Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 iulie 2016


Horoscop 27 iulie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de miercuri trebuie să vă ocupaţi de o problemă profesională; sunteţi nevoiţi să participaţi la o întâlnire cu mai multe persoane importante pentru a discuta despre un proiect destul de amplu. Spre seară, sunteţi foarte afectuoşi cu persoanele cu care intraţi în contact.


Horoscop 27 iulie 2016, Taur:

De obicei vă place să fiţi mai reci şi să păstraţi distanţa în relaţia cu persoanele din jurul vostru. Chiar şi pe plan sentimental reuşiţi să vă ţineţi sentimentele sub control indiferent de situaţie. Iată că astăzi vă transformaţi în nişte persoane foarte sincere, care cad victimă propriului joc. Sunteţi foarte sentimentali şi simţiţi nevoia de a spune ceea ce simţiţi.


Horoscop 27 iulie 2016, Gemeni:

Ziua de astăzi este tocmai bună pentru a rezolva problemele sentimentale. Este un moment extraordinar pentru a vă face ordine în viaţa sentimentală şi a acorda mai multă atenţie relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Dacă sunteţi singuri, spre seară puteţi face o cucerire importantă.


Horoscop 27 iulie 2016, Rac:

Nu încercaţi să schimbaţi sensul drumului pe care mergeţi acum. Dacă dorinţele şi planurile voastre sunt rezonabile, atunci cu siguranţă acestea vor fi puse în aplicare şi vor deveni realitate. Important este să faceţi ceea ce vă place, să credeţi în voi şi să nu vă daţi bătuţi indiferent de dificultăţile pe care le întâlniţi.


Horoscop 27 iulie 2016, Leu:

Nu staţi foarte bine cu banii, însă nici nu vă faceţi foarte multe probleme în această privinţă. Sunteţi optimişti şi ştiţi că planurile voastre vor fi un adevărat succes. Din fericire, iată că astăzi este ziua voastră norocoasă; problemele financiare vor fi rezolvate cu succes, iar voi veţi primi o veste foarte bună din partea superiorilor.


Horoscop 27 iulie 2016, Fecioară:

Ziua de astăzi vă găseşte foarte liniştiţi şi împăcaţi cu viaţa voastră; după orele prânzului, poate apărea o oarecare modificare în viaţa personală. Este posibil să întâlniţi o persoană nouă, de care vă veţi apropia destul de mult fără să vreţi. Este încă prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie sentimentală sau o prietenie foarte strânsă.


Horoscop 27 iulie 2016, Balanţă:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale; sarcinile pe care le primiţi sunt destul de uşoare, aşa că nu întâmpinaţi prea multe dificultăţi în rezolvarea acestora. După orele prânzului, un membru al familiei vine la voi cu o problemă delicată; faceţi tot posibilul pentru a îl ajuta cu un sfat foarte bun.


Horoscop 27 iulie 2016, Scorpion:

Atmosfera de astăzi poate părea destul de inconfortabilă pentru voi. Apar mici modificări în viaţa personală şi nu ştiţi cum să le procesaţi. Chiar dacă la început vi se va părea destul de dificil, toate aceste schimbări vor aduce numeroase beneficii în relaţia pe care o aveţi cu persoanele apropiate.


Horoscop 27 iulie 2016, Săgetător:

Ziua de miercuri este una destul de complicată pentru voi; sunteţi în mijlocul unui proiect destul de amplu şi de important, însă vă este foarte greu să vă concentraţi şi să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Din fericire, un coleg de muncă vine în ajutorul vostru şi împreună puteţi rezolva orice dificultate.


Horoscop 27 iulie 2016, Capricorn:

Astăzi vă doriţi să faceţi o schimbare destul de importantă în viaţa personală; poate fi vorba despre o decizie pe care vrei să o luaţi în relaţia cu partenerul de cuplu. O discuţie serioasă cu o persoană mai matură vă poate ajuta să înţelegeţi cum stau lucrurile. Primiţi un sfat foarte bun, pe care îl veţi pune în aplicare.


Horoscop 27 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de miercuri nu este una tocmai roz pentru voi; chiar şi aşa, dacă rămâneţi calmi şi liniştiţi puteţi rezolva orice problemă. Contează foarte mult să vă adaptaţi cât mai repede schimbărilor şi să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat de la viaţa sentimentală. Partenerul de cuplu se poate simţi deranjat de schimbările voastre de spirit.


Horoscop 27 iulie 2016, Peşti:

Armonia pare să se instaleze în relaţiile cu persoanele din jurul vostru. În cazul în care aveţi de rezolvat o problemă din trecut, acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de această situaţie neplăcută. Este timpul să vă recunoaşteţi greşelile şi să treceţi peste orice conflict. Ziua de astăzi este pentru reconciliere şi iertare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS