Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 septembrie 2016


Horoscop 14 septembrie 2016, Berbec:

Veţi reuşi să vă descurcaţi minunat într-o situaţie dificilă şi chiar să salvaţi viaţa unui membru apropiat al familiei. Sunteţi eroii zilei pentru cei din jurul vostru.


Horoscop 14 septembrie 2016, Taur:

Nimeni nu vă poate curma entuziasmul faţă de realizările familiei voastre astăzi. Sunteţi extrem de mândri de copilul vostru, care a început şcoala primară, sau de persoana iubită care a luat interviul pentru un loc de muncă important. Nu vă puteţi abţine să vă făliţi în stânga şi în dreapta; aveţi grijă însă, deoarece veţi stârni invidie.


Horoscop 14 septembrie 2016, Gemeni:

Cea mai importantă lecţie a zilei de miercuri este să nu cedaţi în faţa primului impuls. Aveţi tendinţa de a fi repeziţi şi de a acţiona impulsiv, ceea ce se poate dovedi de rău augur atât în relaţia cu persoana iubită, dar şi în viaţa profesională. Încercaţi să vă gândiţi de mai multe ori fiecare acţiune.


Horoscop 14 septembrie 2016, Rac:

Azi sunteţi nevoiţi să vă testaţi abilitatea de a vă stăpâni. Trebuie să vorbiţi în public, să vă negociaţi o mărire de salariu sau să prezentaţi un proiect pe care nu vă simţiţi prea siguri. Simţiţi cum emoţiile vă năpădesc şi sunteţi gata să daţi bir cu fugiţii; nu o faceţi, vă avertizează astrele, pentru că după vă veţi simţi dezamăgiţi de voi.


Horoscop 14 septembrie 2016, Leu:

Daţi dovadă de un curaj nebun astăzi şi vă avântaţi într-un proiect despre care nu aveţi cea mai mică idee sau părăsiţi casa în care vă simţeaţi confortabil pentru a vă muta cu o persoană pe care abia aţi cunoscut-o. Deşi toţi cei din jurul vostru sunt de părere că greşiţi, astrele vă încurajează şi consideră că veţi avea parte numai de lucruri bune.


Horoscop 14 septembrie 2016, Fecioară:

Vă stresaţi miercuri foarte tare, deoarece nu reuşiţi de nicio culoare să vă înţelegeţi cu persoana iubită şi aveţi impresia că relaţia voastră se destramă. Tensiunea pe care o resimţiţi este atât de puternică, încât veţi ajunge să aveţi probleme cardiace sau să nu puteţi să dormiţi, confruntându-vă cu insomnii sau cu coşmaruri.


Horoscop 14 septembrie 2016, Balanţă:

Aveţi o dorinţă irezistibilă de a schimba ceva în viaţa voastră; deşi astrele vă propun să vă jucaţi cu imaginea voastră, din păcate voi veţi apela la modificări mai drastice. Se prea poate să vă daţi demisia de la locul de muncă sau, dimpotrivă, să acceptaţi un proiect care necesită mutarea voastră în alt oraş. Schimbarea nu va fi însă de bun augur.


Horoscop 14 septembrie 2016, Scorpion:

Începeţi ziua de miercuri cu dreptul la muncă şi reuşiţi să vă descurcaţi cu un proiect care vă speria foarte tare. Astrele vă sugerează însă să nu cădeţi în capcana de a considera că astfel se va desfăşura întreaga zi; veţi avea parte de dificultăţi şi, dacă vă supraestimaţi capacităţile, veţi eşua lamentabil.


Horoscop 14 septembrie 2016, Săgetător:

Aveţi posibilitatea azi de a păşi peste un prag nou în viaţa voastră; este posibil să fiţi promovaţi la muncă sau să treceţi la o nouă etapă în viaţa personală. Deşi această evoluţie este una de bun augur, nu vă veţi bucura imediat de ea, ci o veţi privi mai degrabă cu teamă şi cu emoţii.


Horoscop 14 septembrie 2016, Capricorn:

Comportamentul persoanei iubite este bizar, chiar ciudat de-a dreptul astăzi, iar voi nu reuşiţi sub nicio formă să îl înţelegeţi. Vi se pare chiar că are o atitudine provocatoare, de parcă ar dori să vă scoată din pepeni şi să işte o ceartă între voi. Chiar şi astrele înclină să vă dea dreptate.


Horoscop 14 septembrie 2016, Vărsător:

Astăzi vă va preocupa intens o problemă de sănătate; sunt nişte dureri sau o stare de disconfort pe care o resimţiţi de ceva vreme şi care vă nelinişteşte. Bănuielile vi se adeveresc şi aflaţi că sunteţi bolnavi; nu disperaţi însă, nu este nimic care să nu se rezolve cu câteva schimbări în stilul de viaţă.


Horoscop 14 septembrie 2016, Peşti:

Azi vă găsiţi o pasiune nouă care vă fascinează, dar care li se pare mai degrabă bizar celor din jur. Deşi sunteţi obişnuiţi să fiţi consideraţi diferiţi, acum reacţia celor din jur este foarte acerbă; dacă vă place cu adevărat ceea ce faceţi, nu renunţaţi doar din cauza opiniei publice.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS