Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 iunie 2016


Horoscop 29 iunie 2016, Berbec:

Astăzi şefii vă încarcă programul din cauza unor sarcini apărute din senin; faceţi tot posibilul să vă concentraţi şi să vă planificaţi timpul astfel încât să terminaţi totul până la finalul zilei. Seara poate fi un moment bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale.


Horoscop 29 iunie 2016, Taur:

Sunteţi mai mult decât fericiţi deoarece lucrurile pe toate planurile par să se aşeze aşa cum vă doriţi; o discuţie serioasă cu unul dintre superiori vă poate convinge să acceptaţi un proiect pe care l-aţi refuzat de foarte multe ori până acum. Vor fi mai multe sarcini pe viitor, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 29 iunie 2016, Gemeni:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante; sunteţi foarte concentraţi şi încercaţi să faceţi tot posibilul astfel încât să vă mulţumiţi superiorii. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 29 iunie 2016, Rac:

În prima parte a zilei pot apărea câteva situaţii neaşteptate care, din fericire, vor fi rezolvate destul de uşor; reuşiţi să vă păstraţi răbdarea şi să daţi dovadă de profesionalism chiar şi în cele mai dificile momente. Spre seară, persoana iubită vă poate surprinde cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 29 iunie 2016, Leu:

Ziua de miercuri vine cu puţine sarcini, însă extrem de importante. De aceea încercaţi să le acordaţi atenţia necesară şi, pe cât posibil, să le rezolvaţi astfel încât rezultatele muncii voastre să fie pe placul superiorilor. În discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri aveţi foarte multă răbdare.


Horoscop 29 iunie 2016, Fecioară:

Astăzi este o zi destul de frumoasă pentru voi; pe plan profesional aveţi ocazia să obţineţi o colaborare extrem de importantă, care vă va aduce beneficii financiare importante. În a doua parte a zilei vă concentraţi atenţia asupra unei probleme mai dificile pe care o aveţi cu o persoană foarte dragă vouă.


Horoscop 29 iunie 2016, Balanţă:

Relaţia cu şefii poate avea de suferit din cauza unei dispute destul de serioase; trebuie să faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de profesionalism în şedinţele la care participaţi. În caz contrar, multe proiecte pot fi compromise.


Horoscop 29 iunie 2016, Scorpion:

Un coleg de la locul de muncă îşi anunţă plecarea, aşa că şefii vă propun să preluaţi voi unul dintre proiectele acestuia. Aceasta este o şansă la care visaţi de foarte mult timp, aşa că nici nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi imediat oferta.


Horoscop 29 iunie 2016, Săgetător:

Miercuri este o zi destul de aglomerată din punct de vedere profesional; aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că încercaţi să vă planificaţi foarte bine timpul pentru a vă ocupa de toate. Seara este foarte liniştită doar dacă este petrecută de unii singuri.


Horoscop 29 iunie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de miercuri reuşiţi să vă concentraţi asupra unor sarcini pe care le tot amânaţi şi de care trebuie neapărat să vă ocupaţi astăzi. O întâlnire cu un partener de afaceri vă poate schimba planurile pe care le aveaţi pentru viitorul apropiat; este posibil să luaţi o decizie importantă astăzi.


Horoscop 29 iunie 2016, Vărsător:

În ciuda lipsei timpului şi a stresului provocat de toate sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi, astăzi reuşiţi să fiţi optimişti şi cu zâmbetul pe buze. Emanaţi energie pozitivă în jurul vostru şi chiar ajungeţi să îmbunătăţiţi starea de spirit a oamenilor cu care intraţi în contact.


Horoscop 29 iunie 2016, Peşti:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini simple la locul de muncă; după orele prânzului vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale. Este posibil ca o discuţie cu o persoană foarte dragă să vă convingă să luaţi o decizie extrem de importantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS