Horoscop Urania zilnic: vineri, 15 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 14 iulie 2016


Horoscop 15 iulie 2016, Berbec:

Ziua de vineri vă găseşte foarte obosiţi; vă este destul de dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale, iar discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri se pot deteriora din cauza încăpăţânării. Seara, în schimb, sunteţi foarte liniştiţi datorită unei surprize primite din partea unui om drag.


Horoscop 15 iulie 2016, Taur:

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai bine; după o discuţie cu superiorii, primiţi un bonus frumos pentru proiectele de care v-aţi ocupat până acum. Astfel de momente vă ajută să aveţi tot mai multă încredere în voi şi să mergeţi în continuare pe acest drum frumos.


Horoscop 15 iulie 2016, Gemeni:

Problemele cu care vă confruntaţi astăzi sunt foarte uşor de rezolvat dacă vă păstraţi calmul; din păcate, sunteţi foarte încăpăţânaţi şi vă este dificil să interacţionaţi aşa cum trebuie cu oamenii din jurul vostru. Partenerul de cuplu vă poate da un sfat care vă va ajuta mult în această perioadă.


Horoscop 15 iulie 2016, Rac:

Chiar dacă ziua de astăzi este una foarte aglomerată pentru voi, sunteţi numai cu zâmbetul pe buze, iar acest optimism vă ajută mult să creşteţi în ochii superiorilor. Aşteptaţi-vă ca în curând o persoană foarte importantă să vă ia sub aripa ei şi să vă ajute să creşteţi profesional.


Horoscop 15 iulie 2016, Leu:

În timpul zilei stările voastre se schimbă în funcţie de oamenii cu care interacţionaţi; puteţi fi foarte iritaţi de anumite situaţii. Sunt şanse mari ca aceste stări să fie provocate şi de problemele materiale. Poate că este timpul să încercaţi să găsiţi o soluţie.


Horoscop 15 iulie 2016, Fecioară:

În prima parte a zilei faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a rezolva mici probleme profesionale. După orele prânzului este posibil să faceţi câteva cheltuieli neaşteptate pentru un eveniment important sau chiar o scurtă escapadă de weekend.


Horoscop 15 iulie 2016, Balanţă:

Ziua de vineri vă găseşte foarte obosiţi; dacă este posibil, încercaţi să dormiţi puţin. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxaţi şi să aveţi o stare bună, optimistă, pe parcursul întregii zile. Astrele vă sugerează să evitaţi întâlnirile cu partenerii de afaceri sau cu superiorii.


Horoscop 15 iulie 2016, Scorpion:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra unui proiect destul de dificil, care vă dă bătăi de cap, însă la care nu renunţaţi sub nicio formă. După orele prânzului sunteţi mult mai liniştiţi şi asta deoarece aveţi parte de o discuţie frumoasă cu o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 15 iulie 2016, Săgetător:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit din cauza anumitor situaţii ce ţine strict de voi; nu aveţi foarte multă răbdare şi vă este dificil să vă faceţi înţeleşi, motiv pentru care pot apărea conflicte destul de urâte. De aceea, astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile importante astăzi.


Horoscop 15 iulie 2016, Capricorn:

Profitaţi de ultima zi lucrătoare a săptămânii şi vă concentraţi asupra sarcinilor importante; aveţi multă răbdare şi vă este foarte uşor să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele şi obstacolele care vă apar în cale. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu decurge armonios.


Horoscop 15 iulie 2016, Vărsător:

Relaţiile cu oamenii din jurul vostru sunt în general tensionate, de aceea astrele vă recomandă să trataţi orice situaţie conflictuală cu diplomaţie pentru a depăşi mai uşor momentele neplăcute. Spre seară, un sfat primit de la un om de încredere vă ajută mult.


Horoscop 15 iulie 2016, Peşti:

Astăzi trebuie să vă luaţi inima în dinţi şi să luaţi o decizie importantă pe care o amânaţi de ceva timp. Aveţi încredere în voi deoarece lucrurile vor ieşi, într-un final, aşa cum vă doriţi. Sprijinul oferit de oamenii dragi din jurul vostru vă ajută să fiţi mai îndrăzneţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS