Horoscop Urania zilnic: luni, 1 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 1 august 2016


Horoscop 1 august 2016, Berbec:

Ziua de luni este una foarte frumoasă pentru voi. Urmează o perioadă destul de aglomerată, cu multe proiecte şi sarcini importante pentru voi. Seara vă aduce o veste neaşteptată de la un membru al familiei.


Horoscop 1 august 2016, Taur:

Astăzi reuşiţi să găsiţi soluţii foarte eficiente pentru a îndrepta situaţia financiară; este posibil să puneţi la cale un plan important pe care vreţi să îl prezentaţi superiorilor astfel încât să vă ofere un bonus substanţial sau chiar şi o mărire de salariu.


Horoscop 1 august 2016, Gemeni:

Problemele din viaţa personală încep să dispară treptat, trebuie doar să aveţi răbdare; o discuţie sinceră cu o persoană în care aveţi mare încredere vă poate ajuta să vedeţi situaţiile dificile cu alţi ochi şi chiar să luaţi o decizie bună, care vă va ajuta mult pe viitor.


Horoscop 1 august 2016, Rac:

Astăzi sunteţi hotărâţi să rezolvaţi problemele pe care le aveţi pe plan sentimental; partenerul de cuplu acceptă să faceţi acele compromisuri necesare pentru a îndrepta lucrurile. După orele prânzului, un om foarte drag vă face o vizită neaşteptată.


Horoscop 1 august 2016, Leu:

Astăzi vă concentraţi asupra vieţii financiare; încercaţi să faceţi un plan bine detaliat cu privire la o investiţie majoră, care vă va ajuta să ieşiţi din această situaţie neplăcută. O persoană de încredere, cel mai probabil partenerul de cuplu, vă va ajuta în acest sens.


Horoscop 1 august 2016, Fecioară:

Ziua de luni este una frumoasă, lipsită de griji, în care reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile pentru zilele următoare. Spre seară, vă vizitează o persoană foarte dragă, care vă oferă câteva sfaturi care vă vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat.


Horoscop 1 august 2016, Balanţă:

În această dimineaţă reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase petrecute de oamenii dragi din viaţa voastră; după orele prânzului, plimbările şi activităţile în natură vă ajută să vă deconectaţi şi să vă relaxaţi. O persoană foarte dragă vă poate aduce o veste bună.


Horoscop 1 august 2016, Scorpion:

Astăzi aveţi şansa să primiţi o sumă importantă de bani dintr-o sursă complet neaşteptată; hotărâţi să folosiţi aceşti bani pentru a îi face o surpriză frumoasă partenerului de cuplu. După o perioadă mai dificilă, acum vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 1 august 2016, Săgetător:

Ziua de luni este una destul de relaxantă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi. Spre seară, un prieten foarte drag vine la voi pentru a vă cere sfatul într-o problemă mai delicată.


Horoscop 1 august 2016, Capricorn:

Astăzi o persoană foarte dragă vouă vrea să vă răsplătească pentru ajutorul acordat într-o situaţie destul de delicată, aşa că cel mai probabil vă va face o surpriză. Este vorba despre un cadou la care voi visaţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut când să vi-l achiziţionaţi.


Horoscop 1 august 2016, Vărsător:

Persoana iubită trece printr-o perioadă destul de delicată şi are nevoie de toată susţinerea voastră; vă amânaţi planurile pentru astăzi şi decideţi să rămâneţi alături de el şi să îl ajutaţi. Spre seară, este posibil să aveţi o discuţie importantă cu un om nou, care vă va face să realizaţi anumite lucruri importante.


Horoscop 1 august 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi nevoiţi să faceţi o alegere destul de importantă; aflat sub presiunea timpului, vă este teamă să nu luaţi o decizie greşită însă, din fericire intuiţia voastră nu dă greş nici de această dată. Reuşiţi să vă adaptaţi destul de repede schimbărilor şi chiar să vă liniştiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS