Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 22 iulie 2016


Horoscop 22 iulie 2016, Berbec:

Ziua de vineri vă ajută să vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă. Totuşi, vă este destul de dificil să vă concentraţi atenţia astfel încât să luaţi cele mai bune decizii. Nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru deoarece aşa nu veţi ajunge niciodată acolo unde vă doriţi.


Horoscop 22 iulie 2016, Taur:

Ziua este plină de oportunităţi pe plan profesional, aşa că pregătiţi-vă şi învăţaţi să profitaţi de ele. Acum aveţi şansa să întâlniţi o persoană foarte interesantă, care va juca un rol crucial în cariera voastră într-un timp mult mai scurt decât credeţi.


Horoscop 22 iulie 2016, Gemeni:

În prima parte a zilei sunteţi foarte aglomeraţi cu câteva sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp destul de scurt; vă concentraţi şi reuşiţi să vă descurcaţi, în ciuda greutăţilor pe care le întâmpinaţi. După orele prânzului este posibil să primiţi o sumă de bani, care vă va ajuta să vă stabilizaţi bugetul.


Horoscop 22 iulie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi; relaţiile cu partenerii de afaceri vor înflori, lucru care vă va ajuta foarte mult să vă rezolvaţi problemele de pe plan financiar. De asemenea, astăzi aveţi ocazia să faceţi o investiţie majoră, care vă poate aduce venituri considerabile într-un timp destul de scurt.


Horoscop 22 iulie 2016, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme nu tocmai simple, aşa că vă înzestraţi cu cât mai multă răbdare. În relaţiile cu oamenii din jurul vostru vă lipseşte răbdarea.


Horoscop 22 iulie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; ştiţi că astăzi veţi primi o sumă de bani destul de importantă, pe care o aşteptaţi de ceva timp. În relaţia sentimentală, astrele vă sugerează să aveţi răbdare deoarece este posibil ca partenerul de cuplu să treacă printr-o perioadă mai dificilă.


Horoscop 22 iulie 2016, Balanţă:

În această dimineaţă vă întâlniţi cu o persoană care vă va pune zâmbetul pe buze. Această stare de visare va fi prezentă până spre seara târziu şi chiar vă va ajuta foarte mult pe parcursul zilei nu doar în relaţiile personale, ci şi în modul în care vă veţi ocupa de anumite probleme.


Horoscop 22 iulie 2016, Scorpion:

Ziua de 22 iulie va fi mult mai dificilă pentru voi decât cele din această săptămână; trebuie să vă amânaţi planurile deoarece apare o problemă personală destul de delicată, care are întâietate. Un prieten foarte apropiat are nevoie de sprijinul vostru într-o situaţie neplăcută şi faceţi tot posibilul pentru a îi veni în ajutor.


Horoscop 22 iulie 2016, Săgetător:

Astăzi apar câteva situaţii nu tocmai plăcute pe plan profesional; relaţiile cu partenerii de afaceri nu sunt tocmai pe drumul cel bun. Poate că este timpul să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi o schimbare la care visaţi de foarte mult timp, însă pe care aţi tot amânat-o de teama de a ieşi din zona de confort.


Horoscop 22 iulie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore vă înzestraţi cu multă energie; aveţi foarte multe lucruri de rezolvat, aşa că faceţi tot posibilul să vă planificaţi timpul petrecut la birou astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. În a doua parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 22 iulie 2016, Vărsător:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; începeţi un proiect nou care presupune sarcini complicate, însă nu imposibil de rezolvat pentru voi. Aveţi posibilitatea de a învăţa multe lucruri noi şi interesante şi, mai mult decât atât, ajungeţi să cunoaşteţi oameni importanţi.


Horoscop 22 iulie 2016, Peşti:

În ciuda programului foarte încărcat, sunteţi cu zâmbetul pe buze; nu lăsaţi pe nimeni şi nimic să vă descurajeze şi să vă convingă să vă întoarceţi de pe acest drum pe care l-aţi ales. La final, veţi fi foarte încântaţi de rezultatele obţinute. Spre seară, discutaţi cu partenerul de cuplu planuri de viitor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS