Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 16 august 2016


Horoscop 16 august 2016, Berbec:

Ziua de marţi este bună pentru demararea proiectelor noi care pot fi realizate rapid şi cu succes; astrele sunt de partea voastră şi vă indică drumul pe care trebuie să mergeţi astfel încât munca voastră să fie răsplătită aşa cum se cuvine. Seara va fi una liniştită şi relaxantă.


Horoscop 16 august 2016, Taur:

Marţi pare să fie o zi foarte frumoasă pentru voi; reuşiţi să vă bucuraţi de compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Seara vine cu o surpriză neaşteptată din partea unui om important, care înseamnă mult pentru voi. Această întâmplare poate aduce chiar şi o schimbare majoră în viitorul vostru.


Horoscop 16 august 2016, Gemeni:

Vă este dificil să vă înţelegeţi cu oamenii din jurul vostru; nu aveţi răbdare şi chiar ajungeţi să vă distanţaţi doar ca să evitaţi discuţiile aprinse. În ciuda problemelor, rămâneţi cu zâmbetul pe buze; în relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile sunt tot mai frumoase şi asta este tot ce contează.


Horoscop 16 august 2016, Rac:

Astrele vă sfătuiesc să ieşiţi din zona de confort şi să îndrăzniţi mai mult pe plan profesional; nu aşteptaţi ca oportunităţile să treacă pe lângă voi fără a face nimic. În cazul în care aveţi decizii importante de luat, acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de ele.


Horoscop 16 august 2016, Leu:

În prima parte a zilei vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, iar timpul nu este tocmai de partea voastră. Totuşi, nu vă pierdeţi cumpătul şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara va fi una relaxantă şi foarte frumoasă, petrecută alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 16 august 2016, Fecioară:

A doua z a săptămânii este una foarte bună pentru viaţa profesională; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra oportunităţilor care apar în calea voastră şi reuşiţi să preluaţi un proiect extrem de important, cu şanse mari de reuşită. Superiorii sunt încântaţi de evoluţia voastră şi vă pot răsfăţa cu un bonus substanţial.


Horoscop 16 august 2016, Balanţă:

Începeţi săptămâna cu multe sarcini de rezolvat; se pare că ziua de astăzi este una dintre cele mai aglomerate zile ale săptămânii pentru voi. Aveţi multe pe cap şi faceţi tot posibilul să vă gestionaţi cât mai bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program.


Horoscop 16 august 2016, Scorpion:

Astăzi astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să ieşiţi din zona de confort; şefii vă oferă posibilitatea de a vă ocupa de câteva proiecte noi destul de importante. Nu vreţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă şi faceţi tot posibilul să demonstraţi tuturor cât de profesionişti sunteţi.


Horoscop 16 august 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să fiţi foarte activi pe plan profesional; în întâlnirile profesionale, încercaţi să veniţi cu cele mai bune idei pentru situaţiile dificile. Rezultatele financiare vor fi pe măsura muncii voastre şi vor veni mai repede decât credeţi.


Horoscop 16 august 2016, Capricorn:

Săptămâna aceasta va fi una destul de aglomerată pentru voi; ziua de marţi promite numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. În ciuda problemelor pe care le întâmpinaţi, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi nu vă pierdeţi cumpătul absolut deloc.


Horoscop 16 august 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una dificilă pentru voi; superiorii vă dau mai multe proiecte în care trebuie să vă implicaţi şi să investiţi timp preţios. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă concentra strict asupra vieţii profesionale deoarece beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 16 august 2016, Peşti:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale; aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai dificilă cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă oferă posibilitatea să întâlniţi o persoană interesantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS