Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 29 iulie 2016


Horoscop 29 iulie 2016, Berbec:

Astăzi vă concentraţi întreaga energie asupra vieţii profesionale; încă de la primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de toate sarcinile primite şi de proiectele apărute astfel încât să vă mulţumiţi superiorii şi partenerii de afaceri.


Horoscop 29 iulie 2016, Taur:

Sunteţi într-o creştere incredibilă pe plan profesional; superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia voastră şi chiar vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie pentru a ajunge chiar acolo unde vă doriţi, indiferent de cât de imposibile sunt planurile voastre. Aveţi multă încredere în voi şi reuşiţi să atrageţi cei mai buni oameni cu care să colaboraţi.


Horoscop 29 iulie 2016, Gemeni:

Pe plan profesional, dacă aveţi răbdare reuşiţi să obţineţi tot ce vă propuneţi de la partenerii de afaceri. Relaţia cu aceştia se îmbunătăţeşte vizibil şi chiar aveţi posibilitatea de a discuta despre un proiect mult mai mare pe care să îl puneţi în aplicare. Pe plan sentimental, în relaţia cu persoana iubită lucrurile devin tot mai serioase.


Horoscop 29 iulie 2016, Rac:

Ziua de vineri este un moment foarte bun pentru micile tranzacţii financiare; chiar dacă găsiţi oportunităţi de afaceri, astrele vă recomandă să nu faceţi achiziţii sau investiţii importante deoarece puteţi avea de pierdut. După orele prânzului, vă concentraţi atenţia asupra partenerului de cuplu.


Horoscop 29 iulie 2016, Leu:

Astăzi vă ocupaţi de câteva probleme personale; în prima parte a zilei purtaţi o discuţie cu o persoană foarte dragă care trece printr-un moment mai dificil şi încercaţi să o ajutaţi să găsească o soluţie pentru această situaţie. Seara va fi una foarte frumoasă şi liniştită.


Horoscop 29 iulie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii intraţi în mici discuţii aprinse cu oamenii din jurul vostru; astrele vă recomandă să încercaţi să aveţi răbdare deoarece tensiunea acumulată în ultima perioadă poate duce la conflicte destul de serioase cu persoane la care ţineţi.


Horoscop 29 iulie 2016, Balanţă:

Sunteţi obişnuiţi să obţineţi ceea ce vă doriţi, însă ziua de astăzi pare să vă aducă numai neplăceri; o afacere destul de importantă se poate duce pe apa sâmbetei din cauza greşelilor făcute de unul dintre colegii de echipă. Oricât de mult v-aţi dori să reparaţi situaţia, nu aveţi ce să faceţi decât să vă conformaţi.


Horoscop 29 iulie 2016, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi; aveţi timp suficient pentru a vă concentra asupra vieţii personale şi a pune la cap toate lucrurile care au nevoie de atenţie din partea voastră. Acesta este momentul ideal pentru a face acele schimbări la care visaţi de ceva vreme.


Horoscop 29 iulie 2016, Săgetător:

Lucrurile nu stau deloc aşa cum vă doriţi pe plan profesional, aşa că vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în acest sens. Din fericire, familia şi persoanele apropiate vă susţin în demersurile voastre şi vă ajută în cazul în care aveţi nevoie.


Horoscop 29 iulie 2016, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte încărcată şi aglomerată la locul de muncă; aveţi foarte multe de rezolvat şi destul de puţin timp la dispoziţie. Programul plin din ultima perioadă poate pune amprenta asupra stării voastre de sănătate. Încercaţi să vă menajaţi şi să vă relaxaţi.


Horoscop 29 iulie 2016, Vărsător:

Chiar dacă aveaţi pregătită o zi importantă pe plan profesional, trebuie să renunţaţi la planurile voastre din cauza unei situaţii neaşteptate cu o persoană dragă. Faceţi tot posibilul să o ajutaţi şi să îi fiţi alături şi chiar încercaţi să îi daţi câteva sfaturi pentru a îşi rezolva problemele.


Horoscop 29 iulie 2016, Peşti:

În prima parte a zilei sunteţi nevoiţi să faceţi o călătorie destul de scurtă în afara localităţii în interes de serviciu; cel mai probabil trebuie să discutaţi un viitor proiect cu posibilii parteneri de afaceri; trebuie să fiţi foarte deschişi, comunicativi şi să daţi dovadă de profesionalism în tot ce faceţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS