Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 octombrie 2016


Horoscop 1 octombrie 2016, Berbec:

De dimineaţă aveţi un conflict cu părinţii, cu o rudă apropiată sau cu o vecină de la bloc. Deşi sunteţi furibunzi şi abia mai puteţi să vă stăpâniţi nervii, astrele sunt de părere că nu aveţi motive să fiţi atât de iritaţi, deoarece voi sunteţi cei vinovaţi. Revizuiţi-vă comportamentul şi cereţi-vă scuze, dacă este cazul.


Horoscop 1 octombrie 2016, Taur:

Dacă nu v-aţi simţit prea bine în ultima vreme, este un moment propice pentru a face o vizită la doctor. Veţi beneficia de servicii medicale de calitate şi veţi găsi o soluţie la toate problemele voastre. Nu mai amânaţi acest moment, deoarece starea voastră se poate agrava dacă nu acţionaţi.


Horoscop 1 octombrie 2016, Gemeni:

Azi veţi întâlni un coleg nou sau pe unul dintre superiorii cu care nu aţi avut contact până acum. Persoana respectivă provine dintr-un mediu diferit de al vostru şi vă va învăţa multe lucruri. Sunt şanse mari să deveniţi prieteni la cataramă şi să fiţi nedespărţiţi de acum înainte.


Horoscop 1 octombrie 2016, Rac:

Treceţi printr-o situaţie dificilă astăzi, care vă va ajuta să vă daţi seama cine vă sunt prieteni adevăraţi şi cine nu. Oamenii alături de care vă aflaţi vor reacţiona diferit la situaţia voastră; unii vă vor ajuta, dar alţii îşi dau arama pe faţă şi vă abandonează în cele mai grele momente. Este o lecţie bună.


Horoscop 1 octombrie 2016, Leu:

Prima parte a zilei este doar despre viaţa profesională; aveţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că încercaţi să vă concentraţi astfel încât să obţineţi cele mai bune rezultate. După orele prânzului, puteţi primi o propunere de colaborare pentru un proiect destul de interesant.


Horoscop 1 octombrie 2016, Fecioară:

Vă certaţi cu un coleg de apartament, cu persoana iubită sau cu copilul vostru pentru că a ajuns acasă mai târziu decât aţi stabilit. Voi v-aţi făcut nişte planuri care au fost stricate din cauza faptului că ea/el nu şi-a respectat partea de înţelegere. Încercaţi să vă calmaţi, cu atât mai mult cu cât nu câştigaţi nimic dacă vă enervaţi.


Horoscop 1 octombrie 2016, Balanţă:

Petreceţi-vă ziua alături de un prieten bun sau de iubit/ă, făcând ceea ce vă place cel mai mult. Sunteţi una dintre puţinele zodii pentru care lucrurile se desfăşoară astăzi cum nu se poate mai bine, aşa că profitaţi şi bucuraţi-vă de timp de calitate, împreună cu oamenii la care ţineţi.


Horoscop 1 octombrie 2016, Scorpion:

Nu aveţi o stare prea bună, dar v-aţi făcut planuri pentru toată seara, considerând că astfel veţi reuşi să uitaţi de ale voastre. Astrele sunt însă de părere că mai rău vă veţi posomorî şi că vă veţi întrista şi compania. Relaxaţi-vă în singurătate, la un film bun şi veţi vedea cum viaţa vi se pare mai frumoasă.


Horoscop 1 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi mergeţi la o petrecere care are loc în înalta societate sau într-un ambient select. La început nu vă simţiţi în largul vostru, dar cu timpul, sociabilitatea voastră înnăscută îşi spune cuvântul, aşa că vă veţi face mulţi prieteni. Vă veţi distra mai bine decât credeţi şi veţi descoperi lucruri noi despre voi.


Horoscop 1 octombrie 2016, Capricorn:

Sunt puţine persoane care se pot lăuda mai mult ca voi cu talentul lor la economii. Azi este însă un moment special, în care este de preferat să renunţaţi să puneţi banii deoparte şi să investiţi puţin şi în micile voastre plăceri. Veţi vedea cum vă simţiţi instant mai bine şi cum ziua devine un adevărat răsfăţ.


Horoscop 1 octombrie 2016, Vărsător:

Munca în echipă vă face azi ziua mai frumoasă. Comunicaţi foarte bine cu colegii, iar împreună vă dovediţi capabili de lucruri mari şi îl impresionaţi chiar şi pe şef. Astrele sunt de părere că ar trebui însă să vă distraţi mai puţin şi să puneţi mai mult accent pe propria afirmare, deoarece riscaţi să vă lăsaţi umbriţi de ei.


Horoscop 1 octombrie 2016, Peşti:

Aveţi planuri profesionale ambiţioase pentru sâmbătă, dar realitatea este că nu reuşiţi să le duceţi pe niciunele la îndeplinire aşa cum vă doreaţi. Astrele consideră că ar trebui să vă rezervaţi mai degrabă ziua relaxării, calmul şi liniştea fiind extrem de importante în acest moment.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS