Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 17 iulie 2016


Horoscop 17 iulie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de duminică vă ocupaţi de câteva probleme personale; trebuie să aveţi foarte multă răbdare astfel încât să rezolvaţi aceste situaţii cât mai repede cu putinţă. După orele prânzului lucrurile se liniştesc, iar voi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale.


Horoscop 17 iulie 2016, Taur:

În prima parte a zilei de 17 iulie trebuie să faceţi un scurt drum pentru a participa la o întâlnire sau un eveniment frumos. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi şi chiar să vă faceţi noi prieteni. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra planurilor profesionale.


Horoscop 17 iulie 2016, Gemeni:

Problemele în relaţia cu partenerul de cuplu pot deveni tot mai dificil de rezolvat dacă niciunul nu faceţi eforturi pentru a lăsa în spate trecutul. În a doua parte a zilei aveţi şansa să aruncaţi o privire în ansamblu şi să vă formaţi o opinie realistă cu privire la această situaţie.


Horoscop 17 iulie 2016, Rac:

Prima parte a zilei de duminică vă găseşte într-o stare de dispoziţie foarte bună. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi petreceţi momente frumoase alături de oameni dragi din familie şi prieteni apropiaţi. Spre seară puteţi avea o discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 17 iulie 2016, Leu:

Astăzi vă puteţi confrunta cu mici situaţii neplăcute în viaţa personală; astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, cel mai important, sub nicio formă să nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru. Alegerile vă aparţin în totalitate, însă nu vă grăbiţi ci analizaţi cu mare atenţie lucrurile înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 17 iulie 2016, Fecioară:

Ultima zi a săptămânii vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi binedispuşi şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi. În a doua parte a zilei este posibil să mergeţi în vizită sau chiar să primiţi o vizită surpriză de la oameni dragi, pe care nu i-aţi mai văzut de foarte mult timp şi cu care aveţi multe de povestit.


Horoscop 17 iulie 2016, Balanţă:

Prima parte a zilei trece foarte repede pentru voi deoarece sunteţi ocupaţi cu treburile casnice. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii de cuplu; vă gândiţi să îi faceţi o surpriză persoanei iubite şi să îi cumpăraţi un cadou pe care şi-l doreşte de foarte mult timp.


Horoscop 17 iulie 2016, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi; nu aveţi planuri, aşa că profitaţi de aceste momente libere pentru a vă odihni. După orele prânzului, este posibil ca partenerul de cuplu sau o persoană care înseamnă foarte mult pentru pentru voi să vă convingă să ieşiţi din casă. Activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile pentru următoarea săptămână.


Horoscop 17 iulie 2016, Săgetător:

Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile cu oamenii din jurul vostru; nu sunteţi chiar în apele voastre şi riscaţi să fiţi foarte cinici şi chiar să răniţi fără să vreţi persoanele dragi la care ţineţi foarte mult. În schimb, profitaţi de ziua liberă de astăzi pentru a face ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 17 iulie 2016, Capricorn:

Este duminică, însă atenţia voastră este concentrată asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini pe care trebuie să le rezolvaţi şi vă este tot mai dificil să vă ocupaţi de ele. Chiar şi aşa, acesta nu este cel mai bun moment deoarece puteţi ajunge să faceţi câteva greşeli majore, pe care nici nu le observaţi.


Horoscop 17 iulie 2016, Vărsător:

Ziua de duminică vine cu multe suişuri şi coborâşuri; vă este tot mai dificil să înţelegeţi ce se întâmplă în viaţa sentimentală. Poate că o discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să acceptaţi realitatea şi să luaţi o decizie finală. Ţineţi minte: atunci când se închide o uşă, se deschide alta.


Horoscop 17 iulie 2016, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de încărcată pentru voi; este posibil ca partenerul de cuplu să vă convingă să mergeţi într-o călătorie în interes de familie. Acest lucru vă va ţine ocupaţi cea mai mare parte a zilei. Seara va fi una puţin mai liniştită deoarece aveţi ocazia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de câteva clipe frumoase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS