Horoscop Urania zilnic: joi, 15 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 15 septembrie 2016


Horoscop 15 septembrie 2016, Berbec:

Ţineţi la îndemână azi trusa de prim ajutor, pentru că este posibil ca un membru apropiat al familiei să se simtă rău şi să aibă nevoie de intervenţia voastră. Nu vă temeţi, nu va fi vorba de nimic grav, mai ales că voi veţi salva situaţia cu stăpânirea de sine pe care o aveţi. Cu toate acestea, nu ar fi rău să fiţi pregătiţi.


Horoscop 15 septembrie 2016, Taur:

Puneţi pe primul loc azi nevoile rudelor sau ale copiilor voştri şi bine faceţi, consideră astrele, deoarece aceştia trec printr-o situaţie destul de dificilă, a cărei importanţă o vor minimiza chiar, ca să nu vă îngrijoreze pe voi. Sunteţi însă la momentul potrivit şi în locul potrivit.


Horoscop 15 septembrie 2016, Gemeni:

Vă aşteaptă o zi extenuantă, în care veţi avea parte de muncă cât pentru trei! Vă va fi greu să vă concentraţi la orice altceva în afară de viaţa voastră profesională, ceea ce poate cauza certuri între voi şi persoana iubită, care nu înţelege de ce nu îi daţi prioritate! Nu cedaţi însă şi nu îi permiteţi să vă preseze!


Horoscop 15 septembrie 2016, Rac:

Vă înţelegeţi de minune azi cu o persoană care vă inspiră autoritate; poate fi vorba despre o rudă mai în vârstă, de un profesor sau de şeful vostru. Noua voastră relaţie este cu atât mai impresionantă cu cât până acum vă intimida teribil de tare. Faptul că vă descurcaţi atât de bine vă umple de încredere în voi şi vă va marca pozitiv întreaga zi.


Horoscop 15 septembrie 2016, Leu:

Norocul va fi azi de partea voastră. Nu vă temeţi să visaţi la lucruri care vă păreau intangibile până acum şi daţi curs oricăror dorinţe, oricât de nebuneşti ar părea. Astrele vă atenţionează că nu veţi mai avea parte de aceleaşi favoruri ale astrelor şi mâine, aşa că profitaţi cât mai puteţi.


Horoscop 15 septembrie 2016, Fecioară:

După o zi obositoare ca cea de ieri, azi aveţi nevoie de relaxare maximă, iar partea cu adevărat frumoasă este că aveţi şi parte de ea. Volumul de muncă este destul de scăzut, colegii sunt înţelegători şi vă oferă o mână de ajutor, iar planurile pe care le aveaţi pe seară se vor anula şi vă vor permite să vă odihniţi aşa cum trebuie.


Horoscop 15 septembrie 2016, Balanţă:

Azi este momentul să purtaţi acea discuţie pe care aţi tot amânat-o în ultima perioadă. Vreţi să îi reproşaţi ceva persoanei iubite să îi spuneţi amicei voastre că partenerul ei o înşală; trebuie să înţelegeţi că nu va exista nicio clipă potrivită şi că, cu cât întârziaţi mai mult, cu atât mai rău se vor încheia lucrurile.


Horoscop 15 septembrie 2016, Scorpion:

Interveniţi azi într-un conflict între doi colegi care nu par să se înţeleagă sub nicio formă, dar, în loc să faceţi pace, agitaţi şi mai tare spiritele. Nu aveţi intenţii rele, dar nu folosiţi nici cuvintele şi nici atitudinea potrivită, aşa că vă veţi trezi că nu faceţi decât să aprindeţi şi mai tare cearta. Mai bine v-aţi abţine!


Horoscop 15 septembrie 2016, Săgetător:

Respectaţi cât de bine puteţi azi legile, deoarece veţi fi prinşi dacă decideţi să le încălcaţi. La sfârşitul zilei veţi regreta orice imprudenţă, aşa că mai bine calmaţi-vă!


Horoscop 15 septembrie 2016, Capricorn:

Totul vă va veni uşor azi şi nici măcar nu va trebui să munciţi din greu pentru a obţine ceea ce vă doriţi, un lucru total neobişnuit pentru voi. Dimpotrivă, primiţi aplauze la scară deschisă şi o cunună cu lauri, fără a fi nevoie să mişcaţi măcar un deget, dar pe baza eforturilor din trecut. Veţi fi extrem de încântaţi.


Horoscop 15 septembrie 2016, Vărsător:

Va fi important ca azi să vă organizaţi foarte bine timpul, pentru că veţi avea o mulţime de responsabilităţi, care trebuie neapărat îndeplinite. Nici să nu vă gândiţi să amânaţi ceva pentru mâine, deoarece riscaţi ca acele sarcini să nu mai fie niciodată bifate.


Horoscop 15 septembrie 2016, Peşti:

Să nu vă aşteptaţi ca azi să aveţi ocazia de a face tot ceea ce vreţi, pentru că nu va fi cazul. Independenţa este un concept care vă va fi complet străin; va trebui să fiţi la dispoziţia familiei voastre, care are mai multă nevoie de voi decât credeţi. Nu le refuzaţi ajutorul, oricâte planuri amânaţi pentru asta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS