Horoscop Urania zilnic: luni, 1 august 2016

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscop Urania azi - luni, 1 august 2016


Horoscop 1 august 2016, Berbec:

Ziua de luni este una foarte frumoasă pentru voi. Urmează o perioadă destul de aglomerată, cu multe proiecte şi sarcini importante pentru voi. Seara vă aduce o veste neaşteptată de la un membru al familiei.


Horoscop 1 august 2016, Taur:

Astăzi reuşiţi să găsiţi soluţii foarte eficiente pentru a îndrepta situaţia financiară; este posibil să puneţi la cale un plan important pe care vreţi să îl prezentaţi superiorilor astfel încât să vă ofere un bonus substanţial sau chiar şi o mărire de salariu.


Horoscop 1 august 2016, Gemeni:

Problemele din viaţa personală încep să dispară treptat, trebuie doar să aveţi răbdare; o discuţie sinceră cu o persoană în care aveţi mare încredere vă poate ajuta să vedeţi situaţiile dificile cu alţi ochi şi chiar să luaţi o decizie bună, care vă va ajuta mult pe viitor.


Horoscop 1 august 2016, Rac:

Astăzi sunteţi hotărâţi să rezolvaţi problemele pe care le aveţi pe plan sentimental; partenerul de cuplu acceptă să faceţi acele compromisuri necesare pentru a îndrepta lucrurile. După orele prânzului, un om foarte drag vă face o vizită neaşteptată.


Horoscop 1 august 2016, Leu:

Astăzi vă concentraţi asupra vieţii financiare; încercaţi să faceţi un plan bine detaliat cu privire la o investiţie majoră, care vă va ajuta să ieşiţi din această situaţie neplăcută. O persoană de încredere, cel mai probabil partenerul de cuplu, vă va ajuta în acest sens.


Horoscop 1 august 2016, Fecioară:

Ziua de luni este una frumoasă, lipsită de griji, în care reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile pentru zilele următoare. Spre seară, vă vizitează o persoană foarte dragă, care vă oferă câteva sfaturi care vă vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat.


Horoscop 1 august 2016, Balanţă:

În această dimineaţă reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase petrecute de oamenii dragi din viaţa voastră; după orele prânzului, plimbările şi activităţile în natură vă ajută să vă deconectaţi şi să vă relaxaţi. O persoană foarte dragă vă poate aduce o veste bună.


Horoscop 1 august 2016, Scorpion:

Astăzi aveţi şansa să primiţi o sumă importantă de bani dintr-o sursă complet neaşteptată; hotărâţi să folosiţi aceşti bani pentru a îi face o surpriză frumoasă partenerului de cuplu. După o perioadă mai dificilă, acum vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 1 august 2016, Săgetător:

Ziua de luni este una destul de relaxantă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi. Spre seară, un prieten foarte drag vine la voi pentru a vă cere sfatul într-o problemă mai delicată.


Horoscop 1 august 2016, Capricorn:

Astăzi o persoană foarte dragă vouă vrea să vă răsplătească pentru ajutorul acordat într-o situaţie destul de delicată, aşa că cel mai probabil vă va face o surpriză. Este vorba despre un cadou la care voi visaţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut când să vi-l achiziţionaţi.


Horoscop 1 august 2016, Vărsător:

Persoana iubită trece printr-o perioadă destul de delicată şi are nevoie de toată susţinerea voastră; vă amânaţi planurile pentru astăzi şi decideţi să rămâneţi alături de el şi să îl ajutaţi. Spre seară, este posibil să aveţi o discuţie importantă cu un om nou, care vă va face să realizaţi anumite lucruri importante.


Horoscop 1 august 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi nevoiţi să faceţi o alegere destul de importantă; aflat sub presiunea timpului, vă este teamă să nu luaţi o decizie greşită însă, din fericire intuiţia voastră nu dă greş nici de această dată. Reuşiţi să vă adaptaţi destul de repede schimbărilor şi chiar să vă liniştiţi.


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org