Horoscop Urania zilnic: marţi, 30 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 30 august 2016


Horoscop 30 august 2016, Berbec:

Astrele consideră că astăzi veţi avea succes într-o competiţie, un concurs sau la un examen. Chiar dacă nu v-aţi pregătit cu ardoare, tot veţi avea noroc şi veţi excela în ceea ce cunoaşteţi cel mai bine. Pregătiţi-vă discursul de acceptare, pentru că este posibil să primiţi şi un premiu!


Horoscop 30 august 2016, Taur:

Vor exista nişte restricţii azi, care vă pun ceva probleme. La serviciu şeful vă limitează abilităţile creative, cerându-vă să faceţi ceea ce simţiţi că nu vi se potriveşte şi chiar şi persoana iubită stabileşte nişte limite în relaţie, pe care nu le toleraţi. Nu este o zi prea plăcută pentru voi!


Horoscop 30 august 2016, Gemeni:

Nu ascultaţi de sfaturile pe care le primiţi azi, cel puţin nu dacă ele vin dintr-o sursă oficială, dar pe care nu o cunoaşteţi prea bine. Este posibil să fiţi înşelaţi, deşi nu în mod intenţionat şi să aveţi surpriza de a constata că vă va merge prost. Dimpotrivă, recomandările venite din partea familiei se dovedesc de bun augur.


Horoscop 30 august 2016, Rac:

Va trebui să vă puneţi la bătaie toate abilităţile marţi, dacă vă doriţi să obţineţi ceva. Nu reuşiţi nimic fără eforturi intense şi veţi avea nevoie de tot talentul, de abilităţile şi de cunoştinţele voastre: vestea bună este că daţi dovadă de calităţi aproape ieşite din comun şi că veţi încheia ziua extrem de mândri de voi.


Horoscop 30 august 2016, Leu:

Veţi primi azi oferta unei promovări la muncă, dar care va implica şi destul de multe responsabilităţi: este posibil să vi de dea o funcţie de conducere. Nu lăsaţi teama sau comoditatea să vă determine să refuzaţi, deoarece aveţi toate calităţile pentru a vă descurca de minune.


Horoscop 30 august 2016, Fecioară:

Se vor petrece schimbări importante în viaţa voastră marţi, dar astrele nu reuşesc să cadă de acord dacă vor fi negative sau pozitive. Totul depinde în mare parte de atitudinea voastră şi de flexibilitatea de care daţi dovadă: azi aveţi toate şansele de a contura singuri forma viitorului vostru, aşa că daţi tot ce aveţi mai bun din voi.


Horoscop 30 august 2016, Balanţă:

Aveţi mare grijă astăzi, deoarece riscaţi să vă confruntaţi cu forţele legii, iar consecinţele pot fi destul de neplăcute. Posibilităţile cresc şi mai tare dacă vă aflaţi la volanul maşinii voastre sau dacă plecaţi iritaţi de acasă şi intraţi într-un conflict. Încercaţi pe cât posibil să vă calmaţi!


Horoscop 30 august 2016, Scorpion:

Azi sunteţi aerieni, iar lipsa de concentrare vă va afecta destul de mult activitatea profesională. Din păcate, tocmai acum şeful vostru se trezeşte să vă ceară implicarea într-un proiect de anvergură, care vă va cere toată atenţia. Aveţi noroc însă, deoarece această activitatea va dura destul de mult, aşa că veţi avea şanse să recuperaţi.


Horoscop 30 august 2016, Săgetător:

Ziua de marţi va sta sub semnul unor vechi greşeli, pe care le-aţi comis de mai multe ori în trecut şi care vă vor afecta şi azi performanţele. Este posibil să cădeţi în mrejele unei vechi iubiri, una care v-a făcut să suferiţi şi care nu se va dovedi nici acum de bun augur.


Horoscop 30 august 2016, Capricorn:

Primiţi o veste extrem de bună astăzi, una care pune în sfârşit capăt tulburărilor din ultima vreme. Sunteţi liniştiţi şi împăcaţi cu voi după o perioadă lungă de timp şi admiteţi în sfârşit că aveţi motive să fiţi mândri. Mai mult, astrele consideră că este doar începutul şi că de acum încolo vă veţi bucura de multe reuşite.


Horoscop 30 august 2016, Vărsător:

Astăzi veţi fi dezamăgiţi, dar vestea şi mai proastă este că o persoană apropiată, în care aveaţi încredere, este cea care vă provoacă această suferinţă. Mai mult, aflaţi că a făcut-o intenţionat şi, deşi vă vine greu să credeţi, la mijloc nu este o greşeală şi nicio explicaţie.


Horoscop 30 august 2016, Peşti:

Azi începeţi să aveţi dubii cu privire la obiectivul pe care vi l-aţi stabilit din punct de vedere profesional şi asupra faptului că sunteţi capabili să îl îndepliniţi singuri. Astrele sunt însă de părere că nu aveţi niciun motiv pentru a vă îndoi de voi şi că aveţi toate şansele în viitor, este vorba doar de un mic moment de confuzie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS