Horoscop Urania zilnic: joi, 21 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 21 iulie 2016


Horoscop 21 iulie 2016, Berbec:

Ziua de joi ar trebui petrecută în sânul familiei; emoţiile îşi fac de cap şi chiar puteţi ajunge să îi impresionaţi pe cei dragi cu sinceritatea de care daţi dovadă. După orele prânzului vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 21 iulie 2016, Taur:

Acesta este un moment foarte bun pentru a interacţiona cu partenerii de afaceri sau superiorii; aveţi multă încredere în forţele proprii şi vă cunoaşteţi abilităţile, iar aceste lucruri vă ajută să negociaţi contractele la sânge dacă este cazul. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 21 iulie 2016, Gemeni:

Astăzi vă este foarte uşor să interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru; sunteţi sinceri şi reuşiţi să vă exprimaţi cu multă uşurinţă stările şi sentimentele. Aveţi ocazia să discutaţi despre probleme mai vechi şi chiar să rezolvaţi conflicte dificile pe care până acum le-aţi tot amânat.


Horoscop 21 iulie 2016, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii astrele vă răsfaţă cu surprize; este posibil să primiţi o sumă de bani substanţială, pe care o folosiţi pentru a vă rezolva problemele financiare. După orele prânzului, atenţia voastră este îndreptată asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 21 iulie 2016, Leu:

Astăzi este posibil să plecaţi în interes de serviciu; superiorii au nevoie de voi pentru a vă ocupa de negocierea unui proiect extrem de important. Faceţi tot posibilul pentru a reuşi ce vă propuneţi şi vă folosiţi de abilităţile voastre de lideri pentru a conduce echipa pe care o primiţi.


Horoscop 21 iulie 2016, Fecioară:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de numeroase sarcini profesionale; vă este foarte dificil să rămâneţi concentraţi, însă superiorii şi partenerii de afaceri pun presiune asupra voastră. În cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor de echipă, vor fi foarte bucuroşi să vă ajute.


Horoscop 21 iulie 2016, Balanţă:

Aveţi foarte multe pe cap, prea multe responsabilităţi şi sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Chiar dacă sunteţi extrem de obosiţi, vă concentraţi şi nu renunţaţi până când nu sunteţi mulţumiţi de rezultatele obţinute. Din fericire, a doua parte a zilei va fi una foarte relaxantă pentru voi.


Horoscop 21 iulie 2016, Scorpion:

Multe lucruri depind de deciziile pe care le luaţi şi de modul în care gândiţi; în orice caz, viaţa sentimentală este pe primul plan pentru voi şi sunteţi dispuşi să faceţi orice pentru ca relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu să fie la fel de armonioasă ca până acum.


Horoscop 21 iulie 2016, Săgetător:

Anumite lucruri destul de importante în viaţa profesională par să se schimbe, iar voi trebuie să ţineţi pasul cu ele; superiorii se aşteaptă să faceţi compromisurile necesare încât să vă adaptaţi cât mai repede acestor schimbări şi să reveniţi la activităţile voastre obişnuite.


Horoscop 21 iulie 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi cu capul pe umeri; foarte liniştiţi, vă ocupaţi chiar şi de cele mai dificile situaţii apărute la locul de muncă fără nicio problemă. Părinţii, rudele apropiate sau persoanele cu care intraţi în contact au tendinţa să asculte părerea voastră şi chiar să vă urmeze sfaturile.


Horoscop 21 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de joi trebuie dedicată vieţii personale; acordaţi o atenţie deosebită partenerului de cuplu, lucru care îl surprinde într-un mod plăcut. În cazul în care sunteţi singuri, nu trebuie să fiţi îngrijoraţi. Spre seară, dacă participaţi la un eveniment sau ieşiţi în oraş, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 21 iulie 2016, Peşti:

Sunteţi nişte persoane destul de sensibile, însă nu foarte mulţi oameni ştiu asta. Cu toate acestea, astăzi vă este tot mai dificil să vă exprimaţi sentimentele şi stările pe care le aveţi. Nu reuşiţi să vă controlaţi emoţiile, lucru care vă ajută să câştigaţi încrederea persoanelor din viaţa voastră şi chiar să vă apropiaţi şi mai mult de acestea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS