Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 30 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 30 iulie 2016


Horoscop 30 iulie 2016, Berbec:

Astăzi vor avea loc câteva schimbări importante în viaţa voastră, în special în ceea ce priveşte planul sentimental. Nu aveţi motive să vă faceţi griji pentru că începe o etapă pozitivă pentru zodia voastră, atât pentru nativii care au deja relaţie stabilă cât şi pentru cei care nu şi-au găsit încă o pereche.


Horoscop 30 iulie 2016, Taur:

În această dimineaţă, sunteţi uşor irascibili şi nu vă mulţumeşte nimic. Trebuie să vă păstraţi cumpătul şi să vă adaptaţi foarte repede pentru că este o zi plină. Nu vă faceţi un program foarte exact pentru că vor apărea schimbări importante în viaţa profesională şi trebuie să vă anulaţi planurile. În orice caz, modificările vor fi de bun augur şi veţi avea de câştigat.


Horoscop 30 iulie 2016, Gemeni:

Ziua voastră începe foarte bine pentru că în cursul dimineţii, puteţi câştiga o sumă importantă de bani de pe urma unei investiţii mai vechi. Un prieten de încredere trece printr-o situaţie delicată şi are nevoie de sfatul vostru. Cel mai probabil este vorba de o chestiune sufletească şi este într-o stare de spirit dificilă.


Horoscop 30 iulie 2016, Rac:

Aveţi foarte multe mărunţişuri de rezolvat astăzi şi vă vor ţine ocupaţi cea mai mare parte a zilei. Din fericire, aveţi foarte multă energie iar acest lucru vă va ajuta să vă atingeţi scopurile. Pe plan profesional, vă veţi face remarcaţi pentru că sunteţi foarte creativi şi aveţi multe idei bune. Puteţi coordona o echipă cu care veţi finaliza un proiect important.


Horoscop 30 iulie 2016, Leu:

Trebuie să luaţi o decizie foarte serioasă pe plan sentimental însă acest lucru cere un timp îndelungat de gândire de care nu dispuneţi astăzi. Este necesar să fiţi foarte calmi şi să rămâneţi deschişi la compromisuri. Sunteţi într-un moment critic al vieţii voastre şi hotărârea pe care urmează să o luaţi vă va schimba destinul.


Horoscop 30 iulie 2016, Fecioară:

Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare sau să aduceţi o noutate în viaţa voastră. Aţi intrat într-o zonă de rutină şi simţiţi că nu sunteţi stimulaţi din punct de vedere intelectual. Chiar dacă simţiţi nevoia unei provocări, astăzi nu este cea mai bună zi pentru a vă asuma riscuri. Profitaţi de orele libere din cursul serii şi acceptaţi invitaţiile din partea prietenilor.


Horoscop 30 iulie 2016, Balanţă:

Astăzi veţi fi tentaţi să vă asumaţi riscuri din punct de vedere financiar şi să faceţi o investiţie care nu are şanse foarte mari din reuşită. Din fericire pentru voi, o rudă apropiată sau un prieten de încredere vă va ajuta să luaţi o decizie în acest sens. Rămâneţi deschişi la sugestii şi păstraţi-vă calmul atunci când părerile voastre nu coincid.


Horoscop 30 iulie 2016, Scorpion:

Din punct de vedere social, veţi avea o zi încununată de succes. Dacă acceptaţi invitaţia unui prieten, puteţi cunoaşte o persoană importantă care vă poate face o propunere de afaceri sau vă poate oferi un loc de muncă. Chiar dacă propunerile sale sună foarte bine, nu luaţi o decizie pe moment. Consultaţi-vă cu familia sau cu partenerul de viaţă înainte de a lua orice decizie.


Horoscop 30 iulie 2016, Săgetător:

Chiar dacă nu sunteţi foarte mulţumiţi de bugetul vostru, nu este o zi potrivită pentru tranzacţii sau investiţii financiare. De asemenea, ar fi bine să amânaţi orice călătorie pentru că se va dovedi a fi o pierdere de timp şi vă veţi enerva. Concentraţi-vă asupra sarcinilor profesionale pentru că puteţi avea foarte mult succes.


Horoscop 30 iulie 2016, Capricorn:

Este o zi foarte bună pentru activităţile sociale şi veţi avea foarte mult succes în acest aspect al vieţii voastre. Astăzi puteţi cunoaşte oameni noi şi dacă nu aveţi încă un partener de cuplu, puteţi face o cucerire importantă pentru viitorul vostru. Pe plan profesional, puteţi primi câteva sarcini noi de care vă veţi achita onorabil.


Horoscop 30 iulie 2016, Vărsător:

Astăzi vă vedeţi nevoiţi să aplanaţi un conflict de familie generat cel mai probabil de neînţelegerile cu privire la buget. Dacă vă păstraţi calmul, veţi depăşi foarte uşor această situaţie. Trebuie să fiţi deschişi la compromisuri pentru că veţi ajunge împreună la o perspectivă comună.


Horoscop 30 iulie 2016, Peşti:

Este o zi foarte bună pentru activităţile intelectuale. Prin urmare, dacă trebuie să daţi teste sau examene, veţi avea succes cu siguranţă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, astăzi este un moment foarte bun în special pentru nativii singuri. Orice invitaţie la un eveniment social poate aduce o nouă poveste de dragoste.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS