Horoscop Urania zilnic: marţi, 2 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 2 august 2016


Horoscop 2 august 2016, Berbec:

Ziua de marţi este una chiar foarte frumoasă pentru voi; dacă vă concentraţi asupra vieţii profesionale, aveţi şansa să vă vedeţi visurile aproape de realitate. Pe plan sentimental, pot apărea mici conflicte în discuţiile pe care le aveţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 august 2016, Taur:

A doua zi a săptămânii începe cu extrem de multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi urgent; vă este destul de dificil să rezolvaţi tot ce vă propuneţi, însă dacă vă încăpăţânaţi şi vă aranjaţi timpul aşa cum trebuie, nu veţi avea nicio problemă. Seara este doar pentru relaxare.


Horoscop 2 august 2016, Gemeni:

Datorită conjuncturii astrale aveţi foarte multă energie; vă este destul de uşor să rezolvaţi sarcinile profesionale fără să mai cereţi ajutorul colegilor de echipă. Spre seară vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 august 2016, Rac:

Astăzi sunteţi foarte sensibili şi vă este destul de uşor să vă exprimaţi stările; este foarte important să recunoaşteţi sentimentele pe care le aveţi faţă de anumite persoane din trecut şi chiar să faceţi pace cu acestea. Seara vă găseşte liniştiţi şi relaxaţi.


Horoscop 2 august 2016, Leu:

În această dimineaţă, întâlniţi o persoană foarte dragă cu care nu aţi mai vorbit de mult timp; acest om vă poate aduce o veste frumoasă care vă va bucura şi vă va motiva. Pe plan personal, vă gândiţi să luaţi o decizie care va aduce o schimbare importantă pentru voi.


Horoscop 2 august 2016, Fecioară:

Începând de astăzi cariera voastră intră într-o etapă destul de importantă; este necesar să vă adaptaţi cât mai repede schimbărilor astfel încât să rezolvaţi orice situaţie neaşteptată. Oamenii dragi din viaţa voastră vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 2 august 2016, Balanţă:

Astăzi vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale; decideţi să vă întoarceţi în trecut pentru a face pace cu o persoană foarte dragă, care a însemnat foarte mult pentru voi. Dacă reuşiţi să rezolvaţi această situaţie, lucrurile vor fi mult mai clare în viitorul apropiat.


Horoscop 2 august 2016, Scorpion:

Ziua de 02-08-2016 este una destul de importantă pe plan profesional; datorită întâlnirilor şi discuţiilor pe care le aveţi, luaţi decizia de a vă asuma responsabilităţi noi şi de a începe noi proiecte, care pot face o schimbare masivă într-un viitor destul de scurt.


Horoscop 2 august 2016, Săgetător:

Ziua de marţi este o zi foarte bună pentru a discuta cu partenerii de afaceri despre viitoarele proiecte; sunteţi foarte creativi, aveţi multă răbdare şi reuşiţi să îi impresionaţi pe toţi cu ideile pe care le aveţi. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 2 august 2016, Capricorn:

Astăzi lucrurile par să evolueze foarte frumos pentru voi; eforturile voastre profesionale pot fi răsplătite cu o mărire de salariu. Superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia voastră şi vă pot face chiar şi o propunere de colaborare pentru un proiect extrem de important.


Horoscop 2 august 2016, Vărsător:

Vă concentraţi foarte mult asupra vieţii profesionale; programul este destul de încărcat, însă acest lucru nu vă deranjează ci din contră. Fiecare sarcină pe care o primiţi este precum o provocare pentru voi. În scurt timp, eforturile muncii voastre vor da roade.


Horoscop 2 august 2016, Peşti:

Astăzi primiţi un cadou frumos sau chiar o veste bună de la o persoană foarte dragă; în plus, puteţi lua o decizie extrem de importantă care să aducă o schimbare majoră în viaţa personală şi chiar şi în relaţia cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS