Horoscop Urania lunar: august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania august 2016


Horoscop august 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec august 2016
Din data de 2 încolo, se poate majora numărul de deplasări în străinătate sau la mare distanță de casă. Din data de 5 august, vă înţelegeţi mult mai bine cu colegii de muncă. În zilele de 5, 6 și 7, puteți primi termene-limită scurte sau sarcinile de lucru delegate vă testează experiența profesională care vă dau bătăi de cap până în data de 8. Există riscul ca în zilele de 7 și 8 organismul vostru să resimtă acest stres.

Profesional vorbind, intervalul 10-12 august se anunță a fi unul prielnic. După data de 12 august, ar fi bine să reluaţi cursurile sau plecările întrerupte sau amânate, dar vă puteți lovi totuși de obstacole din data de 12 până în data de 14. Între 13 și 15, acestea îşi pot pune amprenta asupra sănătății. Din data de 19 până în data de 26, toate par să vă meargă foarte bine la locul de muncă, dând dovadă de un randament peste media obișnuită.

Cu toate acestea, din data de 22 până în data de 29, v-aţi putea confrunta cu unele crize existențiale. De realizări remarcabile la locul de muncă puteți avea parte și în zilele de 26, 27, 28 și 29 august. După data de 30, parcă nu mai vorbiţi pe limba colegilor de muncă, confruntându-vă cu neînțelegeri care pot duce la erori profesionale. Încercaţi să fiţi cât se poate de clari în exprimare și nu veţi avea parte de probleme.


Horoscop august 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur august 2016
Din data de 2 încolo, se pot naște bătălii ale orgoliilor între voi și partenerul de viață și/sau afaceri. După data de 5, viața voastră sentimentală poate urma o curbă ascendentă, dar nu daţi dovadă de gelozie în zilele de 5, 6, 7 și 8 august. Din data de 7 până în data de 8, poate fi dificil să vă împărţiţi între prieteni și partener. Intervalul 10-12 august poate veni la pachet cu evenimente îmbucurătoare care vă redau zâmbetul pe buze.

Din data de 12 încolo, se înseninează parcă atmosfera în parteneriatul de viață și/sau afaceri, dar riscaţi să fiţi posesivi între 12 și 14 august. Împărţiţi-vă timpul echitabil între viața sentimentală și cea socială din data de 13 până în data de 15. Relația cu partenerul și/sau copii se îmbunătăţeşte vizibil în intervalul 19-26 august, atâta timp cât lucraţi la ea și vă daţi interesul în acest sens. Depuneţi mai mult efort.

În intervalul 22-29 august, puteți fi nevoiţi să renunţaţi la unele proiecte sau planuri de viitor din motive financiare. Vestea bună este totuși că, între zilele de 26 și 29, viața voastră sentimentală va înregistra și mai multe progrese. Din data de 30 încolo, ar putea apărea neînțelegeri cu copiii și/sau partener. Ar fi bine ca în perioada următoare să fiţi concişi în exprimare pentru a descuraja orice confuzie.


Horoscop august 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni august 2016
Din data de 2 încolo, relația cu partenerul de viață și/sau afaceri pare să se anime considerabil. După 5 august, se îndulceşte atmosfera din familie. În intervalul 5-8 august, îndatoririle gospodărești vă pot aduce pe voi și partener la ceartă. V-ar putea fi greu să vă împărţiţi echitabil între serviciu și familie în zilele de 7 și 8 ale lunii. Relația cu persoanele dragi se poate consolida vizibil între 10 și 12.

Din data de 12 încolo, interacțiunea cu asociatul/a și/sau persoana iubită implică parcă mai puține provocări, dar nu lăsați rudele de origine să se amestece în treburile voastre din data de 12 până în data de 14. Între 13 și 15, familia v-ar putea reproșa că îi neglijaţi dacă staţi peste program la serviciu. Intervalul 19-26 august se poate dovedi extrem de productiv dacă planificaţi lucrări de (re)amenajare ale locuinței.

Cariera voastră sau a partenerului se poate interpune între voi din data de 22 până în data de 29 august. Cu toate acestea, cel puțin între 26 și 29 ale lunii, lucrurile par să meargă excelent pe frontul domestic. Din data de 30 încolo, v-aţi putea înţelege mai greoi cu părinții. Pentru a evita neînțelegerile, ar fi bine să nu fiţi evazivi întrucât riscaţi să vă fie răstălmăcite vorbele și să ajungeţi la conflicte.


Horoscop august 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac august 2016
Din data de 2 încolo, totul pare a se întâmpla pe repede înainte la locul de muncă. Începând cu data de 5 august, vă faceţi plăcuţi ușor prin felul în care vorbiţi. În intervalul 5-8 august, aparatura de la birou se poate defecta sau vă înţelegeţi mai greu cu colegii de muncă. Diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutori pot duce la certuri în zilele 7 și 8. Discuțiile cu partenerul din data de 10 până în data de 12 pot ajunge la o concluzie.

După data de 12 august, se ușurează parcă sarcinile profesionale care vă sunt delegate. Din data de 12 până în data de 14, pot apărea din nou defecțiuni tehnice sau neînțelegeri cu colegii de muncă. Între 13 și 15 august, discrepanțele dintre filozofia voastre de viață și a celor din jur conduc iar la certuri. Intervalul 19-26 august se arată prielnic negocierilor, semnărilor de contracte și întâlnirilor de afaceri.

Între zilele de 22 și 29 august, vă pot presa unele termene-limită greu de respectat sau vi se setează sistematic experiența de muncă prin tot felul de provocări profesionale. Dacă nu aţi apucat să profitați de intervalul 19-29 al lunii, se creează un context similar între 26-29 august. Nu rataţi această ocazie. Din data de 30 încolo, abilitățile voastre de comunicare pot avea de suferit destul de mult.


Horoscop august 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu august 2016
Din data de 2 încolo, viața voastră sentimentală se animă considerabil. După data de 5 august, găsiţi noi metode de a vă suplimenta veniturile și a vă valorifica economiile. Evitaţi ca, între zilele de 5 și 8, să cumpăraţi lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie. Zilele de 7 și 8 vă pot aduce probleme de ordin financiar. Activitățile extraprofesionale vă pot ajuta să vă rotunjiţi salariul cândva din data de 10 până în data de 12 august.

După data de 12 august, relaţionaţi parcă mai ușor cu partenerul și/sau cei mici. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în ei, mai ales între 12 și 14 august. Din data de 13 până în data de 15, puteți cheltui mai mult decât v-aţi propus. Vestea bună este totuși că reuşiţi să vă reveniţi pe acest plan în intervalul 19-26 al lunii. Chiar și așa, ar fi bine să puneţi câte ceva la ciorap în cazul în care treceţi prin zile negre.

Gelozia și posesivitatea pot pune stăpânire asupra voastră în perioada 22-29 august. Financiar vorbind, puteți înregistra progrese și în zilele de 26, 27, 28 şi 29. După data de 30, v-ar putea fi mai dificil să vă ţineţi bugetul sub control. Dacă vă centralizaţi cheltuielile, veţi reuși să ţineţi un bilanț mai eficient și să minimizaţi riscul ca banii să vă alunece printre degete. Totul ține numai de voi.


Horoscop august 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară august 2016
Din data de 2 încolo, se accelerează ritmul de desfășurare al evenimentelor pe plan familial. Începând cu 5 august, șarmul și carisma voastră se potențează vizibil. În intervalul 5-8 august, pot apărea disensiuni între voi și persoanele dragi. Zilele de 7 și 8 pot aduce conflicte în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. Între 10 și 12, se întrevăd momente plăcute în cuplu. Dacă sunteţi singuri, ieşiţi și socializaţi.

După data de 12 august, atmosfera încărcată de acasă se destinde considerabil, dar cu toate acestea, între zilele de 12 și 14 august, pot apărea tensiuni între voi și apropiați, urmând ca din data de 13 până în data de 15 să aveţi ceva de împărţit cu partenerul de cuplu. În intervalul 19-26 al lunii, vă puteți dezvolta mult pe plan personal, devenind nişte prezențe dezirabile și reușind să vă puneţi în valoare mai bine decât în mod obișnuit.

Responsabilitățile casnice și/sau rudele de origine pot afecta relația cu partenerul din data de 22 până în data de 29 august. Între 26 și 29 august, ar fi bine să lucraţi și mai mult la voi înşivă, consolidând progresele înregistrate între zilele de 19 și 26. Din data de 30 încolo, v-aţi putea exprima cu dificultate, creând celorlalți o impresie greșită despre voi. Nu lăsaţi loc de interpretări și nu veţi fi înţeleşi într-un mod greşit.


Horoscop august 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă august 2016
După data de 2 august, puteți fi mai agresivi în exprimare decât de obicei. Din data de 5 încolo, poate reveni în peisaj un/o fost/ă iubit/ă. Nu lăsaţi rănile din trecut și/sau cele provocate de bârfe să vorbească în locul vostru din data de 5 până în data de 8 august. În zilele de 7 și 8 puteți întâmpina greutăți la locul de muncă sau în ceea ce privește sănătatea. Începând cu data de 12, abilitățile voastre de comunicare își revin treptat.

Nu emiteţi judecăți pe baza unor zvonuri sau bârfe de care nu sunteţi siguri. Intervalul 13-15 august se arată a fi unul greoi pe plan profesional, putând să vă afecteze și bunăstarea fizică. Din data de 19 până în data de 29, ar fi bine să vă dedicaţi meditației și introspecției. Neînțelegerile cu colegii de muncă și defecțiunile aparaturii de la birou pot face obiectul perioadei cuprinse între zilele de 22 și 29 ale lunii.

Între zilele de 26 și 29 august, unele lucruri din trecut ar putea reveni în actualitate. Dacă aţi comis unele nedreptăți atunci sau aţi făcut unele erori profesionale, există riscul ca în acel interval să iasă la suprafață. Din data de 30 încolo, evitaţi să vă implicaţi în comploturi. Altfel, vorbele scornite se pot întoarce împotriva voastră. Profitaţi de această perioadă pentru a fi sinceri cu voi înşivă în anumite privințe.


Horoscop august 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion august 2016
Din data de 2 încolo, riscaţi să cheltuiţi mai mult decât o faceţi de obicei. După data de 5 august, popularitatea voastră crește văzând cu ochii. Între 5 și 7 august, planurile voastre de viitor, dar și proiectele de grup v-ar putea lăsa fără bani. În zilele de 7 și 8 vă poate fi dificil să vă împărţiţi cu succes între viața socială și cea sentimentală. Din data de 10 până în data de 12, reuşiţi să remediaţi acest aspect.

După data de 12 august, parcă nu vă mai simţiţi într-atât de strâmtoraţi. Cândva între zilele de 12 și 14 puteți fi nevoiţi să renunţaţi la unele proiecte din motive financiare. Din data de 13 până în data de 15, vă puteți neglija prietenii în favoarea partenerului sau viceversa. Intervalul 19-26 august este favorabil dezvoltării unei idei de afaceri cu prietenii. Nu cheltuiţi mai mult decât este necesar din data de 22 până în data de 29 august.

Dacă nu aţi profitat de contextul astral prielnic al perioadei cuprinse între zilele de 19 și 26 august, vă bucuraţi de unul asemănător din data de 26 până în data de 29. Nu lăsaţi să treacă și această şansă pe lângă voi. Din data de 30 încolo, parcă nu mai vorbiţi pe limba prietenilor, motiv pentru care amiciția voastră ar putea avea de suferit. Proiectele voastre de grup ar putea progresa mai lent.


Horoscop august 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător august 2016
După data de 2 august, aveţi mai multă energie decât de obicei. Din data de 5 încolo, puteți crește în ochii superiorilor. Din data de 5 până în data de 8, puteți intra în conflict cu figurile autoritare din viața voastră. În zilele de 7 și 8 v-ar putea fi dificil să vă împărţiţi între carieră și familie. Între zilele de 10 și 12 august, daţi dovadă de profesionalism și simț de răspundere. Astfel vă puteți alege cu o mărire de salariu sau măcar cu un bonus.

Din data de 12 încolo, sunteţi mai puțin prăpăstioşi decât în ultima perioadă. Din data de 12 până în data de 14 august, riscaţi să intraţi în conflict cu şefii sau tatăl. Între zilele de 13 și 15, nu staţi prea mult peste program pentru că vă puteți auzi reproșuri de la familie. În intervalul 19-26 august vă apropiaţi vertiginos de o promovare, dar din data de 22 până în data de 26 august, este posibil să vă înţelegeţi mai greu cu familia.

Între zilele de 26 și 29, relația cu superiorii voştri se poate suda mult, iar dacă vă daţi silința, este posibil să primiţi un post mai bun în cadrul ierarhiei companiei în cadrul căreia activaţi. În felul acesta, șansele sunt mari să câştigaţi mai mult. Chiar și așa, începând cu data de 30, riscaţi să nu mai vorbiţi pe limba şefilor, motiv pentru care trebuie să gândiţi de două ori înainte să scăpaţi porumbelul.


Horoscop august 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn august 2016
Din data de 2 încolo, unele lucruri din trecut s-ar putea întoarce în viața voastră, fapt care nu este îmbucurător deloc. După data de 5 august, v-ar putea cădea cu tronc cineva într-o călătorie sau de o altă religie și/sau naționalitate decât voi. Între zilele de 6 și 8, v-aţi putea confrunta cu unele crize existențiale. Diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutori vă pot aduce în pragul conflictelor în zilele de 7 și 8.

Începând din 12 august, vă vine mai ușor să vă puneţi o ordine în minte și în suflet, dar cu toate acestea, între zilele de 12 și 14, v-ar putea fi greu să vă simţiţi bine în pielea voastră. Filozofia voastră de viață se poate deosebi destul de mult de cea a apropiaților, motiv care v-ar putea aduce la ceartă din data de 13 până în data de 15. Intervalul 19-26 august este favorabil înscrierii/reluării de cursuri, dar și delegațiilor.

Din data de 22 până în data de 29 august, nu vă bazaţi părerile și opiniile pe bârfe. S-ar putea să divagheze mult de la adevăr, motiv pentru care riscaţi să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta mai târziu. Dacă urmăriţi să participaţi la unele ateliere sau să plecaţi undeva departe pentru câteva zile, mizaţi pe intervalul 26-29 august. După data de 30 august, se recomandă să nu daţi examene sau să mergeţi în delegații.


Horoscop august 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător august 2016
Din data de 2 încolo, se pot întâmpla multe în viața voastră socială. După data de 5 august, parcă vă înţelegeţi mai bine cu partenerul de cuplu și/sau afaceri. Între zilele de 5 și 7, ar fi bine să nu faceţi investiții mari în planuri de viitor ori proiecte de grup. În zilele de 7 și 8, puteți avea parte de provocări în plan financiar. Evenimentele care au loc din data de 10 până în data de 12 vă readuc aminte cât de puternici sunteţi cu adevărat.

Din data de 12 încolo, se degripează rotițele planurilor voastre de viitor, dar și al proiectelor de grup, dar s-ar dori ca, cel puțin între zilele de 12 și 14, să nu vărsaţi prea mult capital în ele. Financiar, v-aţi putea descurca destul de greu din data de 13 până în data de 15. Discutaţi deschis despre bani cu asociatul/a și/sau cu persoana iubită între zilele de 19 și 26. Ideile de afaceri vă pot găuri buzunarul din data de 26 până în data de 29 august.

Din data de 30 încolo, pot apărea neînțelegeri între voi și partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor. Fie nu ați fost suficienţi de sinceri unii cu ceilalţi sau ați comunicat defectuos pe marginea acestui subiect, cert este că ați putea ajunge la certuri aprinse din această privință. Ar fi recomandat să remediați acest aspect și să nu vă mai ascundeți nimic, cel puțin pe această temă.


Horoscop august 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti august 2016
Din data de 2 încolo, viața voastră profesională îşi accelerează ritmul. După data de 5 august, se îndulceşte atmosfera între voi și partenerul de viață și/sau afaceri, indiciu că relația voastră evoluează în direcția potrivită. Cu toate acestea, nu amestecați afacerile cu plăcerea, cel puțin între zilele de 5 și 8 august. În zilele de 7 și 8, aţi putea ajunge să vă certați pe o temă sau alta cu asociatul/a și/sau persoana iubită.

Profitaţi de abilitățile voastre sociale și de comunicare potențate intre zilele de 10 și 12 august. Din data de 12 încolo, lucrurile încep să se miște și pe plan profesional. Cariera voastră sau a partenerului nu trebuie lăsată să se interpună între voi din data de 12 până în data de 14, altfel ajungeți să vă certați între zilele de 13 și 15 august. Viața voastră sentimentala se îmbunătăţeşte vizibil din data de 19 până în data de 26 dacă depuneţi eforturi în acest sens.

Între zilele de 22 și 29, aţi putea intra în conflict cu figurile autoritare din viața voastră, adică ori cu tatăl ori cu superiorii. Din data de 26 până în data de 29, viața voastră sentimentală se redresează și mai mult. Dacă nu aveţi pe cineva, se prea poate să întâlniţi o persoană specială în acest interval. Cu toate acestea, după data de 30, aţi putea avea parte de neînțelegeri cu partenerul de viață și/sau afaceri. Fiţi clari în exprimare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS