Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 august 2016


Horoscop 9 august 2016, Berbec:

Astazi iti concentrezi intreaga atentie asupra vietii sentimentale; o discutie sincera si serioasa iti ofera oportunitatea de imbunatati relatia cu partenerul de cuplu. Este posibil sa fii nevoit sa faci mici compromisuri, insa ai doar de castigat de pe urma acestora.


Horoscop 9 august 2016, Taur:

Astazi lucrurile iti ies asa cum vrei doar daca ai rabdare si le oferi atentia de care au nevoie; esti concentrat pe detalii si reusesti sa ii impresionezi pe cei din jurul tau cu rabdarea de care dai dovada. Pe plan sentimental, relatia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 9 august 2016, Gemeni:

Astazi nu esti in apele tale si nu dai randament la locul de munca; iti este destul de dificil sa te concentrezi, de aceea eviti intalnirile importante sau chiar negocierile cu privire la viitoarele proiecte. Astrele te sfatuiesc sa iti indrepti atentia asupra vietii sentimentale, poti rezolva o problema mai veche cu partenerul de cuplu.


Horoscop 9 august 2016, Rac:

Saptamana profesionala incepe cum nu se poate mai bine la tine; esti extrem de concentrat pe sarcinile de care trebuie sa te ocupi. La un moment dat, simti nevoia sa ceri ajutorul unui coleg de echipa sau chiar sa mergi la unul dintre superiori pentru a cere o parere.


Horoscop 9 august 2016, Leu:

Astazi starea de spirit romantica va interfera cu viata profesionala; este posibil ca partenerul de cuplu sa te ajute intr-un proiect extrem de important si chiar sa investeasca o suma mare de bani. Inainte de a accepta aceasta propunere de colaborare, trebuie sa ii spui care sunt riscurile pe care trebuie sa le astepte.


Horoscop 9 august 2016, Fecioară:

Din cauza unei probleme profesionale, astazi trebuie sa porti o discutie cu membrii echipei; iti este dificil sa te faci inteles, mai ales in aceasta situatie, cand proprii colegi incearca sa iti puna bete in roate. Nu te lasa influentat de tot ce se intampla, in curand Soarele va rasari si pe strada ta.


Horoscop 9 august 2016, Balanţă:

Astazi revine in viata ta o persoana din trecut care a insemnat foarte mult pentru tine; iti este dificil sa te concentrezi, insa faci tot posibilul sa rezolvi aceasta problema dificila astfel incat sa nu mai fii nevoit sa te intorci in trecut si sa dezgropi amintiri.


Horoscop 9 august 2016, Scorpion:

Datorita conjuncturii astrale, ziua de astazi va fi frumoasa in mare parte; acccentul cade asupra vietii profesionale, unde incerci sa faci schimbari majore. Vei avea parte de o surpriza din partea superiorilor, cel mai probabil un bonus substantial care sa te motiveze in continuare.


Horoscop 9 august 2016, Săgetător:

In ultima perioada ai fost foarte aglomerat cu viata profesionala si nu ai mai avut timp de nimic; relatia cu partenerul de cuplu a trecut pe plan secund, motiv pentru care persoana iubita se simte neglijata si chiar ajunge sa presupuna ca altcineva este la mijloc.


Horoscop 9 august 2016, Capricorn:

Ziua de astazi este una foarte buna pentru a iti face ordine in ganduri si in sentimente; in ultima perioada te-ai inchis in tine, incercand sa rezolvi problemele care iti dadeau bataie de cap. Insa lucrurile par sa se schimbe si esti dispus sa ceri ajutorul oamenilor de incredere.


Horoscop 9 august 2016, Vărsător:

Relatia pe care o ai cu oamenii din jurul tau se poate raci din cauza muncii tale in exces; partenerul de cuplu se simte neglijat si chiar are banuieli legate de sentimentele tale. O discutie sincera si serioasa te poate ajuta sa remediezi situatia.


Horoscop 9 august 2016, Peşti:

Ziua de marti este una foarte speciala pentru tine; primesti un proiect important din partea superiorilor care te va ajuta sa evoluezi pe plan profesional. Ai mai multe responsabilitati, insa bonusurile vor fi pe masura sarcinilor primite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS