Horoscop Urania zilnic: vineri, 16 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 16 septembrie 2016


Horoscop 16 septembrie 2016, Berbec:

Ziua de vineri este favorabilă dragostei. Acum este momentul să vă îndrăgostiţi, iar astrele consideră chiar că este cineva apropiat. Este posibil şi să începeţi să simţiţi din nou dragoste faţă de un/o fost/ă iubit/ă, după ce vă întâlniţi total întâmplător. Toate relaţiile care se leagă astăzi vor fi însă puternice şi de viitor.


Horoscop 16 septembrie 2016, Taur:

Dacă puteţi, luaţi-vă liber de la muncă azi, deoarece sunt şanse mari să aveţi parte de oaspeţi şi nu strică să îi aşteptaţi pregătiţi. Ziua de vineri este favorabilă timpului petrecut alături de familie şi în compania amicilor vechi, apropiaţi, pentru care chiar merită să vă osteniţi.


Horoscop 16 septembrie 2016, Gemeni:

Astăzi veţi fi acaparaţi de afecţiunea unei peroane pe care abia o cunoaşteţi, dar care pare înnebunită după voi. Nu vă lăsaţi vrăjiţi de farmecul său, deoarece nu are intenţii serioase şi nu caută decât o distracţie pasageră; dacă aveţi şi voi chef de o relaţie scurtă şi furtunoasă, este însă persoana potrivită.


Horoscop 16 septembrie 2016, Rac:

Persoana iubită nu mai ştie cum să vă răsfeţe astăzi; veţi primi din partea sa fie o declaraţie de dragoste pasională, care vă gâdilă urechea, fie chiar un cadou scump, care vă ia prin surprindere. Vă mândriţi toată ziua cu el şi nu vă mai încăpeţi în piele de fericire.


Horoscop 16 septembrie 2016, Leu:

Tot ceea ce are legătură cu frumuseţea şi cu un aspect fizic atrăgător va fi de o mare importanţă pentru voi astăzi. Nici nu este de mirare că aveţi parte de o zi plină de flirt şi de pasiune. Din păcate însă, norocul nu vă surâde, aşa că nu veţi începe nicio relaţie importantă, dar vă veţi distra foarte tare.


Horoscop 16 septembrie 2016, Fecioară:

A cincea zi a săptămânii este plină de dragoste, dar nu vă veţi bucura de natura sa romantică. Ceea ce nu înseamnă însă că nu veţi fi teribil de încântaţi; primiţi un compliment frumos din partea copiilor, a fraţilor mai mici sau a cuiva pe care l-aţi luat sub protecţia voastră; cuvintele sale afectuoase vă ung la inimă.


Horoscop 16 septembrie 2016, Balanţă:

Sub nicio formă nu staţi astăzi acasă, pentru că veţi străluci la o adunare între prieteni sau la orice altă ocazie informală. Sunteţi volubili şi şarmanţi şi veţi fi uşor în centrul atenţiei; pare că toată lumea îşi doreşte să stea de vorbă cu voi. Vă simţiţi admiraţi şi apreciaţi, iar laudele la adresa voastră nu se mai opresc.


Horoscop 16 septembrie 2016, Scorpion:

Nu vă înfrânaţi pornirile de afecţiune astăzi, mai ales la adresa unei persoane pe care o placeţi, dar cu care nu aţi avut prea mult de-a face până acum. Azi relaţia voastră cu ea se defineşte mai exact şi sunt şanse mari să deveniţi prieteni la cataramă. Nimeni nu vă va despărţi!


Horoscop 16 septembrie 2016, Săgetător:

Aveţi grijă, deoarece contextul relaxant al zilei se va traduce la voi într-o atitudine mult prea superficială. Aveţi impresia că puteţi scăpa cu orice şi vă faceţi că uitaţi de datoria pe care o aveţi faţă de un coleg; el nu va trece însă cu vederea această scăpare şi sunt şanse mari să vă strice şi reputaţia în faţa celorlalţi.


Horoscop 16 septembrie 2016, Capricorn:

Un amic sau o cunoştinţă vă cer astăzi împrumut o sumă mare de bani, iar voi, deşi deţineţi aceste fonduri, nu sunteţi prea siguri dacă să vă riscaţi economiile astfel. Astrele vă îndeamnă însă să nu ezitaţi şi să ajutaţi respectiva persoană; vă veţi primi banii înapoi şi, în plus, veţi avea satisfacţia de a fi fost lângă ea la momentul potrivit.


Horoscop 16 septembrie 2016, Vărsător:

Profitaţi de dispoziţia excelentă pe care o are persoana iubită; astăzi veţi putea obţine tot ceea ce vă doriţi de la ea. Este momentul să îi spuneţi că vreţi să vă cumpăraţi pantofii aceia, să cereţi o favoarea sau să vă declaraţi iubirea; răspunsul pe care îl veţi primi va fi unul pozitiv, în orice caz.


Horoscop 16 septembrie 2016, Peşti:

Nu aveţi nici cel mai mic chef de muncă azi. Dimpotrivă, pare că orice distracţie, cât de mică, vă acaparează atenţia; îi bombardaţi pe colegi cu tot felul de întrebări sau citiţi toate articolele apărute în ultimul timp pe site-ul vostru preferat. Şeful vostru nu va fi prea fericit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS