijă, pentru că nu glumeşte, dimpotrivă: este foarte serios atunci când face aceste afirmaţii.


Horoscop 9 septembrie 2016, Taur:

Ziua de vineri va fi una dintre cele mai plăcute! Parcă nici mersul la muncă nu mai este o provocare: vă treziţi târziu, vă luaţi un mic dejun consistent şi chiar vă delectaţi cu o mică plimbare înainte de a vă îndrepta către birou! Este o zi ideală!


Horoscop 9 septembrie 2016, Gemeni:

Un prieten apropiat trece printr-o situaţie aproape tragică astăzi: va pierde o rudă apropiată sau va avea câteva probleme destul de dificile cu sănătatea. Are nevoie de ajutorul vostru şi vi-l cere consistent, dar voi aveţi tendinţa de a lua totul în glumă: nu o faceţi, pentru că veţi regreta mai târziu!


Horoscop 9 septembrie 2016, Rac:

Dacă aveţi de gând să vă lansaţi într-o activitate pe cont propriu, acum este cel mai potrivit moment, sunt de părere astrele! Aveţi o intuiţie cu adevărat remarcabilă şi o inspiraţie ieşită din comun, care vă ajută să vă plasaţi deasupra tuturor: veţi reuşi să stabiliţi contacte importante şi chiar să primiţi o finanţare!


Horoscop 9 septembrie 2016, Leu:

Ziua de vineri va aduce pasiune în viaţa voastră. Viaţa sentimentală a fost cu adevărat împlinită în ultima perioadă, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine: primiţi o declaraţie romantică, chiar sub forma unei poezii, sau un cadou consistent, luxos, care vă va gâdila în mod plăcut orgoliul.


Horoscop 9 septembrie 2016, Fecioară:

Azi aveţi o adevărată vocaţie pentru sacrificiu, care se va traduce în intenţia voastră de a prelua un volum foarte mare de sarcini la muncă! Astrele vă sfătuiesc însă să vă limitaţi aceste porniri, pentru că nu vor fi apreciate, ci, dimpotrivă, vă vor obosi peste măsură şi vă vor afecta sănătatea. Nu este cazul să ajungeţi în această situaţie!


Horoscop 9 septembrie 2016, Balanţă:

Renunţaţi la planurile profesionale, pentru că ziua de vineri trebuie dedicată romantismului! Este un moment excelent pentru a pune la cale o lună de miere sau pentru a plănui să vă surprindeţi persoana iubită! Toate iniţiativele sentimentale vă vor merge strună şi vă vor aduce fericire nemăsurată amândurora!


Horoscop 9 septembrie 2016, Scorpion:

Din păcate, ziua de vineri va fi destul de dificilă pentru voi! Vă simţiţi rău fizic, vă este greaţă sau aveţi probleme cu digestia şi pare că lucrurile se înrăutăţesc pe parcursul zilei. Nu vă grăbiţi însă să daţi buzna în cabinetul doctorului, deoarece astrele consideră că nu este nimic în neregulă cu voi: aveţi doar o zi mai proastă!


Horoscop 9 septembrie 2016, Săgetător:

Fiţi atenţi azi la articolele pe care le citiţi în ziar, la un pasaj din cartea voastră preferată sau chiar la reclamele pe care le vedeţi în mijloacele de transport: veţi extrage de acolo o idee preţioasă, pe care o puteţi aplica imediat la muncă! Nu ezitaţi să vă faceţi cunoscute cât mai repede şi realizările, deoarece vă aşteaptă o promovare, cât de curând!


Horoscop 9 septembrie 2016, Capricorn:

Sunteţi invitaţi la o petrecere sau la o zi de naştere azi, la care nu prea aveţi chef să mergeţi! Treceţi însă peste comoditate, deoarece sunt şanse ridicate să vă întâlniţi acolo iubirea vieţii voastre sau să daţi peste o persoană care se va dovedi importantă în viitorul vostru profesional!


Horoscop 9 septembrie 2016, Vărsător:

O expediţie în piaţă, la supermarket sau la magazinul vostru preferat vă va aduce în compania unui prieten din copilărie sau a unui fost coleg, de la care primiţi o veste care şochează peste măsură. Aveţi mare grijă, deoarece astrele consideră că această informaţie se va dovedi extrem de importantă chiar pentru viitorul vostru!


Horoscop 9 septembrie 2016, Peşti:

Aveţi mare grijă în cine aveţi încredere azi, deoarece este posibil ca, din cauza naivităţii voastre, cineva apropiat să aibă de suferit. Sunteţi folosiţi de o persoană răuvoitoare, care vrea de fapt să rănească prin intermediul vostru pe un apropiat vouă. Dacă veţi fi cu ochii în patru, cu intuiţia voastră formidabilă, este însă foarte probabil să o demascaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS