Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 septembrie 2016


Horoscop 10 septembrie 2016, Berbec:

Abţineţi-vă astăzi pe cât posibil de la cumpărături, deoarece sunteţi mai degrabă risipitori şi nu va dura mult până ce vă veţi consuma tot ceea ce v-a mai rămas din salariu! Nu vreţi să ajungeţi să vă împrumutaţi ca să puteţi să rezistaţi până la o nouă zi de salariu: oricum nu aveţi nevoie de ceea ce v-a atras privirea!


Horoscop 10 septembrie 2016, Taur:

Ascultaţi de semnalele pe care vi le transmite azi corpul vostru! În ultima vreme, nu prea aţi ţinut cont de limitele organismului şi v-aţi epuizat, căutând să realizaţi tot ceea ce vă doriţi. Chiar dacă este sâmbătă, nu ar strica să sunaţi la serviciu şi să cereţi o zi liberă, pentru a vă bucura astfel de odihnă.


Horoscop 10 septembrie 2016, Gemeni:

Abţineţi-vă pe cât puteţi de la promisiuni azi, deoarece aveţi tendinţa de a vorbi mult şi de a vă lua angajamente pe care nu veţi putea să le duceţi la bun sfârşit. Nu numai reputaţia voastră va fi afectată pentru că nu vă ţineţi de cuvânt, dar şi speranţele pe care cineva şi le pune în voi. Feriţi-vă să cădeţi în această capcană!


Horoscop 10 septembrie 2016, Rac:

Ziua de sâmbătă este favorabilă iniţiativelor voastre personale: veţi reuşi tot ceea ce vă puneţi în cap, atât timp cât veţi depune şi eforturi în acest sens. Tocmai de aceea, nu este momentul să staţi pe loc şi să vă relaxaţi, ci să vă implicaţi activ. Vestea bună este că aveţi parte şi de energia necesară pentru a face faţă acestor provocări!


Horoscop 10 septembrie 2016, Leu:

Seara va fi plină de emoţii, pe care le trăiţi în compania unei persoane apropiate, pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. Vă amintiţi împreună de momente din trecut, cu nostalgie şi este posibil să vărsaţi câteva lacrimi, dar nu de tristeţe, ci de fericire!


Horoscop 10 septembrie 2016, Fecioară:

Azi sunteţi plini de încredere în voi, o calitate uşor neobişnuită pentru nişte firi perfecţioniste, dar totodată pesimiste! Această atitudine vă transformă în nişte adevăraţi învingători, cărora nimic nu le va sta în cale: pur şi simplu vă distrugeţi concurenţa şi impresionaţi pe cine trebuie. Este o zi excelentă pentru a vă prezenta la un interviu!


Horoscop 10 septembrie 2016, Balanţă:

Siguranţa voastră ar trebui să fie pe primul plan astăzi. Sunteţi impulsionaţi de dragostea pentru risc şi este posibil chiar să plecaţi singuri noaptea pe stradă sau să vă regăsiţi în compania unor persoane periculoase, care vă pot face rău. Gândiţi-vă de mai multe ori, înainte de a vă avânta în necunoscut!


Horoscop 10 septembrie 2016, Scorpion:

Aveţi din nou o zi proastă la muncă, acolo unde treceţi prin momente destul de dificile. De data aceasta, partenerul este însă lângă voi şi vă calmează cu firea lui înţelegătoare şi cu încurajările pe care nu mai conteneşte să vi le adreseze. Vă veţi simţi de o mie de ori mai bine: nu ezitaţi să îi spuneţi şi lui cât v-a ajutat!


Horoscop 10 septembrie 2016, Săgetător:

Fiţi atenţi la ceea ce mâncaţi astăzi, deoarece riscaţi să aveţi probleme destul de grave cu stomacul. Începerea weekendului nu este un motiv pentru a vă îndopa cu dulciuri sau pentru a consuma băuturi în neştire: serviţi mâncăruri simple, uşoare şi vă veţi bucura de viaţă cu zâmbetul pe buze!


Horoscop 10 septembrie 2016, Capricorn:

Ziua de sâmbătă va fi minunată în compania jumătăţii voastre sau a prietenilor la care ţineţi! Vă relaxaţi împreună cu ei, fără să faceţi nimic special, ci pur şi simplu rememorând amintiri din trecut. Vă simţiţi din nou extrem de apropiaţi de ei şi nu vă vine să credeţi cât de norocoşi sunteţi că îi aveţi!


Horoscop 10 septembrie 2016, Vărsător:

Aveţi o dispoziţie contemplativă astăzi, melancolică şi vă veţi simţi mai bine în singurătate. Deşi pare greu de crezut, bucuria voastră va fi reprezentată de activităţi casnice precum curăţenia în cameră, gătitul unui fel de mâncare delicios sau pur şi simplu statul în pat, doar în compania propriilor gânduri.


Horoscop 10 septembrie 2016, Peşti:

Dacă aveţi de dat un examen important în zilele următoare, trebuie să vă prezentaţi la un interviu sau la un test, astrele vă îndeamnă să vă revizuiţi notiţele sau materialele pe care le-aţi studiat primele! Această atitudine vă va fi de folos şi la muncă: nu strică să vă întoarceţi la ceea ce aţi învăţat la început, pentru a vă asigura că rămâneţi stăpâni pe situaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS