Horoscop Urania zilnic: joi, 11 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 11 august 2016


Horoscop 11 august 2016, Berbec:

Joi vă concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, iar superiorii sunt foarte încântaţi de voi. După orele prânzului apare o problemă mai delicată de care încercaţi să vă ocupaţi de unii singuri.


Horoscop 11 august 2016, Taur:

Ziua de joi este una destul de aglomerată; aveţi numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi însă, chiar şi aşa, nu vă plângeţi. Vă place foarte mult ceea ce faceţi, iar sprijinul pe care îl primiţi din partea şefilor vă dă curajul şi puterea de a merge mai departe. Totuşi, încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 11 august 2016, Gemeni:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; dacă până acum aţi tot amânat acest moment, iată că este timpul să puneţi cărţile pe masă şi să aveţi o discuţie serioasă cu privire la viitorul vostru. Compromisurile sunt necesare în această situaţie.


Horoscop 11 august 2016, Rac:

În prima parte a zilei faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile primite la locul de muncă; parteneriatele merg foarte bine, iar şefii au mare încredere în voi pentru a aduce cele mai bune proiecte în companie. După orele prânzului, planificaţi o excursie pe care vreţi să o faceţi alături de persoana iubită.


Horoscop 11 august 2016, Leu:

Astăzi vă amânaţi planurile deoarece partenerii de afaceri au nevoie de ajutorul vostru într-o problemă mai delicată; daţi dovadă de profesionalism şi diplomaţie în discuţiile pe care le aveţi cu viitorii colaboratori. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde un om drag vă cere sfatul într-o situaţie dificilă.


Horoscop 11 august 2016, Fecioară:

Schimbările care apar în viaţa voastră vă dau planurile peste cap; vă este tot mai dificil să aveţi răbdare şi să vă adaptaţi acestor modificări. Chiar dacă încercaţi să vă păstraţi calmul, acţiunile voastre vă dau de gol. Poate că este timpul să purtaţi o discuţie serioasă cu oamenii din viaţa voastră.


Horoscop 11 august 2016, Balanţă:

În viaţa voastră se întâmplă foarte multe lucruri frumoase; schimbările pe care abia aşteptaţi să le puneţi în aplicare vor aduce fericire şi linişte pe plan personal, iar relaţia cu partenerul de cuplu va deveni tot mai serioasă. Sunteţi tot mai nerăbdători să începeţi un nou capitol.


Horoscop 11 august 2016, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte optimişti în ceea ce priveşte planurile şi proiectele de viitor; aveţi multă încredere în intuiţia voastră şi ştiţi că veţi face cele mai bune alegeri atunci când va veni momentul. Pe plan sentimental, lucrurile în relaţia cu partenerul de cuplu încep să se rezolve.


Horoscop 11 august 2016, Săgetător:

Trebuie să începeţi să acordaţi mai multă atenţie vieţii sentimentale; partenerul de cuplu are nevoie de sprijinul vostru în această perioadă. În cazul în care sunteţi singuri, este posibil ca astrele să vă pregătească numeroase surprize plăcute. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja frumos şi pentru voi.


Horoscop 11 august 2016, Capricorn:

Începeţi ziua de astăzi cu zâmbetul pe buze; sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Conjunctura astrală favorizează parteneriatele şi negocierile importante cu partenerii sau viitorii colaboratori.


Horoscop 11 august 2016, Vărsător:

Astrele sunt de partea voastră întreaga zi, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională; daţi dovadă de multă încredere în discuţiile pe care le purtaţi cu partenerii de afaceri. Superiorii sunt impresionaţi de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial.


Horoscop 11 august 2016, Peşti:

Întâmpinaţi o mică problemă pe plan profesional, însă încercaţi să vă păstraţi calmul astfel încât să o rezolvaţi cât mai repede; sunteţi foarte diplomaţi şi daţi dovadă de multă răbdare, acordând o atenţie deosebită detaliilor. Seara va fi una relaxantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS