Horoscop Urania zilnic: luni, 15 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 15 august 2016


Horoscop 15 august 2016, Berbec:

Ziua de luni este una destul de relaxantă şi frumoasă pentru voi; reuşiţi să vă bucuraţi de momente speciale în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Pe plan sentimental, dacă sunteţi singuri, poate apărea o persoană nouă care vă va capta atenţia.


Horoscop 15 august 2016, Taur:

Vă concentraţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră; în prima parte este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a petrece clipe speciale în compania unui membru din familie sau prieten foarte apropiat. Seara vă aduce o veste frumoasă.


Horoscop 15 august 2016, Gemeni:

Astăzi este posibil să întâmpinaţi câteva dificultăţi în discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru; însă, dacă aveţi răbdare reuşiţi să rezolvaţi orice situaţie şi chiar să atrageţi aceste persoane de partea voastră. În viaţa sentimentală, astrele vă aduc o surpriză neaşteptată.


Horoscop 15 august 2016, Rac:

Prima parte a zilei de luni pare să fie una tocmai bună pentru relaxare; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi vă bucuraţi de fiecare clipă petrecută alături de oamenii dragi. Spre seară, este posibil să fiţi vizitaţi de un om în vârstă sau chiar să îi faceţi o vizită acestuia.


Horoscop 15 august 2016, Leu:

La locul de muncă apar mici neînţelegeri care pot duce la conflicte serioase; nu aveţi răbdare cu oamenii cu care interacţionaţi şi ajungeţi să vă pierdeţi destul de repede calmul. Astrele vă recomandă, pe cât posibil, să evitaţi întâlnirile de afaceri.


Horoscop 15 august 2016, Fecioară:

Nu sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat şi puteţi face câteva greşeli majore; de aceea astrele vă recomandă, pe cât posibil, să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu au nevoie de foarte multă atenţie.


Horoscop 15 august 2016, Balanţă:

Este posibil ca ziua de luni să vă găsească într-un loc nou; poate fi vorba despre o mică escapadă alături de partenerul de cuplu sau de prietenii dragi într-un loc care vă este foarte drag. Spre seară, o discuţie cu o persoană în vârstă vă poate ajuta să luaţi o decizie cu privire la o problemă din trecut.


Horoscop 15 august 2016, Scorpion:

În prima parte a zilei întâmpinaţi mici dificultăţi în discuţiile pe care le aveţi cu partenerul de cuplu sau cu persoanele dragi din viaţa voastră; dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să treceţi peste orice situaţie conflictuală şi să daţi totul trecutului. Seara se anunţă a fi una specială.


Horoscop 15 august 2016, Săgetător:

Astrele vă recomandă ca astăzi să încercaţi să vă relaxaţi; urmează o săptămână destul de aglomerată pentru voi, aşa că încercaţi să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de aceste momente alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Nu vă preocupaţi de planuri sau proiecte.


Horoscop 15 august 2016, Capricorn:

Sunteţi într-o luptă continuă cu trecutul şi nu reuşiţi să luaţi o decizie finală în ceea ce priveşte drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe. Deşi este destul de ciudată situaţia, astrele vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi să vă ascultaţi intuiţia şi inima înainte de a face o schimbare majoră.


Horoscop 15 august 2016, Vărsător:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi; prima parte a zilei este petrecută alături de oameni frumoşi. Spre seară, un membru al familiei are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă destul de delicată; aveţi răbdare deoarece veţi reuşi să o rezolvaţi într-un timp destul de scurt.


Horoscop 15 august 2016, Peşti:

Ziua de luni este una pentru proiecte, planuri, decizii şi întâlniri; sunteţi foarte atenţi la oamenii cu care interacţionaţi, îi analizaţi şi reuşiţi să îi atrageţi de partea voastră astfel încât să fie de acord cu propunerile voastre. Seara va fi una specială, cu o surpriză frumoasă pe plan sentimental.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS