Horoscop Urania zilnic: duminică, 11 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 11 septembrie 2016


Horoscop 11 septembrie 2016, Berbec:

Dacă ieri v-am sfătuit să nu faceţi achiziţii, acum vă îndemn exact contrariul! Cumpăraţi un cadou, faceţi o surpriză sau pur şi simplu achiziţionaţi un bun de calitate, fără să vă pese de suma pe care trebuie să o plătiţi, deoarece orice investiţie pe care o faceţi va fi extraordinară pe termen lung!


Horoscop 11 septembrie 2016, Taur:

Este o zi ideală pentru a merge în vizită la părinţi sau la rude apropiate. Astrele vă sfătuiesc să alegeţi această zi pentru a vă prezenta persoana iubită familiei sau prietenilor: vă bucuraţi de o atmosferă de intimitate, iar persoanele din jurul vostru sunt binevoitoare şi doritoare să vă facă pe plac!


Horoscop 11 septembrie 2016, Gemeni:

Alegerile pe care le faceţi duminică sunt foarte inspirate, aşa că rezervaţi-vă câteva momente pentru a medita puţin la ceea ce vă aşteaptă şi a opta pentru o direcţie pe care să o urmaţi în viitor. Chiar dacă nu vă stă în fire, planurile sunt foarte importante pentru a vă asigura că profitaţi din plin de ceea ce va să vină.


Horoscop 11 septembrie 2016, Rac:

Veţi cheltui o sumă destul de mare azi, pe care veţi ajunge repede să o regretaţi. Nici măcar nu vă cumpăraţi vouă ceva ce vă doriţi, ci cedaţi insistenţelor copilului sau unui prieten al vostru, care vrea neapărat un obiect pe care nu şi-l poate permite. Nu vă veţi bucura de recunoştinţa lor!


Horoscop 11 septembrie 2016, Leu:

Nu este momentul cel mai bun pentru a fugi după noutăţi sau după distracţii trecătoare, care vor ajunge să vă facă mai mult rău decât bine. Dimpotrivă, astrele vă îndeamnă să vă rezumaţi la acele activităţi despre care ştiţi că vă fac fericiţi: mergeţi la cumpărături, ieşiţi în club sau pur şi simplu staţi în braţele persoanei iubite.


Horoscop 11 septembrie 2016, Fecioară:

Aveţi şanse mari ca duminică să câştigaţi o sumă măricică de bani, fără a depune niciun efort. Nu ar fi rău să vă înscrieţi la un concurs: aveţi lipici la bani obţinuţi uşor, pe care îi veţi cheltui repede, dar care vă vor aduce bucurie.


Horoscop 11 septembrie 2016, Balanţă:

Ziua de 11 septembrie va fi cu adevărat spectaculoasă dacă va fi dedicată artei, pe care voi o iubiţi atât de mult: mergeţi la un spectacol de teatru, la operă sau la un concert de cameră. Dichisiţi-vă, îmbrăcaţi-vă în cele mai frumoase haine şi pregătiţi-vă să fiţi emoţionaţi: este reţeta unei zile ideale!


Horoscop 11 septembrie 2016, Scorpion:

Ştim că poate fi contra-intuitiv, dar cele mai bune momente ale zilei de azi vor veni din partea celor pe care în mod normal vă sunt antipatici. Şi nici măcar nu este vorba de o revanşă pe care o aveţi împotriva lor, ci de ceva mult mai nobil: faceţi pace cu o persoană cu care vă împungeţi constant şi ajungeţi chiar să observaţi că aveţi în comun mai multe decât aţi fi crezut.


Horoscop 11 septembrie 2016, Săgetător:

Cineva apropiat vă cere să îl ajutaţi într-o problemă care vă va pune la încercare moralitatea! Din păcate, aveţi tendinţa de a acţiona împotriva principiilor voastre şi de a face pe plac prietenului vostru: astrele vă sfătuiesc însă să luptaţi din toate puterile împotriva acestui impuls, deoarece se poate dovedi nefast.


Horoscop 11 septembrie 2016, Capricorn:

Ziua de duminică vă aduce aproape de o persoană pe care încercaţi de ceva vreme să o evitaţi: poate fi un tip pe care l-aţi respins sau o amică de care nu aveţi nici cel mai mic chef. Nu veţi mai putea să vă sustrageţi acum şi faptul că sunteţi obligaţi să vă petreceţi timp în compania sa vă irită peste măsură: vă veţi strica weekendul!


Horoscop 11 septembrie 2016, Vărsător:

Nu ştiu ce planuri aveţi pentru ziua de astăzi, dar astrele vă sfătuiesc să daţi o petrecere. Este timpul să vă distraţi, dar, ieşind în societate, veţi avea parte nu numai de momente plăcute alături de cei dragi, dar veţi face şi o cunoştinţă care vă poate ajuta foarte mult în viitorul apropiat.


Horoscop 11 septembrie 2016, Peşti:

Sunteţi nişte persoane sociabile, dar parcă de multă vreme nu aţi fost mai căutaţi ca azi! Amicii trag de voi şi îşi manifestă dorinţa de a se bucura de prezenţa voastră: vă codiţi să spuneţi „nu” şi se pare că veţi ajunge exact la polul opus, singuri şi cu o mulţime de prieteni nemulţumiţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS