Horoscop Urania zilnic: miercuri, 31 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 31 august 2016


Horoscop 31 august 2016, Berbec:

Va începe o perioadă de schimbări în viaţa voastră, ceea ce nu înseamnă însă că vă puteţi lăsa pe tânjală şi puteţi renunţa să vă mai îndepliniţi sarcinile. Traversaţi un climat mai puţin stabil, aşa că vă veţi răzgândi rapid şi vă va fi greu să vă decideţi asupra unei singure opţiuni.


Horoscop 31 august 2016, Taur:

Ziua de miercuri este favorabilă unei călătorii scurte, în care să fiţi acompaniaţi de interesul vostru sentimental. Relaţia voastră va fi şi mai puternică şi veţi vedea că rezonaţi din nou perfect unii cu alţii, după o perioadă mai dificilă în dragoste.


Horoscop 31 august 2016, Gemeni:

Azi nu mai reuşiţi să faceţi diferenţa între extravaganţe financiare şi dorinţa de a vă răsfăţa. Parcă nici nu vă mai interesează atunci când aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta şi aveţi impresia că vi se cuvine orice. Aveţi grijă, pentru că, deşi vă veţi distra fără urmă de îndoială, vă veţi trezi şi cu o adevărată gaură în buget.


Horoscop 31 august 2016, Rac:

Persoana iubită sau un prieten în care aveţi încredere deplină vă oferă azi un sfat practic, pe care aveţi însă tendinţa de a îl ignora, din cauza faptului că va contraveni dorinţelor voastre actuale. Nu vă abateţi de la el, vă sfătuiesc astrele, pentru că atitudinea voastră actuală vă va aduce mai mult rău decât bine.


Horoscop 31 august 2016, Leu:

Ziua de 31 august este ideală pentru a face curăţenie. Nu mă refer doar la actul de a vă purifica mediul în care locuiţi sau de a face ordine pe birou, ci de a scăpa de acele lucruri care vă deranjează în acest moment, fie că este vorba de un amic cu care nu vă mai înţelegeţi ori de persoana iubită cu care nu mai rezonaţi.


Horoscop 31 august 2016, Fecioară:

Evenimentele zilei de azi se desfăşoară rapid şi integral în folosul vostru! Veţi fi şi voi uimiţi de cât de bine se desfăşoară ziua, mai ales la muncă, acolo unde totul pare gândit ca o recompensă pentru eforturile pe care le-aţi făcut în ultima vreme. Şi în dragoste sunteţi răsfăţaţi şi parcă nici vouă nu vă vine să credeţi.


Horoscop 31 august 2016, Balanţă:

Aveţi mare grijă de partenerul vostru, deoarece ziua de miercuri îi poate pune probleme. Riscă să sufere un accident minor sau să îi fie furată o sumă de bani, alături de acte. Dacă nu puteţi veghea în mod direct să nu i se întâmple nimic, încercaţi măcar să îl convingeţi să fie cât se poate de atent şi de precaut.


Horoscop 31 august 2016, Scorpion:

Ziua de azi este perfectă pentru a desfăşura o vizită cu scop informativ! Poate că ajungeţi într-un loc în care vă doriţi să lucraţi în viitor sau sunteţi invitaţi să inspectaţi un spaţiu în care să locuiţi. În orice caz, concluziile pe care le veţi trage sunt pozitive, iar pretenţiile vă vor fi împlinite.


Horoscop 31 august 2016, Săgetător:

Ziua de miercuri nu va fi una dedicată distracţiei. Este cazul să vă înhămaţi la acele sarcini absolut obligatorii, pe care le lăsaţi întotdeauna pe ultima sută de metri. Poate fi vorba de responsabilităţi plictisitoare de la muncă, de plata facturilor sau de ordine în casă, voi ştiţi mai bine decât oricine ceea ce evitaţi.


Horoscop 31 august 2016, Capricorn:

Ziua de azi va reflecta o parte vulnerabilă a relaţiei voastre, pe care nu aţi reuşit să o descoperiţi până acum. Din păcate, o prezenţă străină între voi şi persoana iubită vă face să realizaţi că dragostea voastră puternică, imbatabilă, nu este deloc aşa. Veţi fi extrem de trişti.


Horoscop 31 august 2016, Vărsător:

O activitate pe care o desfăşuraţi în secret, fără ca cineva să ştie despre ea, se va anunţa azi plină de succes! Reuşiţi să vă afirmaţi la muncă, fără să fi atras deloc atenţia asupra voastră, ceea ce îl face pe şeful vostru să fie şi mai conştient de valoarea voastră! Veţi fi nişte mici vedete!


Horoscop 31 august 2016, Peşti:

Ziua de miercuri cere acţiuni în forţă, responsabilitate şi atenţie. Veţi avea nevoie de toate forţele voastre pentru a face faţă zilei care se anunţă a fi destul de dificilă. Astrele sunt însă optimiste şi consideră că aveţi toate şansele de reuşită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS