Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 august 2016


Horoscop 13 august 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; astrele vă scot în cale oportunităţi foarte bune, trebuie doar să ştiţi să profitaţi de ele. În ceea ce priveşte planul financiar, nu trebuie să vă lăsaţi descurajaţi de problemele pe care le întâmpinaţi.


Horoscop 13 august 2016, Taur:

Ziua de 13 august este una foarte frumoasă pentru Tauri; vă ocupaţi de câteva situaţii extrem de importante pe plan profesional, iar şefii sunt mulţumiţi de modul în care abordaţi problemele. Optimismul vă ajută să găsiţi cele mai bune soluţii în colaborările cu partenerii.


Horoscop 13 august 2016, Gemeni:

Căutaţi soluţii pentru a rezolva problemele profesionale şi financiare; astrele vă recomandă să aveţi multă încredere în voi şi să nu vă daţi bătuţi. Chiar dacă vi se pare că eşuaţi, fiecare pas pe care îl faceţi este unul care vă duce mai aproape de succes.


Horoscop 13 august 2016, Rac:

În prima parte a zilei participaţi la câteva întâlniri interesante cu oameni importanţi din domeniul profesional; acum aveţi şansa de a pregăti noi colaborări sau proiecte de lungă durată şi cu multe beneficii pentru voi. După orele prânzului sunteţi foarte relaxaţi.


Horoscop 13 august 2016, Leu:

Câteva probleme neaşteptate vă pot da peste cap planurile de astăzi; astrele vă recomandă să acţionaţi prudent şi, pe cât posibil, să nu vă implicaţi în speculaţii financiare. Oamenii din jurul vostru vin şi vă ajută cu câteva sfaturi importante, de care trebuie să ţineţi cont.


Horoscop 13 august 2016, Fecioară:

Astăzi încercaţi să puneţi bazele unui proiect nou, cu şanse mari de reuşită; persoana cu care ajungeţi să colaboraţi poate fi un coleg de încredere sau chiar un prieten foarte drag. Astrele vă recomandă să vă folosiţi imaginaţia şi să încercaţi să ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 13 august 2016, Balanţă:

Soluţia pentru problemele cu care vă confruntaţi vine din familie; aveţi răbdare şi acordaţi mai multă încredere oamenilor, prietenilor şi membrilor familiei. Sfaturile pe care le primiţi vă pot fi de mare folos pentru a rezolva situaţiile dificile.


Horoscop 13 august 2016, Scorpion:

Astăzi atrageţi doar energii pozitive în jurul vostru; în cazul în care vă făceaţi griji cu privire la problemele financiare, în prima parte a zilei primiţi o propunere de colaborare de la o persoană interesantă. Nu staţi prea mult pe gânduri, cu o astfel de ofertă nu vă întâlniţi prea des în viaţă.


Horoscop 13 august 2016, Săgetător:

Vreţi să faceţi câteva schimbări majore pe plan personal, însă încă vă este teamă să faceţi primul pas deoarece nu vreţi să răniţi oamenii la care ţineţi. Un bărbat din familie vă face să înţelegeţi care este drumul pe care trebuie să mergeţi mai departe şi ce alegeri trebuie să luaţi.


Horoscop 13 august 2016, Capricorn:

Astăzi astrele sunt de partea voastră; un prieten foarte drag este dispus să vă rezolve toate problemele financiare venind la voi cu o propunere de colaborare; acceptaţi această ofertă doar în condiţiile în care sunteţi siguri că puteţi face faţă noilor responsabilităţi.


Horoscop 13 august 2016, Vărsător:

Astăzi aveţi ocazia să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes de serviciu; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană interesantă de care vă veţi ataşa. Este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie strict profesională sau ceva mai mult.


Horoscop 13 august 2016, Peşti:

Veşti bune pe plan profesional pentru Peşti; este posibil să primiţi o propunere de colaborare destul de frumoasă şi, dacă o acceptaţi, aduce în viaţa voastră schimbări extrem de importante nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Asiguraţi-vă că vă puteţi asuma toate responsabilităţile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS