Horoscop Urania zilnic: joi, 28 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 28 iulie 2016


Horoscop 28 iulie 2016, Berbec:

Astăzi vă permiteţi să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi la locul de muncă; sunteţi foarte liniştiţi şi aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru astfel încât împreună să găsiţi cele mai bune variante pentru soluţionarea situaţiilor complicate. Seara va fi una foarte liniştită şi frumoasă.


Horoscop 28 iulie 2016, Taur:

Vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; se anunţă o perioadă destul de aglomerată, cu numeroase planuri şi idei importante pentru viitoarele proiecte. O persoană nouă îşi face apariţia în viaţa voastră; ţineţi-o aproape deoarece aveţi multe de câştigat din relaţia cu ea.


Horoscop 28 iulie 2016, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să vă concentraţi mai mult asupra vieţii profesionale; apar câteva schimbări neaşteptate care vă pot aduce multe beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Spre seară, o discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să luaţi o decizie bună într-o problemă apărută din senin.


Horoscop 28 iulie 2016, Rac:

Astăzi aveţi multă încredere în forţele proprii şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate situaţiile pe care până acum le-aţi tot amânat pe plan profesional. Aveţi încredere în voi, motiv pentru care superiorii vă invită să participaţi la o şedinţă importantă pentru a discuta despre un viitor proiect.


Horoscop 28 iulie 2016, Leu:

Ziua de joi pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; trebuie să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de problemele profesionale şi a participa la întâlniri cu partenerii de afaceri. Spre seară, un prieten vă poate da un sfat foarte bun cu privire la o situaţie mai dificilă în relaţia sentimentală.


Horoscop 28 iulie 2016, Fecioară:

Această zi nu este una bună pentru viaţa profesională; în cazul în care aveţi posibilitatea, astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile de afaceri şi să încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă răbdare. Seara va fi una frumoasă, petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 28 iulie 2016, Balanţă:

Astăzi este posibil să fiţi foarte relaxaţi şi liniştiţi; participaţi la o întâlnire foarte importantă, unde aveţi şansa să întâlniţi oameni noi şi să vă concentraţi asupra unor planuri extrem de interesante pentru viitoarele proiecte. Vă simţiţi foarte încrezători în forţele proprii şi chiar ajungeţi să vă impresionaţi superiorii cu ideile pe care le prezentaţi.


Horoscop 28 iulie 2016, Scorpion:

Problemele sentimentale pot fi rezolvate cu multă răbdare şi, cel mai important, cu sinceritate. Este momentul să lăsaţi deoparte încăpăţânarea şi să discutaţi cu partenerul de cuplu despre situaţiile neplăcute din viaţa voastră. O persoană dragă vă poate ajuta cu un sfat bun.


Horoscop 28 iulie 2016, Săgetător:

Ziua de joi este un moment foarte bun pentru activităţi individuale şi acţiuni decisive; aveţi multă încredere în voi şi analizaţi bine situaţia înainte de a face alegerile pe care le consideraţi potrivite. Seara va fi una foarte relaxantă şi frumoasă.


Horoscop 28 iulie 2016, Capricorn:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu persoanele apropiate din viaţa voastră; pe plan sentimental, puteţi rezolva câteva probleme din trecut, pe care până acum le-aţi tot amânat. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 28 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi este una cu foarte multe schimbări; aveţi parte de întâmplări şi momente mai dificile, însă le faceţi faţă cu brio, iar beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu devine foarte serioasă în această perioadă.


Horoscop 28 iulie 2016, Peşti:

Începeţi ziua cu o veste frumoasă de la o persoană dragă de departe; sunteţi încurajaţi să faceţi o schimbare importantă în viaţa profesională, aşa că vă luaţi inima în dinţi şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să luaţi anumite decizii care vă vor aduce multe beneficii incredibile într-un timp destul de scurt.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS