Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 august 2016


Horoscop 24 august 2016, Berbec:

Azi sunteţi cuprinşi de o stare de dezolare vecină cu depresia şi totul din cauza faptului că nu reuşiţi să vă reveniţi după ce s-a terminat vacanţa. Prin urmare, vă aflaţi în cea mai proastă dispoziţie şi nu pierdeţi ocazia de a le face şi celor din jur viaţa mizerabilă, doar pentru a vedea şi ei cum vă merge vouă.


Horoscop 24 august 2016, Taur:

Şeful vostru se află azi în cea mai bună dispoziţie: mai are puţin şi cântă de fericire. Voi profitaţi de starea sa pentru a îi cere ceva ce vă doreaţi de mult: noi responsabilităţi, o promovare sau pur şi simplu o perioadă de concediu mai lungă. Astrele sunt şi ele de partea voastră, aşa că este foarte posibil să vă iasă planurile exact aşa cum doriţi.


Horoscop 24 august 2016, Gemeni:

Toate cererile voastre de natură financiară îşi vor găsi azi o rezolvare fericită! Proverbul „cere şi ţi se va da” se aplică minunat în cazul vostru! O mărire de salariu, un împrumut sau pur şi simplu un ajutor material nereturnabil din partea unei rude sunt posibilităţi care devin realitate.


Horoscop 24 august 2016, Rac:

Fiţi generoşi astăzi şi evitaţi să vă concentraţi asupra propriilor nevoi, deoarece cineva din preajma voastră are nevoie urgentă de ajutorul vostru. În ciuda sensibilităţii voastre naturale, înclinaţia de azi spre egoism vă face să nu observaţi aceste detalii care înainte v-ar fi sărit în ochi, tocmai când persoana dragă vouă se află într-o situaţie disperată! Fiţi atenţi!


Horoscop 24 august 2016, Leu:

Plimbări scurte, într-un parc sau într-o pădure, sesiuni de cumpărături prelungite sau chiar o vizită fulger la mare: sunt modalităţile prin care vă veţi petrece azi timpul liber. Fericirea provine mai ales din companie: vă aflaţi alături de oameni care vă plac şi cu care vă înţelegeţi perfect!


Horoscop 24 august 2016, Fecioară:

Dacă până acum nu credeaţi în dragoste, miercuri va fi ziua în care vă veţi schimba concepţiile! Persoana dragă face un gest extrem de romantic, care vă cucereşte total şi vă zdrobeşte din faşă scepticismul. Şi nativele care nu şi-au întâlnit încă perechea vor întâlni astăzi iubirea!


Horoscop 24 august 2016, Balanţă:

Veţi face azi ceea ce ştiţi voi cel mai bine, un compromis, pentru a obţine din nou pacea în familia sau în relaţia voastră. Spiritul vostru diplomatic va reuşi să facă lumină într-un conflict mocnit, dar va trebui să faceţi un sacrificiu pentru a obţine liniştea.


Horoscop 24 august 2016, Scorpion:

Nu forţaţi azi contactele cu apropiaţii, mai ales dacă aveţi o relaţie care nu vă mai mulţumeşte. Partenerul vostru este într-o dispoziţie proastă şi vor privi cerinţele voastre ca pe mofturi de neînţeles. Nu este exclus nici ca iubirea voastră să se încheie înainte de termen, din cauza acestor presiuni!


Horoscop 24 august 2016, Săgetător:

Dacă ţineţi un secret sau ştiţi ceva ce credeţi că ar putea să provoace tristeţe unui prieten apropiat, acum este cel mai bun moment pentru a spune ceea ce vă apasă. În cazul în care veţi hotărî să păstraţi mai mult misterul, este posibil să pierdeţi încrederea persoanei dragi şi să îi determinaţi o suferinţă şi mai mare!


Horoscop 24 august 2016, Capricorn:

Aţi trecut un hop important în cariera voastră şi sunteţi obosiţi după efortul depus, aşa că tot ceea ce vă doriţi este să vă odihniţi. Nu veţi avea parte însă de linişte azi, ceea ce vă determină să fiţi tăioşi şi să îl contraziceţi cu vehemenţă chiar şi pe şeful vostru. Fiţi mai politicoşi, pentru că este posibil să sară scântei.


Horoscop 24 august 2016, Vărsător:

Azi vă veţi găsi liniştea şi confortul în muncă. Traversaţi o zi agitată în iubire, din cauză că partenerul vostru vă aruncă reproşuri pe care nu le înţelegeţi. Hotărâţi să îl ignoraţi şi să vă îngropaţi în responsabilităţile de la muncă, iar astrele consideră că este cea mai bună metodă pentru a trece furtuna!


Horoscop 24 august 2016, Peşti:

Trăiţi sentimente intense, aproape incontrolabile în dragoste azi, ceea ce vă determină să uitaţi cu totul de orice alt aspect al vieţii. Este posibil ca dragostea care vă aprinde astfel să fie chiar una imposibilă, dar doar pentru moment, deoarece astrele îi prevăd un viitor fericit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS