Horoscop Urania zilnic: miercuri, 10 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 10 august 2016


Horoscop 10 august 2016, Berbec:

Ziua de miercuri vă găseşte cu zâmbetul pe buze; ştiţi foarte bine că aveţi multe lucruri de rezolvat, însă aveţi mare încredere în voi şi sunteţi convinşi că reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Seara vine cu o veste neaşteptată, care vă va face să faceţi o schimbare importantă pe plan personal.


Horoscop 10 august 2016, Taur:

Astăzi vă concentraţi foarte mult asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din viaţa personală; aveţi posibilitatea de a rezolva un conflict mai dificil, pe care l-aţi tot evitat până acum. Spre seară, purtaţi o discuţie interesantă cu un om drag şi aveţi ocazia de a vedea anumite lucruri cu alţi ochi.


Horoscop 10 august 2016, Gemeni:

În cazul în care aveţi în plan schimbări importante, acesta este cel mai bun moment să vă ocupaţi de ele. Astrele sunt de partea voastră şi vă deschid drumul astfel încât să nu întâmpinaţi obstacole sau alte probleme. Oamenii din jurul vostru vă susţin necondiţionat.


Horoscop 10 august 2016, Rac:

Ziua de miercuri pare să fie una de foc pentru voi; totuşi, încercaţi să vă adunaţi ultimele puteri astfel încât să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Aveţi mare încredere în voi şi luaţi cele mai bune decizii pe plan profesional. Seara va fi una relaxantă, petrecută alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 10 august 2016, Leu:

Prima jumătate a zilei va fi una mai dificilă pentru voi; schimbările apărute vă schimbă planurile făcute pentru următoarea perioadă. Daţi dovadă de sensibilitate şi simţiţi nevoia să vă exteriorizaţi sentimentele mai mult decât de obicei.


Horoscop 10 august 2016, Fecioară:

Astăzi întâmpinaţi o problemă mai delicată pe plan personal; simţiţi nevoia să interacţionaţi mai mult cu oamenii din jurul vostru, să le cereţi ajutorul şi sfaturile în această situaţie. Vă este destul de dificil să fiţi singuri deoarece nu aveţi foarte mare încredere în deciziile pe care trebuie să le luaţi.


Horoscop 10 august 2016, Balanţă:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale; aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi, să vă faceţi noi prieteni sau chiar să începeţi o relaţie sentimentală. Sunteţi foarte relaxaţi şi reuşiţi să vă faceţi plăcuţi în cercul de persoane cu care interacţionaţi.


Horoscop 10 august 2016, Scorpion:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale; încercaţi să vă concentraţi astfel încât să obţineţi cele mai bune rezultate la proiectele de care vă ocupaţi. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră şi au încredere în deciziile pe care vreţi să le luaţi.


Horoscop 10 august 2016, Săgetător:

Din cauza programului destul de aglomerat la locul de muncă, nu mai aveţi timp şi de relaţia sentimentală; din acest motiv, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat şi, la un moment dat, chiar se poate detaşa de voi. O dată făcută, această ruptură nu mai poate fi reparată.


Horoscop 10 august 2016, Capricorn:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra sarcinilor profesionale; vă ocupaţi de câteva proiecte destul de importante şi trebuie să fiţi foarte atenţi la alegerile pe care le faceţi. Planurile voastre nu sunt chiar pe placul şefilor, încercaţi să găsiţi alte soluţii la problemele apărute.


Horoscop 10 august 2016, Vărsător:

Relaţia cu partenerul de cuplu se răceşte din cauza unei discuţii aprinse; nu trebuie să vă distanţaţi în această perioadă, ci din contră. Este momentul ca amândoi să învăţaţi să faceţi compromisuri astfel încât lucrurile să funcţioneze aşa cum vă doriţi între voi.


Horoscop 10 august 2016, Peşti:

Şefii vă pot trimite la câteva întâlniri foarte importante cu posibili parteneri de afaceri; aceste şedinţe cer disciplină şi multă diplomaţie din partea voastră. În cazul în care apar neînţelegeri, aveţi de luat câteva decizii majore astfel încât să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS