Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 21 august 2016


Horoscop 21 august 2016, Berbec:

Nu vă rezervaţi nimic pentru finalul serii, deoarece veţi primi o invitaţie extrem de plăcută, din partea unei persoane pe care o îndrăgiţi. Mai mult, ea pare că vă ghiceşte cele mă ascunse dorinţe şi face rost de bilete la un spectacol sau la un concert la care voi nu aţi avut posibilitatea să mergeţi. Veţi petrece de minune!


Horoscop 21 august 2016, Taur:

Vi se pare că sunteţi neînţeleşi şi că cineva doreşte să vă saboteze din umbră, aşa că vă opuneţi din răsputeri. Astrele sunt însă de părere că vă înşelaţi şi riscaţi să pierdeţi susţinerea echipei sau chiar un proiect de anvergură.


Horoscop 21 august 2016, Gemeni:

Această zi va sta sub semnul reîntâlnirii cu o fostă iubire pe care aţi plăcut-o foarte mult acum câţiva ani, dar de care nu aţi reuşit să vă apropiaţi. Vestea şi mai bună este că această persoană este liberă şi pare interesată să reînnoade relaţiile cu voi. Astrele vă avertizează însă să nu cedaţi, pentru că nu se va înfiripa nimic de durată între voi.


Horoscop 21 august 2016, Rac:

Azi realizaţi că aţi reușit să prindeţi rădăcini într-un loc care vi se părea complet străin. Poate fi vorba de o ţară sau de un job cu care credeaţi că nu aveţi nimic în comun. Veţi fi foarte mândri de voi!


Horoscop 21 august 2016, Leu:

Sunteţi convinşi că relaţia cu partenerul actual este imposibil de distrus, dar astrele sunt de părere că această atitudine vă determină să îl trataţi cu nepăsare. Aveţi grijă, pentru că este posibil să se gândească chiar la despărţire.


Horoscop 21 august 2016, Fecioară:

Aveţi mari șanse să primiţi un premiu azi, care nu are însă legătură cu activitatea sau cu meritele voastre. Este vorba de un concurs la care aţi participat mai demult sau de o tombolă la care v-a înscris cineva apropiat. Oricum, norocul este de partea voastră azi!


Horoscop 21 august 2016, Balanţă:

Dacă ocupaţi o poziţie de conducere, azi şansele sunt de partea voastră, pentru că veţi dobândi şi mai multă autoritate. Este posibil să fie vorba de o recunoaştere formală, sub forma unei promovări, sau de una informală, ajungând să realizaţi singuri că echipa voastră vă ascultă fără nicio ezitare!


Horoscop 21 august 2016, Scorpion:

Azi rezolvaţi uşor o problemă care v-a dat mari bătăi de cap în trecut. Poate fi vorba de un aspect practic al existenţei (găsiţi un apartament de închiriat sau de cumpărat) ori de o latură a vieţii voastre profesionale. Important este că revelaţia pe care o aveţi va conta mult în viitor.


Horoscop 21 august 2016, Săgetător:

Azi vă veţi impune dreptul de proprietate asupra unei case, teren sau al unei moşteniri. După mari eforturi, deveniţi proprietarii apartamentului pe care vi l-aţi dorit sau luaţi în stăpânire terenul de la casa de la ţară a bunicilor: cu toate acestea, astrele sunt de părere că veţi avea mult de muncă pentru ca totul să fie aşa cum vă doriţi.


Horoscop 21 august 2016, Capricorn:

O conversaţie pe care o purtaţi cu o persoană apropiată vă dezvăluie un adevăr şocant despre viaţa voastră. Aşteptaţi-vă la informaţii care vă pot zdruncina încrederea în voi sau în relaţia voastră: astrele sunt de părere că faptul că aţi aflat acum vă va ajuta însă să treceţi mai uşor peste această situaţie.


Horoscop 21 august 2016, Vărsător:

Deşi ziua de 21 august pare una liniştită, se prea poate să lăsaţi să treacă pe lângă voi o oportunitate despre care veţi afla în zilele următoare. Astrele consideră însă că nu este totul pierdut şi că mai aveţi şanse să remediaţi situaţia, dacă veţi fi extrem de atenţi la ce se petrece şi veţi abandona atitudinea lejeră, nepăsătoare!


Horoscop 21 august 2016, Peşti:

Nu veţi uita prea curând ziua de 21 august, deoarece azi vă vor fi recunoscute meritele personale pe plan profesional, într-un mod fastuos care vă surprinde şi pe voi, cu tot cu imaginaţia voastră debordantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS