Horoscop Urania zilnic: vineri, 12 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 12 august 2016


Horoscop 12 august 2016, Berbec:

Săptămâna aceasta este una de foc pentru Berbeci; vă este dificil să vă concentraţi, aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi simţiţi că nu mai rezistaţi. Îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă, mulţi vor fi dispuşi să lucreze alături de voi.


Horoscop 12 august 2016, Taur:

Ziua de vineri este una tocmai bună pentru a munci relaxându-vă; este posibil să plecaţi într-o călătorie de afaceri care vă oferă însă şi posibilitatea de a vă bucura de puţin timp liber. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la o persoană de departe.


Horoscop 12 august 2016, Gemeni:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; astrele vă scot în cale oportunităţi foarte frumoase pe care trebuie să le acceptaţi fără a mai sta pe gânduri. O persoană dragă vă face să înţelegeţi că astfel de şanse apar doar o dată în viaţă.


Horoscop 12 august 2016, Rac:

În prima parte a zilei de vineri trebuie să faceţi un drum mai lung; este posibil să mergeţi într-o călătorie de afaceri sau chiar într-o vacanţă frumoasă alături de o persoană dragă din viaţa voastră. Seara va fi una specială şi relaxantă.


Horoscop 12 august 2016, Leu:

Superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră, aşa că vor să vă răsplătească pentru tot ce aţi făcut până acum; aşteptaţi-vă la un bonus substanţial, care va veni la pachet cu o provocare interesantă cu privire la un proiect care vă va aduce numeroase beneficii.


Horoscop 12 august 2016, Fecioară:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru are de suferit din cauza unor situaţii foarte ciudate; este timpul să luaţi o scurtă pauză şi să încercaţi să petreceţi mai mult timp de unii singuri. Ascultaţi-vă inima şi puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. De asemenea, în această perioadă vă recomand să nu faceţi nicio schimbare importantă.


Horoscop 12 august 2016, Balanţă:

Multe lucruri se întâmplă acum în viaţa voastră; vă este dificil să vă concentraţi, însă astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. Spre seară, o persoană dragă vă poate face o vizită neaşteptată.


Horoscop 12 august 2016, Scorpion:

Astăzi aveţi şansa să încheiaţi un contract foarte important nu doar pentru voi, ci şi pentru compania cu care colaboraţi. Veţi avea mai mult de muncă şi mai multe responsabilităţi, însă beneficiile vor fi pe măsura eforturilor depuse.


Horoscop 12 august 2016, Săgetător:

Ziua de vineri vă găseşte optimişti; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi cu această stare întreaga zi. Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru va fi una frumoasă, chiar fructuoasă dacă vorbim despre viaţa profesională şi viitoarele parteneriate.


Horoscop 12 august 2016, Capricorn:

Lucrurile la locul de muncă nu decurg aşa cum vă doriţi şi începeţi să vă pierdeţi cumpătul; aveţi nevoie să vedeţi rezultate şi deja simţiţi că timpul trece în defavoarea voastră. Poate că este momentul să faceţi câteva schimbări în acest sens; luaţi-vă inima în dinţi şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 12 august 2016, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să apară o schimbare importantă pentru voi; cel mai probabil este vorba despre schimbarea locuinţei sau achiziţionarea unui lucru extrem de important pentru voi. Seara este un moment de relaxare; în sfârşit reuşiţi să vă bucuraţi de puţine momente în compania persoanei dragi.


Horoscop 12 august 2016, Peşti:

Ziua de vineri aduce multe emoţii pentru voi; începe numărătoarea inversă pentru un eveniment foarte important care vă va schimba radical viaţa. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, însă astăzi trebuie să luaţi o decizie cu privire la un detaliu semnificativ.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS