Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 1 iulie 2016


Horoscop 1 iulie 2016, Berbec:

Astăzi nu aveţi o zi grozavă, dar dacă vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut, cu siguranţă că va trece repede. Încercaţi să vă retrageţi dacă apar conflicte în jurul vostru şi înconjuraţi-vă de oameni veseli, care să vă dea din energia lor pozitivă şi vouă. Aveţi nevoie de o vacanţă.


Horoscop 1 iulie 2016, Taur:

Toată lumea are zile bune şi zile mai puţin bune. Astăzi voi aveţi o zi chiar proastă. Partea plină a paharului este că e vineri, aşa că urmează două zile libere în care să vă relaxaţi, să vă distraţi şi să vă regăsiţi echilibrul mental. În plus, ar fi bine să nu vă mai gândiţi numai la lucruri negative, un strop de optimism nu v-ar strica.


Horoscop 1 iulie 2016, Gemeni:

Astăzi veţi spune adevărul, chiar dacă asta i-ar putea deranja pe unii oameni din jurul vostru. Da, adevărul poate fi dureros uneori, poate strica prietenii, dar este mai bine să iasă la iveală în timp util. Oricum, până la urmă se află. Aşa că azi luaţi-vă inima în dinţi şi spuneţi lucrurilor pe nume.


Horoscop 1 iulie 2016, Rac:

Stresul din ultima perioadă v-a afectat sănătatea, aşa că nu ar fi rău dacă v-aţi face o programare la medic azi. În plus, este cazul să vă faceţi nişte planuri de relaxare pentru weekend. Degeaba aveţi o zi liberă dacă o petreceţi lucrând acasă. Cel mai bine ar fi să mergeţi undeva în natură, departe de oraş, unde să uitaţi de griji şi să vă bucuraţi de linişte.


Horoscop 1 iulie 2016, Leu:

Azi trebuie să vă gândiţi bine la ce anume vreţi de la viitorul vostru. Cei din jur s-au săturat să vă audă cum vă plângeţi, mereu nemulţumiţi, de aceleaşi lucruri din viaţa voastră. Dacă vreţi să o luaţi de la capăt, faceţi asta, dar asumaţi-vă responsabilitatea. Dacă nu va fi aşa cum aţi crezut voi că va fi, s-ar putea să regretaţi destul de repede. Şi atunci vă veţi trezi singuri.


Horoscop 1 iulie 2016, Fecioară:

Chiar dacă în general sunteţi nişte persoane calculate, ordonate, azi haosul va pune stăpânire pe viaţa voastră. Încă de la primele ore ale dimineţii veţi observa că nimic nu merge aşa cum aţi planificat. Până seara, aveţi mari şanse să faceţi o criză de nervi. Aveţi grijă doar să nu vă răzbunaţi pe cine nu trebuie.


Horoscop 1 iulie 2016, Balanţă:

Vă scoateţi armele la înaintare azi. Da, aţi pus ochii pe cineva şi nu vreţi să îl lăsaţi să vă scape printre degete. Azi ţelul vostru este să o cuceriţi pe această persoană misterioasă sau măcar să staţi puţin cu ea de vorbă. Mult succes!


Horoscop 1 iulie 2016, Scorpion:

Azi o să faceţi un drum, dar nu o să fiţi deloc mulţumiţi de asta. Ceva în sufletul vostru nu mai merge, nu vă mai convine. Cel mai bun leac pentru asta este să mergeţi undeva în natură, să uitaţi de griji, să vă relaxaţi şi să vă simţiţi bine în compania oamenilor dragi vouă. Lucrurile se vor aşeza, trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare.


Horoscop 1 iulie 2016, Săgetător:

Azi trebuie să aveţi mare grijă la ce promisiuni faceţi. Nu are rost să îi dezamăgiţi degeaba pe cei din jur. Dacă ştiţi că vă puteţi ţine de o promisiune este în regulă, dacă nu, mai bine nu mai promiteţi. Altfel, aveţi o zi plină, care se va termina probabil seara târziu, atunci când oboseala va pune stăpânire pe corpul şi pe mintea voastră.


Horoscop 1 iulie 2016, Capricorn:

Azi aveţi o zi minunată, din toate punctele de vedere. Un proiect la care aţi muncit mult până acum se concretizează în sfârşit, primiţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi, iar partenerul de viaţă vă face o surpriză de zile mari. Da, ar fi minunat ca toate zilele de acum încolo să fie exact ca ziua de azi!


Horoscop 1 iulie 2016, Vărsător:

Azi o să vă distraţi cum nu aţi mai făcut-o de multă vreme. Cineva vă invită la un grătar sau la piscină, undeva în aer liber unde vor fi mulţi oameni veseli, puşi pe distracţie. O să vă bucuraţi din plin de acest moment, o să cunoaşteţi oameni noi şi o să puneţi împreună la cale chiar şi un plan de weekend.


Horoscop 1 iulie 2016, Peşti:

S-ar putea ca diseară să daţi o fugă până la mare sau la munte. Sau să fiţi invitaţi la o petrecere. Este perfect, tot ce trebuie să faceţi este să acceptaţi! Cu siguranţă că vă veţi distra şi vă veţi reîncărca bateriile, după o perioadă lungă de stres.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS