Horoscop Urania zilnic: miercuri, 7 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 7 septembrie 2016


Horoscop 7 septembrie 2016, Berbec:

Astrele consideră că astăzi este un moment favorabil pentru a face o schimbare importantă în viaţa voastră! Veţi putea să întoarceţi o pagină în povestea voastră, dar nu o faceţi în mod violent, ci lăsaţi uşa deschisă şi persoanelor pe care le părăsiţi: aşa veţi putea avea certitudinea că începutul vostru va fi unul de bun augur.


Horoscop 7 septembrie 2016, Taur:

La suprafaţă pare că sunteţi calmi, că aveţi o dispoziţie armonioasă şi echilibrată, dar realitatea este că suferiţi profund şi este una dintre cele mai dificile zile din viaţa voastră. Aveţi o stare proastă, sunteţi chinuiţi de temeri şi de angoase cărora nu le găsiţi sensul: spre seară vă mai reveniţi însă şi nici măcar voi nu vă puteţi explica ce v-a apucat.


Horoscop 7 septembrie 2016, Gemeni:

Ziua de miercuri va fi una plină de împliniri pentru voi, mai ales pentru că reuşiţi să negociaţi şi să obţineţi participarea personalului pe care îl doriţi la un eveniment organizat de voi. Sunteţi mândri de abilităţile voastre şi de modul în care aţi reuşit să vă descurcaţi, cu precădere pentru că este vorba de o ocazie atât de specială.


Horoscop 7 septembrie 2016, Rac:

Azi va trebui să vă confruntaţi cu o schimbare profesională, care este impusă de angajatorul vostru. Compania pentru care lucraţi îşi schimbă sediul sau vouă vă sunt modificate responsabilităţile, ceea ce vă va descumpăni iniţial. Nu respingeţi însă din start schimbarea, pentru că vă poate pune în evidenţă.


Horoscop 7 septembrie 2016, Leu:

Pe plan profesional aveţi parte de o mică problemă cu colegii sau chiar şefii; sunteţi deranjaţi de o schimbare făcută, însă daţi dovadă de maturitate şi încercaţi să treceţi cu vederea şi să vă adaptaţi acestor modificări. Seara este una frumoasă, petrecută alături de persoana dragă.


Horoscop 7 septembrie 2016, Fecioară:

Aveţi parte de noi provocări în viaţa profesională, care vă afectează însă mai puternic câteva relaţii de prietenie sau chiar legătura cu persoana iubită. Poate că sunteţi pe cale să vă despărţiţi de un prieten pentru că locul de muncă v-o cere sau chiar să vă separaţi pentru o perioadă de partener: alegerea este făcută deja şi va favoriza cariera.


Horoscop 7 septembrie 2016, Balanţă:

Azi bifaţi o reuşită importantă în viaţa profesională: sunteţi promovaţi sau primiţi o mărire de salariu. Momentele delicate vin însă după muncă, atunci când îi povestiţi încântaţi partenerului de cuplu şi observaţi că nu vă susţine defel. La mijloc poate fi vorba de invidie sau chiar de indiferenţă.


Horoscop 7 septembrie 2016, Scorpion:

Sunt şanse mari ca astăzi să vă schimbaţi locul de muncă sau locuinţa, să decideţi să plecaţi pentru o perioadă în altă ţară sau chiar să treceţi la o nouă etapă în viaţa personală. Deşi resimţiţi o uşoară nostalgie, astrele sunt de părere că ar trebui să vă bucuraţi din plin, pentru că veţi da startul unei perioade cu adevărat glorioase din viaţa voastră.


Horoscop 7 septembrie 2016, Săgetător:

Azi veţi face un pas important spre a obţine o mai mare libertate, un sentiment după care aţi tânjit întotdeauna. Este posibil să achitaţi o rată la bancă, să vă mutaţi din casa părintească sau să scăpaţi de responsabilităţi profesionale care vă sufocau. Încântarea voastră nu mai are limite, deşi astrele sunt de părere că nu va dura mult şi cât de curând veţi observa aspectele negative.


Horoscop 7 septembrie 2016, Capricorn:

Dacă v-aţi propus astăzi să daţi startul unui nou stil de viaţă, aflaţi că v-aţi ales cel mai bun moment! Este o etapă favorabilă în viaţa voastră pentru a vă apuca de sport, pentru a începe o dietă sau pentru a învăţa în sfârşit acea limbă străină. Roadele eforturilor voastre vor fi bogate, iar consecvenţa vă va asigura un succes extraordinar.


Horoscop 7 septembrie 2016, Vărsător:

Duceţi dorul unor schimbări în viaţa voastră, pentru că deja nu mai suportaţi impactul negativ al rutinei. Tocmai de aceea, veţi încerca un drum nou spre muncă, veţi schimba rutina de exerciţii la sală sau vă veţi îndrepta către stilistul vostru, pentru o nouă tunsoare. Astrele vă salută aceste iniţiative, care vă vor împrospăta începutul de toamnă!


Horoscop 7 septembrie 2016, Peşti:

Nu vă cramponaţi de greşelile trecutului, ci luaţi-vă inima în dinţi şi nu vă sfiiţi să încercaţi ceva nou azi! Dacă primiţi o invitaţie la un eveniment la care nu aţi merge în mod normal, acceptaţi-o şi păstraţi aceeaşi atitudine şi dacă şeful vă propune un post despre care credeţi că nu vi se potriveşte sau partenerul de cuplu vă cere să vă mutaţi cu el! Numai încercând puteţi reuşi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS