Horoscop Urania zilnic: duminică, 4 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 septembrie 2016


Horoscop 4 septembrie 2016, Berbec:

Aveţi grijă, pentru că duminică aveţi tendinţa de a acţiona exclusiv pe seama unor speranţe care nici măcar nu au şanse de realizare. Vă convingeţi singuri că o să fie bine şi, deşi optimismul a reuşit de multe ori să vă scoată din situaţii dificile, acum nu mai este cazul. Fiţi realişti şi acţionaţi în consecinţă!


Horoscop 4 septembrie 2016, Taur:

Este posibil ca astăzi să ajungeţi la capătul răbdării şi să aveţi un moment în care simţiţi că nu mai puteţi să faceţi niciun pas înainte! Primiţi o veste proastă care vă dă peste cap şi vă determină să credeţi că astrele sunt împotriva voastră: nu este cazul însă şi veţi găsi puterea interioară de a merge mai departe!


Horoscop 4 septembrie 2016, Gemeni:

Deşi poate părea incredibil, azi toate fanteziile voastre prind viaţă! Descoperiţi că tot ceea ce v-aţi dorit, dar nu aţi crezut niciodată că poate fi posibil, se împlineşte: puteţi fi invitaţi la cafea de persoana care vă fascinează sau puteţi primi un bilet către oraşul, spectacolul sau experienţa la care visaţi de mult!


Horoscop 4 septembrie 2016, Rac:

Aveţi grijă ca astăzi să nu acţionaţi sub influenţa unor opinii personale care nu sunt împărtăşite de restul oamenilor. Nu trebuie să vă conformaţi părerilor generale, dar nici să exageraţi, încercând să vă impuneţi convingerile când nu aveţi nicio şansă de a o face: pot sări scântei, mai ales azi!


Horoscop 4 septembrie 2016, Leu:

Abţineţi-vă să vă discutaţi azi relaţiile personale cu părinţii, cu amicii sau chiar cu cunoştinţele: nu numai că nu veţi fi înţeleşi, dar vi se vor face şi câteva reproşuri care vă scot din sărite! Va fi greu de stabilit cine are dreptate, deşi astrele înclină să nu vă considere pe voi cei îndreptăţiţi să vă supăraţi.


Horoscop 4 septembrie 2016, Fecioară:

Nu abuzaţi azi de sănătatea voastră, deoarece puteţi avea surprize neplăcute. Dacă aveţi impresia că vă puteţi face de cap cât vreţi pentru că aveţi un stomac puternic şi rezistaţi la băutură, vă veţi regăsi în situaţia de a vi se face rău sau chiar de a fi nevoiţi să chemaţi salvarea. Mai bine distraţi-vă fără să cădeţi pradă viciilor.


Horoscop 4 septembrie 2016, Balanţă:

Aveţi chef să vă distraţi azi şi nu mai ţineţi cont de nicio măsură şi de nicio limită! Cu toate acestea, nu veţi avea parte de momente prea plăcute, dimpotrivă: riscul de a vi se face rău sau de a vă certa cu amicii sau cu persoana iubită este foarte ridicat. Nu spune nimeni să rămâneţi în casă, dar nu ar strica să fiţi puţin mai toleranţi.


Horoscop 4 septembrie 2016, Scorpion:

Sunteţi încăpăţânaţi azi, iar această atitudine vă va costa scump! Pierdeţi o oportunitate importantă doar pentru că nu vreţi să acceptaţi că cineva apropiat are mai multă dreptate decât voi. Până la urmă, veţi deschide ochii, dar va fi prea târziu, ceea ce vă va umple şi de regrete.


Horoscop 4 septembrie 2016, Săgetător:

Abţineţi-vă de la curiozitate, pentru că vă va fi nocivă azi. Nu încercaţi să verificaţi cu proprii voştri ochi o experienţă periculoasă de care aţi auzit sau să îi impresionaţi pe amici cu curajul vostru: dificultăţile în care veţi intra se vor dovedi dificil de depăşit şi nici nu veţi avea parte de ajutorul nimănui.


Horoscop 4 septembrie 2016, Capricorn:

Nu lăsaţi eventualele eşecuri să vă demoralizeze azi, pentru că vă veţi reveni şi veţi face o figură frumoasă până la sfârşitul zilei. Este adevărat, aveţi parte de câteva momente grele de dimineaţă, care vă determină să credeţi că aşa se va desfăşura şi restul zilei. Dacă vă resemnaţi, chiar aşa va fi!


Horoscop 4 septembrie 2016, Vărsător:

Probabilitatea de a intra într-un conflict cu rivalii sau duşmanii voştri este extrem de ridicată azi, dar din fericire voi sunteţi cei care vor ieşi învingători. Argumentele pe care le aveţi vor fi imbatabile şi se pare că îi vor aduce pe aceştia la tăcere pentru mult timp. Până la urmă, tot răul va fi spre bine!


Horoscop 4 septembrie 2016, Peşti:

De mult nu v-aţi mai relaxat atât de bine ca azi! Mergeţi la piscină, la o oră de sport sau ieşiţi la o terasă cu câţiva prieteni dragi. Deşi timpul zboară, voi decideţi să nu vă stresaţi şi să vă bucuraţi în schimb la maxim de tot ceea ce trăiţi: este cea mai bună atitudine!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS