Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 19 august 2016


Horoscop 19 august 2016, Berbec:

Ziua de vineri începe cu stângul pentru Berbeci; o simplă ceartă cu partenerul de cuplu se poate transforma într-un adevărat conflict dacă nu ştiţi cum să gestionaţi situaţia. Astrele vă sfătuiesc să amânaţi chestiunile profesionale şi să vă concentraţi asupra acestei situaţii delicate.


Horoscop 19 august 2016, Taur:

Lucrurile stau din ce în ce mai bine pentru Tauri pe plan profesional, motiv pentru care anumiţi colegi încearcă să vă pună beţe în roate şi să vă îngroape în muncă. Nu vă descurajaţi, aveţi răbdare şi ocupaţi-vă cum ştiţi mai bine de toate sarcinile. Şefii sunt de partea voastră şi ştiu cât valoraţi pentru companie.


Horoscop 19 august 2016, Gemeni:

Începutul zilei nu este unul tocmai roz pentru Gemeni; aveţi o mică dispută la primele ore ale dimineţii cu o persoană dragă, motiv pentru care vă închideţi în voi şi refuzaţi să mai socializaţi cu oamenii pe care îi întâlniţi. În cazul în care aveţi de mers la întâlniri de afaceri, încercaţi să le amânaţi; nu sunteţi în cea mai bună formă pentru a vă ocupa de ele.


Horoscop 19 august 2016, Rac:

În ciuda programului destul de aglomerat, sunteţi optimişti şi foarte veseli; încercaţi să vă concentraţi asupra sarcinilor importante şi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă poate surprinde plăcut spre seară.


Horoscop 19 august 2016, Leu:

Ziua nu începe bine pentru Lei; vă treziţi destul de nervoşi şi aveţi această stare pe tot parcursul zilei. Astrele vă sfătuiesc să încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale, aveţi foarte multe de rezolvat iar timpul trece. Spre seară, o persoană importantă vine la voi cu o propunere de colaborare destul de interesantă.


Horoscop 19 august 2016, Fecioară:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; vă ocupaţi de întâlnirile de afaceri şi reuşiţi să găsiţi noi colaboratori pentru viitoarele proiecte. După orele prânzului, ar fi bine să amânaţi tranzacţiile financiare şi, pe cât posibil, să nu vă lăsaţi implicaţi în speculaţii.


Horoscop 19 august 2016, Balanţă:

Când vine vorba despre viaţa sentimentală, nu trebuie să daţi crezare zvonurilor; există numeroase persoane care vă vor răul. Concentraţi-vă mai mult pe discuţiile pe care le aveţi cu partenerul de cuplu, oferiţi-i posibilitatea de a îşi exprima sentimentele şi, în cazul în care este necesar, învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 19 august 2016, Scorpion:

Astăzi vă zboară gândul la vacanţă, zile libere şi relaxare. Vă este foarte dificil să vă concentraţi însă, dacă reuşiţi să vă adunaţi ideile puteţi face lucruri măreţe. Pe plan profesional, aveţi ocazia să purtaţi o discuţie foarte interesantă cu o persoană de la care aveţi de învăţat multe lucruri noi.


Horoscop 19 august 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; în ciuda stării de bine pe care o aveţi, vă este destul de greu să vă concentraţi asupra lucrurilor concrete. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă, împreună puteţi găsi soluţii eficiente la problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 19 august 2016, Capricorn:

Ziua de 19 august este una foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi deschişi la nou şi vreţi să ieşiţi din zona de confort. Aveţi posibilitatea de a începe proiecte noi, pe care le veţi duce până la final într-un timp destul de scurt. Eforturile muncii voastre vor fi răsplătite pe măsură.


Horoscop 19 august 2016, Vărsător:

Când vine vorba de rezolvarea problemelor, astrele vă recomandă să vă bazaţi pe intuiţie deoarece aceasta nu dă greş niciodată. Aveţi încredere în voi şi luaţi deciziile pe care voi le consideraţi corecte. Spre seară, un om mai în vârstă vine la voi cu un sfat frumos, pe care vreţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 19 august 2016, Peşti:

Problemele cu care vă confruntaţi astăzi vă dau bătăi de cap; sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor voastre, însă vă este dificil să vă ocupaţi de ele. De aceea, astrele vă recomandă să cereţi ajutorul colegilor sau unor prieteni de încredere. Seara va fi mai relaxantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS