Horoscop Urania zilnic: duminică, 7 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 7 august 2016


Horoscop 7 august 2016, Berbec:

Ziua de astăzi aduce câteva veşti destul de frumoase pentru tine de la o persoană de departe; în prima parte a zilei îţi concentrezi atenţia asupra vieţii sentimentale. După orele prânzului este posibil să primeşti o sumă de bani din partea unui membru al familiei.


Horoscop 7 august 2016, Taur:

În ultima perioadă ai muncit foarte mult, iar rezultatele încep să dea rezultate; superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia ta şi decid să te răsplătească cu un bonus substanţial iar, dacă lucrurile merg în continuare la fel de bine, urmează şi o mărire de salariu.


Horoscop 7 august 2016, Gemeni:

Astăzi hotărăşti să îţi iei inima în dinţi şi să faci acea schimbare personală la care visezi de foarte mult timp; este momentul să te pui pe primul plan şi să te gândeşti mai întâi la fericirea ta şi abia apoi la oamenii din jurul tău. Seara va fi foarte relaxantă şi frumoasă.


Horoscop 7 august 2016, Rac:

În prima parte a zilei petreci momente foarte frumoase alături de persoana iubită; după orele prânzului, îţi amâni toate planurile deoarece o persoană foarte dragă vine la tine cu o problemă destul de delicată. Acest om îşi deschide sufletul şi are încredere în tine că vei găsi o cale bună pentru situaţia în care se află.


Horoscop 7 august 2016, Leu:

Ziua de astăzi nu este cel mai bun moment pentru a merge la cumpărături; eşti entuziasmat de tot ce vezi şi ajungi să iei mai multe decât trebuie. Nu face achiziţii importante deoarece este posibil ca mai târziu să apară o problemă complicată a cărei rezolvare va necesita şi o parte financiară.


Horoscop 7 august 2016, Fecioară:

Profiţi de ziua de duminică pentru a te relaxa şi a îţi face planul bine detaliat pentru următoarea săptămână; în cazul în care pe plan financiar aveai în plan să faci o investiţie, astrele îţi recomandă să o amâni deoarece lucrurile nu îţi vor ieşi aşa cum îţi doreşti.


Horoscop 7 august 2016, Balanţă:

O persoană foarte apropiată, cel mai probabil membru al familiei, are nevoie de ajutorul tău într-o chestiune de suflet; are mare încredere în tine şi îţi cere sfatul aşa că trebuie să încerci, pe cât posibil, să o ajuţi fără a o judeca. Seara va fi una foarte liniştită şi relaxantă.


Horoscop 7 august 2016, Scorpion:

Ai ocazia să întâlneşti persoane noi la un eveniment frumos; empatizează mai mult, încearcă să fii foarte deschis şi să comunici liber cu oamenii din jurul tău. În cazul în care eşti singur, acum ai şansa de a schimba acest lucru; astrele sunt de partea ta.


Horoscop 7 august 2016, Săgetător:

Lucrurile nu stau deloc cum trebuie pe plan profesional şi deja începi să te stresezi; consideri că munceşti prea mult şi că beneficiile nu sunt pe măsura efortului depus de tine. Poate că este timpul să încerci să găseşti o soluţie; o discuţie cu partenerii şi superiorii te poate ajuta să înţelegi ce este de făcut pe mai departe.


Horoscop 7 august 2016, Capricorn:

Încearcă să te linişteşti şi să te relaxezi; măcar astăzi uită de problemele profesionale şi concentrează-te pe relaţia cu oamenii din viaţa personală. Partenerul de cuplu se poate simţi neglijat în această perioadă deoarece eşti mai mult la birou decât acasă.


Horoscop 7 august 2016, Vărsător:

Ziua de duminică este una relaxantă pentru tine; în prima parte a zilei petreci momente frumoase alături de partenerul de cuplu. După orele prânzului este posibil să faci un scurt drum pentru a vedea o persoană dragă sau chiar să ai surpriza ca acest om să îţi facă o vizită neaşteptată.


Horoscop 7 august 2016, Peşti:

Din cauza volumului mare de muncă din ultima perioadă eşti foarte obosit; îţi este greu să îţi păstrezi calmul în faţa persoanelor cu care interacţionezi, de aceea astrele îţi recomandă să încerci să îţi petreci ziua de astăzi de unul singur. Seara va fi relaxantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS