Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 3 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 3 septembrie 2016


Horoscop 3 septembrie 2016, Berbec:

Dimineaţa este un moment foarte bun pentru a rezolva câteva probleme care vă sâcâie în ultima perioadă. Pentru că terminaţi atât de repede cu ele, vă permiteţi să vă relaxaţi pentru tot restul zilei şi să priviţi cu detaşare orice dificultate care vi se aşterne în cale!


Horoscop 3 septembrie 2016, Taur:

Vreţi să jucaţi o festă sau să păcăliţi pe cineva apropiat azi, din pură distracţie. Astrele vă sugerează totuşi să nu comiteţi această imprudenţă, deoarece nu va reacţiona prea plăcut şi poate ajunge chiar să se supere pe voi definitiv. Nu merită să daţi naştere unui conflict în toată regula dintr-o prostie!


Horoscop 3 septembrie 2016, Gemeni:

Aveţi grijă în cine aveţi încredere azi, deoarece toate secretele pe care le veţi confesa vă vor fi dezvăluite! Din păcate, nu veţi reuşi să vă bucuraţi de loialitate printre amici şi veţi ajunge la trista concluzie că nu aveţi niciun prieten pe care vă puteţi baza. Nu este adevărat, consideră astrele, doar traversează nişte momente mai dificile!


Horoscop 3 septembrie 2016, Rac:

Vă va fi destul de dificil să vă descurcaţi azi din punct de vedere financiar. Sunteţi înainte de salariu sau aveţi de făcut o cheltuială destul de importantă, pe care nu aţi anticipat-o. Veţi primi însă la momentul oportun un ajutor care vă scoate din impas. Aveţi grijă însă, să nu vă obişnuiţi cu sprijinul primit din afară.


Horoscop 3 septembrie 2016, Leu:

Aţi făcut ceva de care nu sunteţi foarte mândri şi care vă poate împiedica să daţi ochii cu partenerul vostru! Greşeala pe care aţi comis-o nu este atât de gravă, dar conştiinţa nu vă lasă deloc în pace şi vă reaminteşte constant vinovăţia. Confesaţi-vă partenerului, vă îndeamnă astrele, pentru că doar astfel veţi reuşi să vă liniştiţi!


Horoscop 3 septembrie 2016, Fecioară:

Ziua de sâmbătă vă surprinde extrem de obosiţi, ceea ce vă va afecta performanţa în timpul zilei. Nu reuşiţi să vă concentraţi la muncă, dar şeful vostru are o atitudine tolerantă şi este posibil chiar să vă lase să mergeţi acasă, pentru a vă recupera. Îi veţi fi extrem de recunoscători!


Horoscop 3 septembrie 2016, Balanţă:

Ziua de sâmbătă trebuie dedicată plăcerilor: nu vă sfiiţi să vă petreci timpul făcând tot ceea ce vă doriţi, fără nicio remuşcare! Întâlniţi-vă cu prietenii care vă sunt dragi, mergeţi la cumpărături şi distraţi-vă fără să vă gândiţi la consecinţe: azi este una dintre acele zile în care totul vă este permis!


Horoscop 3 septembrie 2016, Scorpion:

Ziua de sâmbătă este una dedicată experienţelor noi: azi nu mai vreţi să mergeţi pe urmele paşilor vechi, ci să descoperiţi noi teritorii. Îndrăzneala voastră este însă de bun augur: astrele sunt de părere că, renunţând la rutină, aveţi şanse mari să întâlniţi o mare iubire sau să obţineţi jobul viselor voastre.


Horoscop 3 septembrie 2016, Săgetător:

Azi sunteţi supuşi unui test într-un domeniu pe care aveaţi impresia că îl stăpâniţi la perfecţie! Atunci când sunteţi însă obligaţi să vă demonstraţi cunoştinţele, descoperiţi că aveţi nişte lipsuri destul de importante. Nu înţelegeţi cum de aţi putut să ajungeţi în această situaţie disperată.


Horoscop 3 septembrie 2016, Capricorn:

Azi obţineţi o proprietate, fie în urma unei moşteniri, fie printr-o achiziţie făcută prin propriile voastre puteri. Poate fi vorba de o locuinţă, de un teren sau de o maşină: este ceva ce vă doreaţi de multă vreme şi pe care abia aşteptaţi să îl posedaţi. Situaţia voastră nu va fi însă una liniştită, astrele considerând că vă veţi agita destul de mult pentru a păstra ceea ce aţi primit.


Horoscop 3 septembrie 2016, Vărsător:

Amânaţi cât puteţi discuţiile importante azi, deoarece veţi avea parte numai de neînţelegeri. Cu persoana iubită vă contraziceţi din lucruri lipsite de importanţă, dar puteţi ajunge la cuţite şi cu o rudă apropiată, dintr-un motiv stupid. Mai bine aţi încerca să comunicaţi cât mai puţin cu cei din jur.


Horoscop 3 septembrie 2016, Peşti:

Abţineţi-vă să vă încredeţi total în cei din jurul vostru azi, deoarece numai prin propriile voastre forţe o veţi scoate la capăt. Nu este vorba că cei dragi vă trădează, dar nici nu vor depune eforturi supraomeneşti pentru a vă ajuta, tocmai când voi aveţi mai multă nevoie de ei! Renunţaţi şi bazaţi-vă în schimb numai pe voi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS